K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

pişkinlik var ki kız yakınıyor...yoksa sevabına yapılır insanın boynunun borcu..ama mesela babasına goturtturmesi yanlış..taksi var mı var bu ülkede..kimi insan gururlu olur kimselere eziyet vermek istemez kimisi de kopardığım kar diye düşünür..

eğer burda okumasaydım, birleştirilmiş sınıfların hala var olabileceği aklıma gelmezdi..

ben de ev hanımıyım. kızım 7 aylık olmak üzere. bütün gün peşinde koşturup duruyorum

olmaz mı canım ..bu ülkede bunlar konuşulmuyor da ondan kimseler bilmiyor..bilseler ki eğitim ayaklar altında..

günaydın kızlar, bende kızıma kahvaltısını veriyorum. oyunla yiyor. bir bakayım bu arada dedim nasılsınız

ayy ne güzel yaaa...Allah bizede göstersin o günleriii...hoşgeldin canım bu aradaa..

hepsi mi aynı ya..bizimki babası oynayınca yiyiyor..bakıcısı da altını açıyormuş yemesi için

ay o niyeymişşşş..paşamm takımlarını gösterince iştahımı açılıyormuuşşş ...

ayy ne güzel yaaa...Allah bizede göstersin o günleriii...hoşgeldin canım bu aradaa..

ay o niyeymişşşş..paşamm takımlarını gösterince iştahımı açılıyormuuşşş ...

bi ferahlık serinlik duygusu...ooof açınca gör ama bacakları da ayırıyor deli gibi guluyo çapkın çapkın...

yani evet doğruda..ne bilimm.. :26:
ben bizimkilerle nasıl olurumkiii... :44:
Allah nasip ederse doğumdan sonra birtek annemi istiyorum yanımda...
k.valide k.peder hergün sevmeye bakmaya gelip giderler diye düşünüyorumm...
onların yanında rahat olamam..rahat oturup kalkamam..yatamam..ne bilimm..
anlayışlıdırlar gerçi ama diyorum yaa olay gerçekleştiğinde görücez tavırlarını..
kayınvalidem annemin kalmasına bişey demez diemezz..
oda kızıyle kaldı 40 günn...üstelik görümcemin kayınvalidesi üst katındaa...
benimde annemle kalmak istemem en doğal hakkım diye düşünüyorumm...
Rabbim nasip etsinde inşallahhh... :97:

hoşbuldum yavyum teşekkürler.

benimkide reklamlarda yemek yiyor, hamileyken o kadar çok konuşurdumki, çocuğa asla tv izlettirmem vs. ama çok büyük konuşmamak lazım diye boşuna dememişler. şimdi reklamlar olmadan ağzına kaşık değdiremeyiz.

hamile arkadaşlar yawrularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. artık kızım dünyaya gelsin dediğimde, babaannem bana hep "içerdeyken mi daha rahatsın acaba dışardayken mi" demişti. o zamanlar bu sözü anlamazdım ama şimdi anladım.

ayy bende büyük konuşmamaya çalışıyorumm.kimsenin çocuğuna mana vermemye çalışıyorumm.benim annem komşunun kızının inatlığına kızıyodu..küçük kardeşim inatçı bi kızz olduu. korkuyom o yüzdennn...
allah bağışlasın kızını...eğer karnımdakini kucağımıza almak nasip olursa ikinciyide nasip ederse Allahh bi kızım olmasını çok isterimmm...

allahım inşallah gönlüne görür verir. bende oğlum olsun isterdim eşimde hep kız isterdi. kızımız oldu. 1 çocuğum var. eğer 2. yapmaya karar verirsek onun erkek olmasını istermiyim bilmiyorum. bir kızım daha olsa fena olmaz sanki, abla kardeş ne güzel olur. ama insan her iki evlattanda ister neticede.

şero hazır aşkınız tam kıvamdayken eşinle...sinemaya git...aşk tesadüfleri sever harika bir romantik film...muhteşem bir aşk hikayesi..

O yakında internete düşer nasılsa hayatım biz evde izlemeyi seviyoruz, ama öyle diyosun madem izlicem mutlaka

Ben hep söylüyorum, sen bi inatsın ya beben senden inat olacak ahanda k.k duvarlarına yazdım

ay kızlar oğlan çocugu daha anne karnında yaramzlıga baslıyor..elif senınkıde ole olcak bak 15 ınde pıt pıt hıssettıysen 9..yını dusunemıyorum
helekı dogunca daha beter oluyorlar ..of bizimkide acayıp yaramaz oldu be...hıc kıcının ustunde durmuyo..şimdi yeni bişrşeylere uzanıp karıstırmaya basladı...bir de yeni numarası dil çıkarmak...güldürüyo bizi bol bol...

O yakında internete düşer nasılsa hayatım biz evde izlemeyi seviyoruz, ama öyle diyosun madem izlicem mutlaka

Ben hep söylüyorum, sen bi inatsın ya beben senden inat olacak ahanda k.k duvarlarına yazdım
ay o zaman elifin işi zor..gerçi çivi çiviyi çeker demişlereşin çeker vallahi
Kızlar ben derse giriyom, öğleden sonra gelirim yine baş baaaaaaaaaşşşşş

tamam cicoşşş

biz yabancı film indiriyoruz da türk filmlerini nerden indircez...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…