K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

anladım canımm..kuusura bakma...
aman herkes der yaa..elti gemisi yürümwez diye.ondan şey ettimm... :KK1:
tamam canımm.konuşuruz sonraa... :KK54:

estf canım benim ne kusuru :KK19:
:))ewet kimisi çok çeker eltisinden kimiside görümcesinden...
biz iyi olduktan sonra karşımızdaki istedigi kadar cadı olsun kazanan biz oluruz tatlım :KK34:
tamam konuşalım sonra canım :KK19:

nanem ben çıkıyorumm.yarın görüşürüzz.öptüm seni...hiçbişeye sıkma canını... :KK54:

günaydın kız koca gelinnn...

günaydın yavyummmmmmm:KK70:
ooof benim internetim 10 dk fazla dayanmıyor haberiniz ola..ben de derse gırerken modemı kapıyom..tenefuste acıyom ..ilk açıldıgında internet oluyo..bı 10 dk sonra gene kaçıyo..hadı bakalım bugun aç kapa aç kapa idare edicem...ama sizlerleyim yine...:KK71:

n,ye çıktınız kızlar ben net gıttıgı ıcın cıkıyom..gelınce gırıyom gıtmeyın ya..:KK59:

bacım çok dolanıyom ben bugünn...bebek kıyafeti bakıyorumm...yemek tarifi bakıyorum..aklıma takılan şeyler vardı onlara baktımm... :KK37:
Ne var ne yok..

günaydın canımm..hoşgeldinn...naberr??

hoşbuldum canım iyidir nolsun işte...
senden naber tatlımmm??

hoşgeldin bebiş...ben de 1. sınıflarıma okuma yaptırıyordum...:KK19:

hoşbuldum canım...oh oh maşallah hemencikde söktürmüşsün okumayı 1.sınıflara :)

n,ye çıktınız kızlar ben net gıttıgı ıcın cıkıyom..gelınce gırıyom gıtmeyın ya..:KK59:

benim işim çıktı onları yaptım şimdilik bir işim yok :87:

nasılsın bugün umarın daha ıyı hıssedıyorsundur..boşverrr hayatın takma kimsecıklerı kafana...:63:

aynı canım ya iş yapıp arkadaslarla muhabbet edip düşünmemeye çalışıyorum :KK43:
sen nasılsın tatlım boşver beni...

Iyiyim nanem be ne olsun...aynı tas aynı hamam...sıkılıyorum işyerinde hep iş hep iş....nette bakınıyorum. öyle işte...bugün midem kötü oldu sabah.çok yedim heralde..iştahım olmadığı halde zorladım kendimi..

Of yaaa...bahar gelse artıkınnn.... Yine nezle oldum zannımcaa...mart geldiğini belli etti yanii... :KK19:

Iyiyim nanem be ne olsun...aynı tas aynı hamam...sıkılıyorum işyerinde hep iş hep iş....nette bakınıyorum. öyle işte...bugün midem kötü oldu sabah.çok yedim heralde..iştahım olmadığı halde zorladım kendimi..

Of yaaa...bahar gelse artıkınnn.... Yine nezle oldum zannımcaa...mart geldiğini belli etti yanii... :KK19:

oyy canım benim kıyamam sana :KK70: çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine...
sorma canım insan artık bi yerden sonra çalışmaktanda sıkılıyor hep aynı hep aynı...rutine biniyor herşey :KK31:

oyy canım benim kıyamam sana :KK70: çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine...
sorma canım insan artık bi yerden sonra çalışmaktanda sıkılıyor hep aynı hep aynı...rutine biniyor herşey :KK31:

sorma yaa...iş yerindede hep elli yaş üstü ve erkek... :KK19:
bildiğin bi robocopum yani... :KK1:
bahar gelsinn...doğum iznine ayrılayım..Rabbimin izniyle evimize taşınalımm..eşimle gezelim tozalım akşamları... :97:
ay böyle taşınmaya meraklıyım ama...inşallah nerden istedim şu tayini demem... :18:
ben memleketimi pek sevmemde.. :26:

X