- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
sorma yaa...iş yerindede hep elli yaş üstü ve erkek...
bildiğin bi robocopum yani...
bahar gelsinn...doğum iznine ayrılayım..Rabbimin izniyle evimize taşınalımm..eşimle gezelim tozalım akşamları... :97:
ay böyle taşınmaya meraklıyım ama...inşallah nerden istedim şu tayini demem... :18:
ben memleketimi pek sevmemde.. :26:
bacım çok dolanıyom ben bugünn...bebek kıyafeti bakıyorumm...yemek tarifi bakıyorum..aklıma takılan şeyler vardı onlara baktımm...
Ne var ne yok..
hoşbuldum canım iyidir nolsun işte...
senden naber tatlımmm??
hoşbuldum canım...oh oh maşallah hemencikde söktürmüşsün okumayı 1.sınıflara :)
benim işim çıktı onları yaptım şimdilik bir işim yok :87:
aynı canım ya iş yapıp arkadaslarla muhabbet edip düşünmemeye çalışıyorum
sen nasılsın tatlım boşver beni...
bacım çok dolanıyom ben bugünn...bebek kıyafeti bakıyorumm...yemek tarifi bakıyorum..aklıma takılan şeyler vardı onlara baktımm...
Ne var ne yok..
hoşbuldum canım iyidir nolsun işte...
senden naber tatlımmm??
hoşbuldum canım...oh oh maşallah hemencikde söktürmüşsün okumayı 1.sınıflara :)
benim işim çıktı onları yaptım şimdilik bir işim yok :87:
aynı canım ya iş yapıp arkadaslarla muhabbet edip düşünmemeye çalışıyorum
sen nasılsın tatlım boşver beni...
sorma yaa...iş yerindede hep elli yaş üstü ve erkek...
bildiğin bi robocopum yani...
bahar gelsinn...doğum iznine ayrılayım..Rabbimin izniyle evimize taşınalımm..eşimle gezelim tozalım akşamları... :97:
ay böyle taşınmaya meraklıyım ama...inşallah nerden istedim şu tayini demem... :18:
ben memleketimi pek sevmemde.. :26:
emin ol canım pişman olmazsın...memleketini sevmesende eşinle beraber olucaksın bundan daha iyi bişey olabilirmi bebişinizi beraber büyüteceksiniz inşallah...o yüzden böyle şeyleri aklına bile getirme
ohh dogum izninede ayrılacaksın ohhh ne güzel valla son zamanlarının tadını çıkararak geçireceksin
emin ol canım pişman olmazsın...memleketini sevmesende eşinle beraber olucaksın bundan daha iyi bişey olabilirmi bebişinizi beraber büyüteceksiniz inşallah...o yüzden böyle şeyleri aklına bile getirme
ohh dogum izninede ayrılacaksın ohhh ne güzel valla son zamanlarının tadını çıkararak geçireceksin
inşallah canım inşallahhh...bizde planları yaptık ama...önümüzdeki hafta tayin dilekçesi..mayıs sonu taşınma..bakalım zaman ne gösterir...Rabbim hayırlısıyla yardımcımız olsunn...inşallah herşey yolunda giderr...hayırlısıylaa...
yaa tabiki eşim yanımda olsun..başka bişey istemem ama sevemedim gitti o şehri...bunalırsam eşimide bunaltırmıyım diye korkuyorum..bide kayınvalidemi çok severim.Allah için yanlış bi hareketini lafını görmedim ama bi araya gelince nasıl olur.benim gelenime gidenime karışırmı şöylemi böylemi diyorumm... aman off..taşındımda o kaldı...
tinker tinker tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bencede memleketını sev sevme anne babanın yakınında olmak ayrı esınle bır arada olcan ıste ne guzel ooof bende gorcekmıyım o gunlerı
sen düşünme bunları şimdi canım hayırlısıyla taşınırsın inşallah...güzel düşünki güzel olsun...tabiki arada sırada ufak tartışmalar küsmeler olucak kayınvalidenlede olucak ama önemli olan olay büyümeden kapatmak alttan almak...öyle bir zaman geliyorki hangimiz kocamızı bunaltmıyoruzki ama sonra uzatmadan unutulup gidiyor...o yüzden bunları düşünüp şimdiden bunaltma kendini
görürsünüz gülüm görürsünüzz.bak her şerde bi hayır vardır..ücretinizi kestiler ama eşin gaza gelmiş..bakarsın hemencik kadroya geçer..tayin istersinizz.dua et bol bol...
