- 26 Ağustos 2009
- 7.070
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
ah yavrummm benim çok geçmiş olsun ya
Allahın izniyle bişiycik olmaz bebişine canım...canını sıkma sen
peki çektirmeyi düşünüyormusun?
kan düşüklüğü içinde canım her sabah 23 tane kara üzüm kurusu ye canım
nolsun canım ya bildiğin gibi iş yerim çok gıcık kimse çalışmıyor çalışmayınca işler hep bana kalıyor o kadar sinirleniyorumki anlatamam...çekip gidesim geliyor herşeyi bana soruyorlar ya otur öğren dimi elli kere bi insana yardımcı olunmazki...çekip gidicem bir gün ama bakalım sabrediyorum...
öle işte canım ya :97:
aslında vali yardımcısı yanına istedi beni ama şef vermedi beni( benim adıma karar veriyor salak sanki ben onun hizmetindeki kölesiyim o ne derse o olur...
gerçi eşime söledim o da izin vermedi vali yard sekreteri olup napıcaksın sürekli onunla beraber gidiceksin her yere istemem ben dedi...
selam canlarımmm günaydınn... bugün ben geldim ama kimsecikler yok... nasılsınız..
bende bugün evdeyim haftada bir gün süt izini. ama pazartesi asısı var oglumun ama ben calısıyom. babanesi yaptıracak artık ama çok kötüyüm. yanında olamıyom degiştiremedsim izin günlerini.
hoşgeldin canımm...arada giriyoruz bizde fırsat oldukça..kaçırmışım seni..resmi dairedemi çalışıyodun canım senn??
elifim günaydınnn. nasıslın canımm. oglun nasıl..benim zıbıdıkta uyuyo ...
canım günaydınn..gittin sandımmm...
iyiyim çok şükürr..oğluşta iyidir heralde..son gördüğümüzde iyiydi...çok hareketliydii...
zaman neçabuk geçiyor dimi...hamile kalabilcezmi falan derken hamileliğimizi bebeklerimizi konuşuyoruzz...senin oğlan kocaman oldu baksana...Rbbim bizede nasip etsin inşallah doğurup büyütmeyi... :97:
bu sayfanın konusu nerden acılıyo millete duyuru yapayım azcukkkk...
canım ben bilmiyorumm.ne duyurusu yapacaksınki... :26:
gelin burada toplanalım dicem olmazmı ??
elifcim aksama toplanalımmı saat 10 gibii................muhabbet ederiz. ben şimdi çıkıyorum . ögleden sonra gelirim....
olur canımm..sen bilirsinnn...
hayatım malesef benim laptop serviste..giremiyorum akşamları...şimdilikk...