- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
günaydınnnnn hayırdır niye kimsecikler yok bişey varda benimmi haberim yok
canım ne olduğunu ben söyleyeyimm...
bizim eski kızlarr birden gaza geldiler eski topiğimize dönelim.niye yenilere bırakıp çıktık.orası bizim topiğimiz falan gibisindenn...kesin dönüş yaptık sözde..bi akşam baskın yaptıkk...
ama şimdi ne orası var ne burası..başka bi yerde takılıyolar zannımca...
bence saçma bi durum oldu yani..hem o yeni yer hem burası dursaymış yaa...burayı kapattırdılar şimdi ortada kimse yokk malesefff....
elifffff gel bacım ...günlerdir kimsecikler iki yerdede herkes yogun herhalde...takılalım mı burda cıcım
kafa dağıtmaya ihtiyacım var bayanlarrrrrrr..önceki sayfalarınızı okudum ne guzel paylaşımlarınız olmuş..ben de gelmek isterim aranızaa:26:
aman bizim kızlara ne demelii..gidelim eski topiğe dedilerr hadi gidelim didkk.kimse yok ortada.tamam eskisi gb giremiyo kimse ama başka yerlere takılıyolar sanırım girdiklerindede..neyse ... burdaki düzende gitti...neysee yaaa...devam edelim işte burdannn...
hoşgeldiin canımm.sen bide burayı doluykene görmeliydinn..şimdi arkadaşların çoğu meşgull.ondan tenhaa..
benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım vrr.bu müdür deli edecek beni..işimin arasında iş vermiyomu..deli oluyorummmmmmmmmm.deliiiiiiiiiiii...
kafa dağıtmaya ihtiyacım var bayanlarrrrrrr..önceki sayfalarınızı okudum ne guzel paylaşımlarınız olmuş..ben de gelmek isterim aranızaa:26:
olabılır ya boşver..biz burdayız buraya gırelım..ben onlara da gırdım ıkısıne de ama akmıyo sayfalar ya çok sıkıldım..umarım herkesın ıslerı yoluna gırer de tekradan toparlanırız...amirlerle birlikte çalışmak zordur de mi..allahtan tek avantajım o olsa gerek bu dağ başında..kurtlar köepkler amirim...bahçedeki tavuklarda iş arkadaşlarım
elifim bak 90. sayfayı biz yaptık ..hadi şunu yüze tamamlayalım...
aklıma ne geldi..başka topiklere linkimizi verelim mi..bizim topikte yapıyorlardı ya...:82::82:
evettt..Allahın izniyle bi süre sonra yine beraber oluruzz.herkesin bebecikleri doğarr..sıkıntılarımızı paylaşırız.tecrübeliler tecrübelerini paylaşırr...falan filannn... :97:
ayy sinir ediyo beni yaaa..işimin arasında iş veriyo..dedim ama elimde iş var.tamam tamam ben yapıyım diyorr..ya adamın işini hemen yapmak zorundamısınn.ver sıra,, sırasını beklesinn.delirtiyo beniiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
bacuuum 100 neki..1000 bilem yaparızz..bizde bu çene varkennn....
ayy tınker kızzz...ben bu iznimde çok yaramslık yaptımmm..çok güzeldii.aklıma geldide şey ediyim dedimm..
ver verr...
kız sen nasıl memursun merak edıyom bılıyon mu..yorgunluktan yüzü asık ınsanı tersleyen dık dık bakan memurlar var ya...seni düşünüyom acaba elif te öle olabılıyomu arad dıyom..anlat bakiim sen nasıl memursun.. ben kendımı hep şöle hayal eder gülerim..saçları kısa kesimli arkadan yırtmaçlı kumaş etegıyle koca poposuyla elinde cetvel bağıran bır öğretmen...ay yaşlanınca olur muyum öle acabaaa
şeytannnn
kızım seni görürüm ben 8. ve 9. ayında accık çıksın göbeğinde..paytak paytak yürüyerek kaçarsın artık eşinden..alıştırma kızımm...bak bu gunlerı ararsın azcık dinlen tadını çıkar..ya ben mı oleydım bılmıyorum ya...o işten nefret eder hale gelmıdtım
ben geldim kızlarrr...tinkerim msj atmış hemen uçtum buraya...
kaç gündür niye yokum ne bileyim herkes koptu dagıldık gibi sanki herkes farklı yerlerde yazıyor ee dogal olarak ikiye bölünüyoruz yine...sayfalar akmıyor muhabbet yok benimde canım girmek istemiyor(
bide bu aralar canım çok sıkkın keyif almıyorum hiçbişeyden...
ama sizinle muhabbetide özledim özelliklede sizlerle
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr yavyummmmmm nerdesiniz
levent kırca parodilerinde suratsız bugün git yarın gel diyen insanın yüzüne bakmayan memurlar varyaa..bazen ona yakın oluyorumm..inan aslında içim elvermiyor..diyorum benim anneme babama herhangi bi memurun saygısız suratsız davranmasını terslemesini asla istemem..bende ona göre davranıyım ama bazı vatandaşş resmen deeli ediyor insanı...bi süre sonra artıkk robot gb oluyosunn...
işim hemen olsunn istiyorr.e diyorumm senden önce gelenler varr.yok ben şurdan geldim şöyle böylee...bekliyceksin arkadaşımmm...
bendede bi ay önce gittiğimsde acayip isteksizlik vardı.dedim ya eşim sen beni özlememişsin falan diyodu..ama bu sefer.....
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr yavyummmmmm nerdesiniz