ay sevdiğim arkadaşlarım da istiyor bebiş bekleyen çok arkadaşım var dua et onlara da bana da kuzum benim ..sağlık olsun.. vardır bunda da bir hayır inşallah. dilerim en kısa zamanda bir bebiş haberi alırsınız
ay sevdiğim arkadaşlarım da istiyor bebiş bekleyen çok arkadaşım var dua et onlara da bana da kuzum benim ..
ay yeni eve taşınıyorum bir dostum var o da taşınıyor ikimize de uğur getirsin inş yeni ev amin
amin hayırlarla inş canım ALLAH RAZI OLSUN sağolasın sen de inş muradlarınıza hayırlarla kavuşursunuz canımediceminşallah yeni evinizle birlikte bebişiniz de hayatınıza gelir sağlıkla
allah mutluluğunuzu daim etsinben de kuantumla ilgili çok kitaplar okudum, olmuş gibi düşünmek istedim falan sanırım çok sabırlı olmadım sonunu getiremedim ve olmadı siz evlilik resmi koyduktan ne kadar sonra evlendiniz acaba
ben de değiştireyim mi tam karar veremedim yaMrb ne kadar süre geçtiğini hatırlamıyorum ama evlilik icin de çokca dua ettim özellikle furkan 74 ve cuma süresi okuyun derim . Foto bence etkili bana da ilginç geliyordu
ben de değiştireyim mi tam karar veremedim ya
ben de değiştireyim mi tam karar veremedim ya
Çok tatlideğiştirdim canım :
ben de çok beğendimÇok tatli
hadi bakalım canım beni sen heyecanlandırdın bu resim konusundaBir adım ileriye taşıdık dilegini
çok haklısın canım ev taşıyacağım evi topluyorum uğur getireceğine inanıyorumDualara da devam furkan 74 evlilik ve hayırlı evlatlar için bunu da oku bir de bebeke karar verdiğinizde iki rekat namaz da kılmak lazım esinle birlikte allah rızası için hayırlı evlat olması için
Yeni evin Hayır getirsin inşaallah huzur ve mutlulukçok haklısın canım ev taşıyacağım evi topluyorum uğur getireceğine inanıyorum
Tesekkurler, bir bakayim ben de :))Mrb ne kadar süre geçtiğini hatırlamıyorum ama evlilik icin de çokca dua ettim özellikle furkan 74 ve cuma süresi okuyun derim . Foto bence etkili bana da ilginç geliyordu
ay canım sağol dua et çok sevinirimYeni evin Hayır getirsin inşaallah huzur ve mutluluk
Hayırlı olsun. Çok sevindim. 3 yıl boyunca tayin yok mu ? Ama eş durumu, çocukların... Hemen tayinin olması gerekmiyor muydu?34 yaşındayım ve 2010 yılından bu yana kpss ile uğraşıyordum atanmak için.3 gün önce ptt ye atandım çok şükür, Allahım istiyen herkese kısmet etsin inşallah.çok mutluyum çünkü kpss ye ilk çalısmaya başladığım günden beri ptt istiyordum, tek burukluğum tayin süresinin 3 yıl olması.eşimden ayrı kalmak. 9 yaşında bir kızım var ve 2.ye hamileyim.her güzel şeyin bir zorluğu var biraz sabredecez artik
ay canım sizin adınıza çok sevindim darısı hayırlısıyla bana da canım dua edin lütfen 2014 puanıyla atandınız kaç almıştınız hangi şehre atandınız?34 yaşındayım ve 2010 yılından bu yana kpss ile uğraşıyordum atanmak için.3 gün önce ptt ye atandım çok şükür, Allahım istiyen herkese kısmet etsin inşallah.çok mutluyum çünkü kpss ye ilk çalısmaya başladığım günden beri ptt istiyordum, tek burukluğum tayin süresinin 3 yıl olması.eşimden ayrı kalmak. 9 yaşında bir kızım var ve 2.ye hamileyim.her güzel şeyin bir zorluğu var biraz sabredecez artik