K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

bence herkes bı yerde toplanmalı...ama k.k da ...ben dıger sıteye alısamadım..bırı orda dıgerı orda hıç olmadı yaaa...kimse kızmasın vallahi...

evet canım..çok haklsıınn...
ben yemeğe gidicem..çıkarım birazdan..haberiniz ola...

bölücü başı tınkeeeeeeeeeeerrrr...kötü kadınnnnnnnnnnnn....
öbür topiğe yazma bence..yanlış anlaşılırr..facede falan görürsen söylersinn:...
tabi sen bilirsin ama... :26:

bende face de fazla kısı yokki.:44:.bi zahmette siz söleyin elif hanım...baktım gene oraya kımseler yoktu...

aslında bu iş kısır bi döngü olsu kimse yok diye kimse gırmıyo..aslında bırılerı gırse belkı o kimseler dolduracak orayı değil mi ama...:44:

bende face de fazla kısı yokki.:44:.bi zahmette siz söleyin elif hanım...baktım gene oraya kımseler yoktu...

yavrukuuşm ben faceye giremiyorum.evde net yok..iş yerinde face yasak girilmiyor zaten.msn dede karasu var.naneşekerim burda zatenn..açıkçası şu saatten sonra söylemek olmaz kimseye..topluca bi karar alındı ama uyulmadı pekk.şimdi tekrar söylemek istemem...zorluyomuş gb...topik konusu açılırsa söylerim biz eski topikteyiz diyee...

ne diyim canımm.ne diyebilirimki..Rabbim sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsinn... :97:

aminnn canım aminnnn....

demek öle garibim ..ay bende ılk atandıgımda annemle gelmıstım..ne zordur kımbılır..kıyamam ya

ay evet ırak etsın amiiiiinnn

ewet çok zorlanıyorlar Allah yardımcıları olsun inşallah

aminnnnnnnnnnn

kızlar burda oldugumuzu sölesekmi bı kaç kısye...kimse bılmıyo..ay benı bölücübaşı ilan edecekler ama napiiim...kimseler yok orda

:))))
bencede haber verebiliriz canım :13:

sen de haklısın...

geldiniz mi kızlar..of kızlar ben 23 nısanda ne yaptırcam bu zıbıdıklara..2. ve 1. sınıflara tangı yaptıracam oğlanlar tutturdu biz oynayamayız kız oyunu diyeee

Hee o da dogru yaa
Diger taraftada kimse yokki ama...

evet ordada kimse yokk..herkesin işi gücü var yaa...dün karasuyla konuştuk..12:10 da dersten çıkıyomuş 12 buçukta kurs başlıyomuş.çok yoğunum diyo..tınkerın modem arızalı sanırımm..e diğer kızlarda sabah keyfi yapıyolar..hamişlerrr...bi biz kaldık nanemm...

ayy sorma canım karasu acayip yogun ya biran önce biterde şu yogunlugu yeniden gelir buraya....
tinkerin şu modemine acayip gıcık oluyorum zaten iki laf edemiyoz pat düşüyor hemen...
ewet canım bi biz kaldık :82:

ayy sorma canım karasu acayip yogun ya biran önce biterde şu yogunlugu yeniden gelir buraya....
tinkerin şu modemine acayip gıcık oluyorum zaten iki laf edemiyoz pat düşüyor hemen...
ewet canım bi biz kaldık :82:

EVETT... :97:
benimde eşim test sonuçlarını dr.a gösterecek biraz heyecanlıyım...çünkü kanım düşük ve sanırım accık enfeksiyon var..onuda dişimden diye düşünüyorumm..dişim acayip iltihap yaptı..
bebeciğime bişey olmaz inşallahhh... burdaki dr.umu aradım sordum bişey olmaz okadardan.çektirebilirsiniz dedi ama... :26:
neyyyseee..sende ne var ne yok nanemm.işyerin nasıl??

ah yavrummm benim çok geçmiş olsun ya
Allahın izniyle bişiycik olmaz bebişine canım...canını sıkma sen
peki çektirmeyi düşünüyormusun?
kan düşüklüğü içinde canım her sabah 23 tane kara üzüm kurusu ye canım

nolsun canım ya bildiğin gibi iş yerim çok gıcık kimse çalışmıyor çalışmayınca işler hep bana kalıyor o kadar sinirleniyorumki anlatamam... çekip gidesim geliyor herşeyi bana soruyorlar ya otur öğren dimi elli kere bi insana yardımcı olunmazki...çekip gidicem bir gün ama bakalım sabrediyorum...
öle işte canım ya :97:
aslında vali yardımcısı yanına istedi beni ama şef vermedi beni( benim adıma karar veriyor salak sanki ben onun hizmetindeki kölesiyim o ne derse o olur...
gerçi eşime söledim o da izin vermedi vali yard sekreteri olup napıcaksın sürekli onunla beraber gidiceksin her yere istemem ben dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…