K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

emin ol canım pişman olmazsın...memleketini sevmesende eşinle beraber olucaksın bundan daha iyi bişey olabilirmi bebişinizi beraber büyüteceksiniz inşallah...o yüzden böyle şeyleri aklına bile getirme
ohh dogum izninede ayrılacaksın ohhh ne güzel valla son zamanlarının tadını çıkararak geçireceksin

bacım çok dolanıyom ben bugünn...bebek kıyafeti bakıyorumm...yemek tarifi bakıyorum..aklıma takılan şeyler vardı onlara baktımm...
Ne var ne yok..

bacım çok dolanıyom ben bugünn...bebek kıyafeti bakıyorumm...yemek tarifi bakıyorum..aklıma takılan şeyler vardı onlara baktımm...
Ne var ne yok..

ne olsun ...eşim ders çalışıyo başladı nşhayet kpss ye gırecek..
artık sözleşmeli personel olmak 4-b li olmak gücümüze gıdıyor..en son mudurıyet yaptıgımız ıcın bıze ek bı ucret verılıyordu onu da kestıler sözleşmelıyız dıye..yettı artık dedı esım ne bu ıkıncı sınıf muamelesı..onca sıkıntıyı boşunamı cekıyoz be dıyerek gaza geldı ve her gece calışıyo umarım kazanır ve kadroya gecer de gun gelır memleketlere yakın bı yere gelırız..

nanecım aslında daha once soktururdum ama bu yıl dıgum ıznınden dolayı baska bı hoca vardı o da baya tecrubesızmıs ben bastan ele aldım cocukları...normalde 1. dönem bıtmeden soktururdum..ama bu zamana kaldı..allahtan 4 tane var 3 ü ıyı 1 i dışında bakalım sene sonuna kadar zaman var

bencede memleketını sev sevme anne babanın yakınında olmak ayrı esınle bır arada olcan ıste ne guzel ooof bende gorcekmıyım o gunlerı

inşallah canım inşallahhh...bizde planları yaptık ama...önümüzdeki hafta tayin dilekçesi..mayıs sonu taşınma..bakalım zaman ne gösterir...Rabbim hayırlısıyla yardımcımız olsunn...inşallah herşey yolunda giderr...hayırlısıylaa...
yaa tabiki eşim yanımda olsun..başka bişey istemem ama sevemedim gitti o şehri...bunalırsam eşimide bunaltırmıyım diye korkuyorum..bide kayınvalidemi çok severim.Allah için yanlış bi hareketini lafını görmedim ama bi araya gelince nasıl olur.benim gelenime gidenime karışırmı şöylemi böylemi diyorumm... aman off..taşındımda o kaldı...

sen düşünme bunları şimdi canım hayırlısıyla taşınırsın inşallah...güzel düşünki güzel olsun...tabiki arada sırada ufak tartışmalar küsmeler olucak kayınvalidenlede olucak ama önemli olan olay büyümeden kapatmak alttan almak...öyle bir zaman geliyorki hangimiz kocamızı bunaltmıyoruzki ama sonra uzatmadan unutulup gidiyor...o yüzden bunları düşünüp şimdiden bunaltma kendini

