- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Canım ama bebek o daha ,1.5 yaş diyorsun nasıl alıp gidiyor haberiniz olmadan,kesinlikle uyarmalısın. Kesinlikle müsade etmemelisin. Allah korusun neler okuyoruz,görüyoruz ki zaten yüzü yaralı getirmiş söylediğine göre,sahip çıkamıyor belliki.Canım zaten dün parka gittiklerinden ne kızımın haberi vardı ne de benim. Bir de bu ilk götürüsü değil. Bu huyuna da ayrıca kızıyorum ama o daha çocuk diye söyleyemiyorum işte.
Eger yegen tek cocuksa kardesleri kiskanabilir
Canım ama bebek o daha ,1.5 yaş diyorsun nasıl alıp gidiyor haberiniz olmadan,kesinlikle uyarmalısın. Kesinlikle müsade etmemelisin. Allah korusun neler okuyoruz,görüyoruz ki zaten yüzü yaralı getirmiş söylediğine göre,sahip çıkamıyor belliki.
bende ayni noktaya takildim.konu sahibinin asil sikayeti bebegin habersiz parka goturulmesi degil,yegenin kiziyla olan iliskisi.yani bebek ortada oyuncak...abla oyuncak benim diyor,yegen biraz ben oyniyayim diyor,annede kizinin uzulmesine uzuluyor.Kızınıza "neden kardeşinle ilgilenmiyorsun" diye sormuşsunuz ya bu cümleniz bana sizin bebeğinizi onlarla yalnız bıraktığınızı, emanet ettiğinizi anlatıyor.
Bu algınızı düzeltmelisiniz. Bebeğinizle ilgilenmek sizin sorumluluğunuz kızınızın değil.
Bunu yaparsanız kuzenlerin arasındaki bahsettiğiniz sorun da ortadan kalkar.
Ya da çok büyük ihtimalle iki kız oynarken "biraz sizinle dursun da ben şu işimi yapayım" diyerek bırakılıyor bebek ve ne yazık ki bu sürekli hale gelmiş.bende ayni noktaya takildim.konu sahibinin asil sikayeti bebegin habersiz parka goturulmesi degil,yegenin kiziyla olan iliskisi.yani bebek ortada oyuncak...abla oyuncak benim diyor,yegen biraz ben oyniyayim diyor,annede kizinin uzulmesine uzuluyor.
konu sahibi amlattigin olay boyle acikcasi.ister kabul et ister etme
Sizin yapmış olmanız doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu noktayı atlamamak gerek.Ben 13 yasindayken kardesime bakıyordum mamasi oyun parki alt değiştirme vs. Hep ben ilgileniyordum. Tabi bu ulkede çoğu insanin liseye kadar ayakkabısini annesi bagladigi icin 13 yasindaki bir cocugun neler yapabileceginden haberi yok. Bence ablasi kursun dengeyi kuzenine her istediginde vermesin bebegi. Sonucta büyük olan o söz gecirmeyi bilsin 11 yaşındaki kuzen biraz fettan herhalde.
Canım zaten dün parka gittiklerinden ne kızımın haberi vardı ne de benim. Bir de bu ilk götürüsü değil. Bu huyuna da ayrıca kızıyorum ama o daha çocuk diye söyleyemiyorum işte.
Canım zaten dün parka gittiklerinden ne kızımın haberi vardı ne de benim. Bir de bu ilk götürüsü değil. Bu huyuna da ayrıca kızıyorum ama o daha çocuk diye söyleyemiyorum işte.
Sizin yapmış olmanız doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu noktayı atlamamak gerek.
bence bu yeğenin kızınıda oğlunuda kıskanıyor..Merhaba.
Benim kızım Ve kuzeni Arasında büyük bir sorun var. Benim kızım 13 yaşında, kuzeni ise 11 yaşında. Benim yeğenim oluyor. Yeğenim kızımın bir buçuk yaşındaki kardeşiyle çok fazla ilgileniyor. Ben bir yere gidecek olsam ve 1,5 yaşındaki oğlumun uykusu gelse Yeğenim hep kızımın elinden kardeşini alıyor, Uyutmak için. Kızımla doğru dürüst sormuyor bile, gerçi sorsa da kızım hayır dese de o yine alıyor, oğlum uyumuyor onda. Sonra uykusu dağılıyor, huzursuzlanıyor. Yeğenim oğlumla oynarken kızımı yok sayıyor. Kızımda ne zaman oynamak istese yeğenim hemen oğlumu alıp gidiyor. Dün yeğenimi o kadar uyarmama rağmen benden habersiz baya uzaktaki parka götürmüş. Geldiklerinde oğlumun alnı şişmiş ve ağzı kanıyordu. Bide geçen gün kızıma (oğlumun adı emir) "emiri kıskanıyo musun" demiş. Kızım da açık açık kıskandığını itiraf etmiş. Şimdi biz bursaya gidicez ama kızım kuzeninin gelmesini hiç istemiyor. Kuzenide geleceği için çok mutlu. Şimdi bu durumda ben ne yapacağım? Evde nasıl davranacağım? Kızıma neler söylemeliyim? Uzun olmuş kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?