K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
:94:seksi şempanze seni...

bu sefer ben sölüyorum naneeeee yavyummm nerdesiniz...okul dağıldı benim eşimi bekliyorum..

canımmm hoşgeldinnn..seni gördüğüme çook sevindimmm.....iyiki geldinn..dağıldık maleseff.toplanırız inşallahh....

tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr yavyummmmmm nerdesiniz

benim salak net gitti gitti geldi.tam giriyorumm...gene gidiyo...bizim köyün elektrikleri pamuk ipliğine bağlı zannımc..SİNİRRRRRRR...

hiiiiiii...dövüyonmu kız çocuklarııııııı....gaddar örtmenn...
yok canım çokhaklısınn.benim ablamda öğretmenn.bezdirmişti çocuklar..disipline verdiği bile olmuş..hani lise öğrencisi olsa ergenlik trtipleri dersinn.ilkokul öğrencisi bide..şımarık şeylerr...

özellikle de bizlerle heee..

ay yok dövme demeyelim biz ona ..o şekilde olanını yapamam asla..kendım de çok dayak yedım öğretmenımden..acayıp yaramazdım ama..şimdi anlıyorum ama öğretmenimi..çok çileden çıkarsam kulaklarını çekiyom..ondada ciddiye bile almıyolar gülüyolar bana..iyice yüz aldılar benden yani..veliler benden şikayetçi ama neden dersin...hocam dövmüyorsun sen hatan oo..bi dövsen korkutsan tamamdır..MANTIĞA BAK DE Mİ..DAYAKLA ADAM OLUNSA EŞŞEKLER ADAM OLURDU diyom ben de...

evet canım aynen öyle oldu...
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
:94:seksi şempanze seni...

evet..kocişimde öyle didi...

hoşbuldum canım benimmm
ewet canım çok haklısın gerçektende...yarın artık bol bol sohbet ederiz inş

ewet maalesef öyle..oysaki karar almıştık artık yeniden hepberaber eski topiğimizde olacagız diye...bende çok merak eiyorum ama sürekli iki tarafıda takip etmek gerekiyor...
seninle kesinlikle aynı düşüncedeyim bende alışamadım hala oraya(
valla iyi yapmışınız canım :13:

bu sefer ben sölüyorum naneeeee yavyummm nerdesiniz...okul dağıldı benim eşimi bekliyorum..

geldim geldim işlerim vardıda onlara bakıyodum... :82:

hoşbulduk canım...inşallah ya tek temennim o...

özellikle de bizlerle heee..

eweeeeeeeeeett

ama öyle deme gülümm..gaddar çok döven öğretmenlerden çok korkar öğrenciler..adam olmasada sen rahat edersinn.kafan dinlenirr..boşverrrrrr....

ay ben bu kızı yirim yaaaa....
vala senin yerin ayrı nane beee....
canın niye sıkkın bakim anlatttt....dedikodu yapalım accıkk...kim kızdırdı kaynananmıı...
neyse günahını almıyım kadıncağızınnn...
havalardandır gülümm...banada bazen esiyolarr...tam bi bunalım oluyourmmm..delleniyom ozaman...

canımsın benimmmm
sizinde hepinizin yeri aynı bende canım benimmm

burda anlatılcak olsa anlatırdım balımm ya(
yok kayınvalidem kızdırmadı iyiyiz maşallah:)

burda anlatılcak olsa anlatırdım balımm ya(
yok kayınvalidem kızdırmadı iyiyiz maşallah:)

ayy merak ettim yaa... :26: derdine derman olamasakta çözüm üretmeye çalışırdık...sen bilirsin balımm...
benide hafta sonu eşimin amcaoğlunun karısı sinir etti..anammmm..tam bi çaçaroon....
eltim yok ama maşallaahhh..eltiliye ihtiyacım kalmıycak heraldee...

canım eşim biliyor bu siteyi nickimi felanda biliyor o yüzden anlatmak istemedim burda(yoksa sizinle alakalı deil balım benimmm
böyle kendini bilmez insanları sinir etmede uzman kadınlara acayip sinirleniyorum..Allah gelsin hakkından diyorum en iyi cezayı o vericektir...
bu arada herkes eltisinden şikayetçi ama nedense ben eltimi çok severim bana çok destek olur çok iyidir iyi ötesi diyebilirim...

anladım canımm..kuusura bakma...
aman herkes der yaa..elti gemisi yürümwez diye.ondan şey ettimm...
tamam canımm.konuşuruz sonraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…