kızlar devletımız bu sözleşmeli öğretmen uygulamasını kaldırmadığı sürece..tamamiyle demotive öğretmen sürüsü elde edicek..ve eğitimin kalitesini düşünün..kaç bin olduk ve bırsuru kısı magdur bu konularda..daha nıce eksıklıkler ve ayrıcalıklar anlatamam...4.yılım doldu ..ama ben gıttıkce meslegımı sevmemeye başladım..ilk yıllarımdaki motivem yok..öğretme aşkım kaybolmaya başladı..benden bır yıl once daha dusuk puanla atanalar kadroluyken benım atandıgım yıl puanlar fırladı ve ben sözleşmeli atandım..ve bır daha da ders calışamadım..işten gelınce o kadar yorgun oluyorkı kafam anlatamam..bir de bebek ev işi derken ıyıce ımkansızlaştı..eşim artık kapanıyo odaya..halıyle onada dusen bı cok gorevı ben yapıyom rahat calıssın dıye..yanı ben aksam anca 10 da yerıme oturuyorum..10 bucukta da uyuyakalıyom genelde...bıktım bu rutınden..hayatım ölece geçiyo işte..sevdıklerımden aılemden ayrı..helekı sımdı ayrılık korkusu sardı benı ıyıce.:18:..ruyalarıma kadar gırıyo..seneye esım olur da kadrolu atanırsa muhtemelen dogu cıkar..ve bız bır yıl ayrı kalırız..bır yıldan sonra es durumu falan yaptı desen oldu mu sana 1 bucuk yıl..ayrılık yasıyacagım dıye cok korkuyorum..

bencede memleketını sev sevme anne babanın yakınında olmak ayrı esınle bır arada olcan ıste ne guzel ooof bende gorcekmıyım o gunlerı

görürsünüz gülüm görürsünüzz.bak her şerde bi hayır vardır..ücretinizi kestiler ama eşin gaza gelmiş..bakarsın hemencik kadroya geçer..tayin istersinizz.dua et bol bol...

orası allahın emrı canım..kayınvalıdemle aynı yerde oldugumuzu dusunemıyorum...aslında daha cok kayınpederım hıc ama hıc sevmıyorum adamı

çok haklısın canım gerçekten.. benimde kardeşim şuan sözleşmeli atandı dagın başında annemle beraber bir başlarına yaşıyorlar görsen ne kadar bunaldılar 1 ay içinde ki seni düşünemiyorum bile...sözleşmeliyle kadrolu arasında ne kadar farklar var kardeşimden biliyorum maalesef devlet hala buna bir çözüm bulamadı yada bulmak istemiyor...
inşallah canım hakkında hayırlısı olur...eşin atanmadan ya bu düzen düzelir yada aynı yerde olursunuz canımmm

ne diyim canımm.ne diyebilirimki..Rabbim sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsinn... :97:

çok büyük bi haksızlık yaa...
bende aynı bölümde okıyım.aynı kahrı aynı zahmeti çekeyim..ben ikinci sınıf muamelesi göreyimmm...çooooook büyük haksızlık yaa...
sizin için hayırlısı olsun gülüm ama sonunda istediğiniz yere gelecekseniz ailenizin yanında olacaksanız dişinizi sıkacaksınız mecburr(((
ege içinde iyi olur..sizin içinde..ama tabi o bir yıl bir buçuk yıl zor olur..o ayrı konuu...

şu modemede amma gıcık oldum bee
iki laf edemiyoruz...

Allah evlerimizden uzak tutsun onları AMİNNNNNN YARABBİM AMİNNNNN

demek öle garibim ..ay bende ılk atandıgımda annemle gelmıstım..ne zordur kımbılır..kıyamam ya

ay evet ırak etsın amiiiiinnn

kızlar burda oldugumuzu sölesekmi bı kaç kısye...kimse bılmıyo..ay benı bölücübaşı ilan edecekler ama napiiim...kimseler yok orda

bence herkes bı yerde toplanmalı...ama k.k da ...ben dıger sıteye alısamadım..bırı orda dıgerı orda hıç olmadı yaaa...kimse kızmasın vallahi...

kızlar burda oldugumuzu sölesekmi bı kaç kısye...kimse bılmıyo..ay benı bölücübaşı ilan edecekler ama napiiim...kimseler yok orda

bölücü başı tınkeeeeeeeeeeerrrr...kötü kadınnnnnnnnnnnn....
öbür topiğe yazma bence..yanlış anlaşılırr..facede falan görürsen söylersinn:...
tabi sen bilirsin ama... :26:

evet ama hersey ege ıcın..yarın öbür gün dehlenirsek en azından bırımız garantı de oluruz...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…