1,5 yasindaki kizimi babasi bile disari cikarirken tedirgin oluyordum. Bebek arabayi oto koltugu kitlemeyi unutur mu, telefona dalar da cocuk kendi basina saga sola gider mi, salincagin önünden arkasindan gecer mi... 11 yasinda bir cocuk evde bulundugunu söylediginiz cahillerin yaninda bebegi alip evden cikiyor. Kimse de demiyor ki dur gitme annesi yok bize emanet. Yegeninizin annesi bas cahil. Sen karisma birak annesi en dogrusunu bilir deyip cekemiyor kenara 11 yasindaki cocugu. Kizinizin ilgilenmek bakmak istemesi normal cünkü kardesi. Ayni evde yasiyorlar. Cocuklarim simdi 6-8 yasindalar. Annesinin izni onayi olmadan bir bebegi ellemezler. Yiyecek icecek asla vermezler. Elinden tutup saga sola götüremezler. Cocuga ögretirsen ögrenir. Yeter artik ikiniz de bu cocugu almayacaksiniz, ben uyutacagim ben ilgilenecegim, oyun zamani da benim yanimda beraber oynayacaksiniz diyemiyor musunuz?? Daha dogrusu iki cocugunuzu da orada mahfedeceginize niye cikip evinize gitmiyorsunuz?? En kral altin kaplama saray olsa iki cocugum icin gözüm görmez ne mekani ne akrabayi. Büyüklerinize uygun dille söyleyin cocuklar anlasamiyorlar, herkes evinde huzurlu olsun deyin cikin dönün evinize.