- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
yavrucum kırk yılda bir işleri düştüyse yapcanız mecburr napcannn... :26:
pişkinlik varmıdır biraz???
evet hayır diyemiyorumm.kıyamıyorumm.zaten ayrıyızzz...
ayy delisin sen yaaa....
hoşgeldin canımm..naberr???
hepsi mi aynı ya..bizimki babası oynayınca yiyiyor..bakıcısı da altını açıyormuş yemesi için
eğer burda okumasaydım, birleştirilmiş sınıfların hala var olabileceği aklıma gelmezdi..
ben de ev hanımıyım. kızım 7 aylık olmak üzere. bütün gün peşinde koşturup duruyorum
günaydın kızlar, bende kızıma kahvaltısını veriyorum. oyunla yiyor. bir bakayım bu arada dedim nasılsınız
hepsi mi aynı ya..bizimki babası oynayınca yiyiyor..bakıcısı da altını açıyormuş yemesi için
aaa bak bunu denememiştim..
evet canım sınıf öğretmeniyim..birleştirişmiş sınıf..köyde görev yapıyorum..sen neyle uğraşıyorsun çalışıyor musun
ayy ne güzel yaaa...Allah bizede göstersin o günleriii...hoşgeldin canım bu aradaa..
ay o niyeymişşşş..paşamm takımlarını gösterince iştahımı açılıyormuuşşş ...
yok canım ben çalışmıyorum gebeliklerim kötü geçtiği için bu ay başlayacaktım hamile oldugum için vazgeçtim
pişkinlik var ki kız yakınıyor...yoksa sevabına yapılır insanın boynunun borcu..ama mesela babasına goturtturmesi yanlış..taksi var mı var bu ülkede..kimi insan gururlu olur kimselere eziyet vermek istemez kimisi de kopardığım kar diye düşünür..
bi ferahlık serinlik duygusu...ooof açınca gör ama bacakları da ayırıyor deli gibi guluyo çapkın çapkın...
hoşbuldum yavyum teşekkürler.
benimkide reklamlarda yemek yiyor, hamileyken o kadar çok konuşurdumki, çocuğa asla tv izlettirmem vs. ama çok büyük konuşmamak lazım diye boşuna dememişler. şimdi reklamlar olmadan ağzına kaşık değdiremeyiz.
ayy bende büyük konuşmamaya çalışıyorumm.kimsenin çocuğuna mana vermemye çalışıyorumm.benim annem komşunun kızının inatlığına kızıyodu..küçük kardeşim inatçı bi kızz olduu.korkuyom o yüzdennn...
allah bağışlasın kızını...eğer karnımdakini kucağımıza almak nasip olursa ikinciyide nasip ederse Allahh bi kızım olmasını çok isterimmm...
şero hazır aşkınız tam kıvamdayken eşinle...sinemaya git...aşk tesadüfleri sever harika bir romantik film...muhteşem bir aşk hikayesi..
ayy bende büyük konuşmamaya çalışıyorumm.kimsenin çocuğuna mana vermemye çalışıyorumm.benim annem komşunun kızının inatlığına kızıyodu..küçük kardeşim inatçı bi kızz olduu.korkuyom o yüzdennn...
allah bağışlasın kızını...eğer karnımdakini kucağımıza almak nasip olursa ikinciyide nasip ederse Allahh bi kızım olmasını çok isterimmm...
Ben hep söylüyorum, sen bi inatsın ya beben senden inat olacak ahanda k.k duvarlarına yazdım
Kızlar ben derse giriyom, öğleden sonra gelirim yine baş baaaaaaaaaşşşşş
ay o zaman elifin işi zor..gerçi çivi çiviyi çeker demişlerO yakında internete düşer nasılsa hayatım biz evde izlemeyi seviyoruz, ama öyle diyosun madem izlicem mutlaka
Ben hep söylüyorum, sen bi inatsın ya beben senden inat olacak ahanda k.k duvarlarına yazdım
Kızlar ben derse giriyom, öğleden sonra gelirim yine baş baaaaaaaaaşşşşş
O yakında internete düşer nasılsa hayatım biz evde izlemeyi seviyoruz, ama öyle diyosun madem izlicem mutlaka