Kaç Yaşında Devlet Memurluğuna Atandınız?

hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan bebeğimizi de istiyoruz eşimle hayırlı başı sonu hayırlı olan memuriyeti de ama bakalım ne zaman nasip olacak 2012 de benim 79 puanım çöp oldu sonra da o kadar bile puan alamadım bakalım ne olacak

hayırlı zaman tabii canım artık bebek konusu hep konuşuluyor bir de neredeyse kpss ye daha girme diyenler çıktı moralimi bozuyorlar
Bosver elalemi elalem yuzunden sorulari goremedim kim ki onlar dedim taktigima degdi mi dedim sen ne istiyorsun onemli olan o digerlerimi besliyor bizi sanki

Bosver elalemi elalem yuzunden sorulari goremedim kim ki onlar dedim taktigima degdi mi dedim sen ne istiyorsun onemli olan o digerlerimi besliyor bizi sanki
öyle canım ama hiç susmayı denemiyorlar cadılığımı yeniden elime alacağım da eşim kızıyor

Olur olur her sey olur ama onlar icin dgl kendimiz icin dogacak cocuklarimiz icin kazanmaliyiz zaten kazandiginda ihtiyacin bile olmayacak bakmaya suratlarina eminim bak gor :)

Olur olur her sey olur ama onlar icin dgl kendimiz icin dogacak cocuklarimiz icin kazanmaliyiz zaten kazandiginda ihtiyacin bile olmayacak bakmaya suratlarina eminim bak gor :)
Onları kafaya takmaya zaman olmayacak evet o zaman

Siz burada oldugunuz muddetce haberlesiriz instagramda da cok guzel bir ortam var orada da anlasip ders calisiyorlar oradan da haberlesebiliriz nasil isterseniz ben kurban bayramindan sonra basliyacam calismaya benim 3 sinavim oluyor bir de baya zor

Siz burada oldugunuz muddetce haberlesiriz instagramda da cok guzel bir ortam var orada da anlasip ders calisiyorlar oradan da haberlesebiliriz nasil isterseniz ben kurban bayramindan sonra basliyacam calismaya benim 3 sinavim oluyor bir de baya zor
ben de birhaftaya kadar çalışmaya başlayacağım zaten düz memurluk 2018 de olacak ama 2 sene diyoruz bir bakmışız zaman geçmiş konular eksik kalmış o zaman yazık sana diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…