hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan bebeğimizi de istiyoruz eşimle hayırlı başı sonu hayırlı olan memuriyeti de ama bakalım ne zaman nasip olacak 2012 de benim 79 puanım çöp oldu sonra da o kadar bile puan alamadım bakalım ne olacak2012 kpss ye girrerken yeni evli arkadaşlar vardı.
çok çalıştık birlikte burada kpss topiğinde. 7-8 ay her gün görüştük. yazıştık. soru cevap yaptık vs
onlarda yerleşti . işe başladıktan sonra bebek yaptılar . sen de dene. hamile iken de çalışanlar başaranlar var.
Bosver elalemi elalem yuzunden sorulari goremedim kim ki onlar dedim taktigima degdi mi dedim sen ne istiyorsun onemli olan o digerlerimi besliyor bizi sankihayırlı zaman tabii canım artık bebek konusu hep konuşuluyor bir de neredeyse kpss ye daha girme diyenler çıktımoralimi bozuyorlar
öyle canım ama hiç susmayı denemiyorlar cadılığımı yeniden elime alacağım da eşim kızıyorBosver elalemi elalem yuzunden sorulari goremedim kim ki onlar dedim taktigima degdi mi dedim sen ne istiyorsun onemli olan o digerlerimi besliyor bizi sanki
Itin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir derler esin icin duymazdan gelöyle canım ama hiç susmayı denemiyorlar cadılığımı yeniden elime alacağım da eşim kızıyor
mecbur canım öyle yapacağım ahh ahh hayırlısıyla atandığımız günleri görür de şunların suratlarını da görür müyüz acabaItin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir derler esin icin duymazdan gel
Onları kafaya takmaya zaman olmayacak evet o zamanOlur olur her sey olur ama onlar icin dgl kendimiz icin dogacak cocuklarimiz icin kazanmaliyiz zaten kazandiginda ihtiyacin bile olmayacak bakmaya suratlarina eminim bak gor :)
Ayy evime ne alsam ayy su da eskimis is arkadaslarimiz olur bi de bebis varsaaa oooo cok isimiz olur kusura bakmasinlar size durup kafayi takamicam vaktim yok dersinOnları kafaya takmaya zaman olmayacak evet o zaman
Evet benim de eksik listem çok canım o zaman hiç umursamamAyy evime ne alsam ayy su da eskimis is arkadaslarimiz olur bi de bebis varsaaa oooo cok isimiz olur kusura bakmasinlar size durup kafayi takamicam vaktim yok dersin
ben de birhaftaya kadar çalışmaya başlayacağım zaten düz memurluk 2018 de olacak ama 2 sene diyoruz bir bakmışız zaman geçmiş konular eksik kalmış o zaman yazık sana diyip duruyorumSiz burada oldugunuz muddetce haberlesiriz instagramda da cok guzel bir ortam var orada da anlasip ders calisiyorlar oradan da haberlesebiliriz nasil isterseniz ben kurban bayramindan sonra basliyacam calismaya benim 3 sinavim oluyor bir de baya zor
hayırlısı olsun canımSiz baslayin ben cok tukendim ancak bayramdan sonra baslayabilirim