• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve kuzeni

yanlış anlamayın ama hata tamamen sizde bu durumda..
hem huyunuda biliyorsunuz evdeki büyükleri tembihleseydiniz..yada bekleyip oğlunuz uyanınca beraber gideceksiniz.. ben sizin yerinizde olsam ikisini yalnız kalabilecekleri bir ortamda bırakabilecek durumları baştan engellerim..

kuzeninizin annesiyle konuşup durumu anlatın allah korusun bebeğinizin başına bişe gelmeden bu durumu halledin
Kızınızın psikolojisini bile etkiler kuzeninizin böyle davranışları :KK43:

Ben bu durumun farkına varmadan önce kızıma kardeşine neden ilgilenmiyorsun dediğimde kuzenim ilgileniyor ben ilgilenemiyorum oynayamıyorum demişti. O zamandan beridir kızıma oğluma yaklaştırmaya çalışsam yeğenim hemen oğlumu alıyor. Beraber oynayın diyorum 5:10 dakka oynuyorlar sonra bir şekilde kızım yine Dışlanı yiyor.
anne değilim diye midir nedir,çok abartı buluyorum bu şikayetleri,şu yazdıklarınızda beni tek rahatsız eden bebeğinizin sizden habersiz uzak bir yere götürülmüş olması..annesiniz,hassassınız biliyorum fakat akışına bırakın ,en doğru davranış biçimini onlar kendi aralarında belirlerler,çok dahil olmayın ,ha illaki bir şey yapmak istiyorsanız yeğeninize bitanem emirle oynamak istiyorsan üçünüz birlikte oynayabilirsiniz diğer türlü izin vermiyorum deyin,bi yerde o da çocuk kalbi kırılmasın

11 yaşındaki çocuk 1 buçuk yaşındaki bebeği nasıl parka götürür:KK57:
Hadi o götürmeye kalktı evdeki diğer büyükler nasıl izin verdi evden çıkmalarına:KK57:
Ben bebeğimi o halde görsem 11 yaşında falan demem iyi bir azarlarım o çocuğu. Nasıl bişey demezsiniz çocuğa? Adam akıllı anlatılması lazım oyuncak bebek mi o? Ya siz görmeden ağzına yiyemeyeceği bişey verse? Allahım daha iki gündür nasıl haberler çıktı tv de lütfen çocuğunuzu gözününüzün önünden ayırmayın allah korusun

Canım büyüklere yakınlarda gezicez demiş kendisi. Dededim zaten bi daha benden izinsiz dışarı çıkartmakyok diye.
11 yaşındaki çocuk 1 buçuk yaşındaki bebeği nasıl parka götürür:KK57:
Hadi o götürmeye kalktı evdeki diğer büyükler nasıl izin verdi evden çıkmalarına:KK57:
Ben bebeğimi o halde görsem 11 yaşında falan demem iyi bir azarlarım o çocuğu. Nasıl bişey demezsiniz çocuğa? Adam akıllı anlatılması lazım oyuncak bebek mi o? Ya siz görmeden ağzına yiyemeyeceği bişey verse? Allahım daha iki gündür nasıl haberler çıktı tv de lütfen çocuğunuzu gözününüzün önünden ayırmayın allah korusun

[QUOTE="Feraceli, post: 42104678, member: 651208"kuzeninizin annesiyle konuşup durumu anlatın allah korusun bebeğinizin başına bişe gelmeden bu durumu halledin
[/QUOTE]
Canım bozulcak zaten Ağladı kuzeni bursaya gelmesin diye.

