- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
ben fotoğraf mezunuyum. daha yılım bile dolmadı taze memurum yani. inşallah sen de emeklerinin karşılığını alırsın bir an öncene mezunusun canım dua edin geç olsun güç olmasın artık bakalım umutlar 2018 kpss için bayramdan sonra ders çalışmaya başlayacağım
sağol canım inş darısı hayırlısıyla bana hayırlı memuriyet inş aminben fotoğraf mezunuyum. daha yılım bile dolmadı taze memurum yani. inşallah sen de emeklerinin karşılığını alırsın bir an önce
Inşallah canım dua et ben şuanda 31 yaşındayım 2018 sınavına girerken nasipse 33 olacağımben 21 yaşında atandım eşim 31
bence azmettikten sonra yapılır
Inşallah canım dua et ben şuanda 31 yaşındayım 2018 sınavına girerken nasipse 33 olacağım
Düz memurluk mu canım sizin
Bende 2012 de 79 puan almıştım kesinlikle olur demişken kadro gelmedi olmadı ondan sonra da iyi puan alamadımbenim ilk atamam öğretmenlikti
sonra üniversiteye atandım öğretim elemanıyım
eşim de düz memurluk sayılır (lise mezunu olarak atandı)
sivil memur
şimdi 4 senelik okul okuyor, bitirdiğinde 35 yaşında olacak, sonra tekrar atanmaya çalışacak yeni alanında.
darısı başınıza, ilk ataması 37 yaşında olan bir öğretmen arkadaşım vardı olmayacak şey değil. kendinize güvenin..
tek engel devletin az kadro açması
canım benim aynı yaşlarda sayiliriz yalnız değilsin. ..Inşallah canım dua et ben şuanda 31 yaşındayım 2018 sınavına girerken nasipse 33 olacağım
Düz memurluk mu canım sizin
Ay canım sağolasın çevremde kaynim falan artık kpss ye girme özelden is ara yok çocuğu ertelemeyin gibi bir sürü saymaya başladı bende ya geç mi kaldım demeye başladım bu sıralar artık kimseye sınava girevegimi demeyeceğim akıllı davranmak izini belli etmemek gerekmiscanım benim aynı yaşlarda sayiliriz yalnız değilsin. ..
inş bizde atandigimizda burada söyleriz. o günleri göstersin Rabbim.
güzel bir konu olmuş moral oldu iyiki acmissin canım.
kesinlikle yoktur. istemek önemli. yürekten istemek ama. istemiş olmak için istemek değil.valla seni tebrik ediyorum:)
ders çalışmanin yaşi yoktur iki çocukla nasıl ders çalışabildin?:)
insan isterse herşeyi yapar..
3,çocuğu memur olduktan hemen sora mi yaptın?
hazırlanalım ben bu 2 sene çok çalışmalıyım artık 2018 den sonra umudum kalmazBeraber hazirlaniriz seneye ben de 27 bitmek uzere uzmeyin caninizi bizde de durumlar cok farkli degil ogretmenlik bnn bolumum
ay darısı benim başıma ben bebek de istiyoruz olmuyor 2 seneyi geçti nasip..kesinlikle yoktur. istemek önemli. yürekten istemek ama. istemiş olmak için istemek değil.
çocuklarım küçüktü ders çalışırken . 1. sınıfa gidiyordu büyük oğlum.
1 yaşındaydı küçük oğlum.
zamandan tasarruf ettiğim zamanlarda çalıştım. büyük okuldayken. küçük uykudayken vs.
3. bebek sürpriz oldu. isteyerek hamile kalmadım.
ama daha önce bi bebek aldırmıştık böyle. istemeden olmuştu.
onun pişmanlığını yaşadım bi kez .
dedim pişman oldum tövbe ettim. bi daha başıma geldi. bi daha aldıramam . doğum yaptım. şimdi 10 aylık oldu.
3. yılım dolacak memuriyette.
çok şükür . Allah tan sağlıktan başka ne isterim daha. bin şükür.
Ben de evliyim baya kilo aldim onlari verip subat gibi hamileligi istiyorum rabbim nasio ederse bu sene sorulari goremedim bile heyecandan seneye tkr hazirlanicam gunde 4 saat ayiririz adamakilli yeterli olur gibihazırlanalım ben bu 2 sene çok çalışmalıyım artık 2018 den sonra umudum kalmaz
ben de kilo çok aldım canım kilodan olmuyr diyoruz artık ben de rejim yapıp ders çalışmaya başlayacağımBen de evliyim baya kilo aldim onlari verip subat gibi hamileligi istiyorum rabbim nasio ederse bu sene sorulari goremedim bile heyecandan seneye tkr hazirlanicam gunde 4 saat ayiririz adamakilli yeterli olur gibi
Ben 3 yillik evliyim ve 30kilo aldim bizimki de korkuyor ya bana ya cocuga bisey olur diye dusunemedik bi de kpss derdimden ama artik dusuneyim olacak mi olmayacak mi onu bile bilmiyorum dahaben de kilo çok aldım canım kilodan olmuyr diyoruz artık ben de rejim yapıp ders çalışmaya başlayacağım
bende 3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti olmadı bebeğimizBen 3 yillik evliyim ve 30kilo aldim bizimki de korkuyor ya bana ya cocuga bisey olur diye dusunemedik bi de kpss derdimden ama artik dusuneyim olacak mi olmayacak mi onu bile bilmiyorum daha
Olur insallah rabbim nasip etmeyecegi seyi hayal ettirmezmis dogru zamani degildi belki debende 3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti olmadı bebeğimiz
hayırlı zaman tabii canım artık bebek konusu hep konuşuluyor bir de neredeyse kpss ye daha girme diyenler çıktıOlur insallah rabbim nasip etmeyecegi seyi hayal ettirmezmis dogru zamani degildi belki de
Allah hayırlısını versin.ay darısı benim başıma ben bebek de istiyoruz olmuyor 2 seneyi geçti nasip..
31 yaşındayım 3 senelik evliyim ama olmadıbir 2012 kpss çok iyiydi o zaman da alım çok az oldu sıra gelmedi..
nasip yani bana da dua edin sizin bölüm neydş
2012 kpss ye girrerken yeni evli arkadaşlar vardı.hayırlı zaman tabii canım artık bebek konusu hep konuşuluyor bir de neredeyse kpss ye daha girme diyenler çıktımoralimi bozuyorlar