kızlar devletımız bu sözleşmeli öğretmen uygulamasını kaldırmadığı sürece..tamamiyle demotive öğretmen sürüsü elde edicek..ve eğitimin kalitesini düşünün..kaç bin olduk ve bırsuru kısı magdur bu konularda..daha nıce eksıklıkler ve ayrıcalıklar anlatamam...4.yılım doldu ..ama ben gıttıkce meslegımı sevmemeye başladım..ilk yıllarımdaki motivem yok..öğretme aşkım kaybolmaya başladı..benden bır yıl once daha dusuk puanla atanalar kadroluyken benım atandıgım yıl puanlar fırladı ve ben sözleşmeli atandım..ve bır daha da ders calışamadım..işten gelınce o kadar yorgun oluyorkı kafam anlatamam..bir de bebek ev işi derken ıyıce ımkansızlaştı..eşim artık kapanıyo odaya..halıyle onada dusen bı cok gorevı ben yapıyom rahat calıssın dıye..yanı ben aksam anca 10 da yerıme oturuyorum..10 bucukta da uyuyakalıyom genelde...bıktım bu rutınden..hayatım ölece geçiyo işte..sevdıklerımden aılemden ayrı..helekı sımdı ayrılık korkusu sardı benı ıyıce.:18:..ruyalarıma kadar gırıyo..seneye esım olur da kadrolu atanırsa muhtemelen dogu cıkar..ve bız bır yıl ayrı kalırız. .bır yıldan sonra es durumu falan yaptı desen oldu mu sana 1 bucuk yıl. .ayrılık yasıyacagım dıye cok korkuyorum..
he bacım ..modemı acıp kapıyom surekli
orası allahın emrı canım..kayınvalıdemle aynı yerde oldugumuzu dusunemıyorum...aslında daha cok kayınpederım hıc ama hıc sevmıyorum adamı
sen düşünme bunları şimdi canım hayırlısıyla taşınırsın inşallah...güzel düşünki güzel olsun...tabiki arada sırada ufak tartışmalar küsmeler olucak kayınvalidenlede olucak ama önemli olan olay büyümeden kapatmak alttan almak...öyle bir zaman geliyorki hangimiz kocamızı bunaltmıyoruzki ama sonra uzatmadan unutulup gidiyor...o yüzden bunları düşünüp şimdiden bunaltma kendini
kızlar devletımız bu sözleşmeli öğretmen uygulamasını kaldırmadığı sürece..tamamiyle demotive öğretmen sürüsü elde edicek..ve eğitimin kalitesini düşünün..kaç bin olduk ve bırsuru kısı magdur bu konularda..daha nıce eksıklıkler ve ayrıcalıklar anlatamam...4.yılım doldu ..ama ben gıttıkce meslegımı sevmemeye başladım..ilk yıllarımdaki motivem yok..öğretme aşkım kaybolmaya başladı..benden bır yıl once daha dusuk puanla atanalar kadroluyken benım atandıgım yıl puanlar fırladı ve ben sözleşmeli atandım..ve bır daha da ders calışamadım..işten gelınce o kadar yorgun oluyorkı kafam anlatamam..bir de bebek ev işi derken ıyıce ımkansızlaştı..eşim artık kapanıyo odaya..halıyle onada dusen bı cok gorevı ben yapıyom rahat calıssın dıye..yanı ben aksam anca 10 da yerıme oturuyorum..10 bucukta da uyuyakalıyom genelde...bıktım bu rutınden..hayatım ölece geçiyo işte..sevdıklerımden aılemden ayrı..helekı sımdı ayrılık korkusu sardı benı ıyıce.:18:..ruyalarıma kadar gırıyo..seneye esım olur da kadrolu atanırsa muhtemelen dogu cıkar..ve bız bır yıl ayrı kalırız. .bır yıldan sonra es durumu falan yaptı desen oldu mu sana 1 bucuk yıl. .ayrılık yasıyacagım dıye cok korkuyorum..
orası allahın emrı canım..kayınvalıdemle aynı yerde oldugumuzu dusunemıyorum...aslında daha cok kayınpederım hıc ama hıc sevmıyorum adamı
şu modemede amma gıcık oldum bee
iki laf edemiyoruz...
Allah evlerimizden uzak tutsun onları AMİNNNNNN YARABBİM AMİNNNNN
çok haklısın canım gerçekten.. benimde kardeşim şuan sözleşmeli atandı dagın başında annemle beraber bir başlarına yaşıyorlar görsen ne kadar bunaldılar 1 ay içinde ki seni düşünemiyorum bile...sözleşmeliyle kadrolu arasında ne kadar farklar var kardeşimden biliyorum maalesef devlet hala buna bir çözüm bulamadı yada bulmak istemiyor...
inşallah canım hakkında hayırlısı olur...eşin atanmadan ya bu düzen düzelir yada aynı yerde olursunuz canımmm
şu modemede amma gıcık oldum bee
iki laf edemiyoruz...
Allah evlerimizden uzak tutsun onları AMİNNNNNN YARABBİM AMİNNNNN
kızlar burda oldugumuzu sölesekmi bı kaç kısye...kimse bılmıyo..ay benı bölücübaşı ilan edecekler ama napiiim...kimseler yok orda
ne diyim canımm.ne diyebilirimki..Rabbim sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsinn... :97:
çok büyük bi haksızlık yaa...
bende aynı bölümde okıyım.aynı kahrı aynı zahmeti çekeyim..ben ikinci sınıf muamelesi göreyimmm...çooooook büyük haksızlık yaa...
sizin için hayırlısı olsun gülüm ama sonunda istediğiniz yere gelecekseniz ailenizin yanında olacaksanız dişinizi sıkacaksınız mecburr(((
ege içinde iyi olur..sizin içinde..ama tabi o bir yıl bir buçuk yıl zor olur..o ayrı konuu...