K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

nanemm başımdan gitmiyokkii.elif abla elif ablaa........ayyyyy...bayılazammm.,ilk yardımı bi ara anlatıcamm..sözzzzzz.. kaçtım ben..sizi seviyoruuuuuuuuummmm...

kızlar gun bıttı ben bırazdan cıkarım ..akşama gırmeye calışırım muhtemelend egelırım 9 bucuk 10 gıbı...kurul toplantısı yapalım biii

anam bari 100 sayfa olaydı öle bitireydik..

hadi her gıren bı seyler yazsın ..1000 e tamamlayalım su sayfalarııı

kepeleklerim hepinize duyurulur, akşam saat 22.00'da eski adresimizde buluşuyoruz, duyanlar duymayanlara duyursun lüfeeeeeeeeeeeennnnn :13:

Son düzenleme:
nanemm başımdan gitmiyokkii.elif abla elif ablaa........ayyyyy...bayılazammm.,ilk yardımı bi ara anlatıcamm..sözzzzzz.. kaçtım ben..sizi seviyoruuuuuuuuummmm...

söz verdin bak sözünü unutma tamamıııııııııııııı
bende seni seviyorum balım benim

kızlar gun bıttı ben bırazdan cıkarım ..akşama gırmeye calışırım muhtemelend egelırım 9 bucuk 10 gıbı...kurul toplantısı yapalım biii

inşallah tam 22.00'da toplantıda olacagım

anam bari 100 sayfa olaydı öle bitireydik..

hadi her gıren bı seyler yazsın ..1000 e tamamlayalım su sayfalarııı

tamamlarız akşam baskından önce toplanırız burda:))

kepeleklerim hepinize duyurulur, akşam saat 22.00'da eski adresimizde buluşuyoruz, duyanlar duymayanlara duyursun lüfeeeeeeeeeeeennnnn :13:

tamam balımmmmm yeniden hepberaber gönüllerimiz kırılmadan birlik içersinde devam ederiz tekrar böyle şeyler yaşamayız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…