Canım bilmiyorum. Kızımla emirr uyuyorken ya da benimle farklı bir yerdeyken çok iyi anlaşıyorlar ama emir varken öyle olmuyor işte.
Biz köye gitsek yeğenim köyde, biz gönene yani köyün bulunduğu ilçeye insek yeğenim gönende. Onların evi gönende. Köy köyden gönen ne gitmemek için uğraşıyor. Annesi zorla götürüyor. Zaten en fazla 3.04 gün sonra tekrar bir araya geliyorlar. Allahtan bir tek yazları görüşüyorlar. Bir de 15 tatillerde.
Eger yegen tek cocuksa kardesleri kiskanabilir

[QUOTE="Feraceli, post: 42104678, member: 651208"kuzeninizin annesiyle konuşup durumu anlatın allah korusun bebeğinizin başına bişe gelmeden bu durumu halledin
Canım bozulcak zaten Ağladı kuzeni bursaya gelmesin diye.[/QUOTE]
Canım ya :(

Canım zaten dün parka gittiklerinden ne kızımın haberi vardı ne de benim. Bir de bu ilk götürüsü değil. Bu huyuna da ayrıca kızıyorum ama o daha çocuk diye söyleyemiyorum işte.

Nasil haberin olmuyor? Yani 1.5 yasindaki cocugu öyle 11 yasindaki COCUGA mi birakiyorsun? Bide 11 yasindaki cocuk o 1.5 yasindaki cocugu uyutmaya calisip, uyku düzenini bozmasina nasil izin verirsin? Bu nasil bir vurdumduymazlik? Nasil bir annelik aklim cidden almiyor!!!

Bazen benim abimin kızıda (11 yaşında) kızıma daha çok ilgi gösteriyor oğlumu dışlıyor oynarlarken ben hemen ikaz ediyorum devam ederse evine yolluyorum :110:çünkü oğlum çok Huysuzluk yapıyor bana sarıyor eve gidince abime halam beni kovdu diyormuş :KK43:abimde sende halanı üzme kovulmazsın diyormuş :KK68:aslında kovmuyorum tabiki sadece evine gitmeni istiyorum artık diyorum, Anladığım kadarıyla abiniz yengeniz anlayışlı değiller:KK34:açık bi dille yiğeninizi Bursa'ya almayacağınızı söyleyin anlaşamıyorlar diyin bunda darılcak bişey yokHoppa

He, he, evde büyükler varmis... :KK14:
Hic inanmam. Yani sen evden cekiyorsun, hatta kizini bile aliyorsun ama evinde öyle baska insanlara birakiyorsun öyle mi? Bal gibi 1.5 yasindaki bebeyi 11 yasindaki cocuga emanet ediyorsun. Cocugun uyku düzeni bile bozuluyor. O 11 yasindaki yigenin, neredeyse senden daha cok söz sahibi emir'in üzerinde.

Lütfen kendine ceki düzen ver ve bir yetiskin ebevyn gibi davran. Her gün okuyoruz bu ülkede kücük cocuklara ne oldugunu. Hayir yani benim bebegim benden habersiz bir 11 yasindaki cocuk ile park'a gidip kan ve morluk icinde geri gelse, ben cinnet gecirirdim. O yigeni bir daha görmek istemezdim. Sen ise burda konu acip, sakin sakin anlatiyorsun. :KK12:

He, he, evde büyükler varmis... :KK14:
Hic inanmam. Yani sen evden cekiyorsun, hatta kizini bile aliyorsun ama evinde öyle baska insanlara birakiyorsun öyle mi? Bal gibi 1.5 yasindaki bebeyi 11 yasindaki cocuga emanet ediyorsun. Cocugun uyku düzeni bile bozuluyor. O 11 yasindaki yigenin, neredeyse senden daha cok söz sahibi emir'in üzerinde.

Lütfen kendine ceki düzen ver ve bir yetiskin ebevyn gibi davran. Her gün okuyoruz bu ülkede kücük cocuklara ne oldugunu. Hayir yani benim bebegim benden habersiz bir 11 yasindaki cocuk ile park'a gidip kan ve morluk icinde geri gelse, ben cinnet gecirirdim. O yigeni bir daha görmek istemezdim. Sen ise burda konu acip, sakin sakin anlatiyorsun. :KK12:
Aynen ya nedemek çocuk morluk ve kanlarla
Eve geliyor okurken bile cinlerim tepeme çıktı
Ben olsam heralde oracıkta delirirdim

Back
X