K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

offff kız bi komşum var okulun yanında oturuyolar..tam gariban ayagından sakat..yaslı adamla evlendırmısler ne okuma ne yazma...o geldi de yanıma..sağolsun çok da anlayışsız gıtmek bılmez..ben genelde kaçarım onu görünce..bahane uydurdum...bahceye cıkıyom dedım bı tur ttım gene geldım odama:KK1:of uzuluyom ama ..muhabbetde etmıyo anlaşılmıyoda konusması napayım...gelınce baktım anasınıfı oğretmenının yanına gelmıs..:KK60:

yazık kızz..ne hayatlar varr...ama sende haklısınn.işin gücün arasında çekilmezz.Allah kalbini biliyo..napalımmm...
bebiş iyidir canım merak etme..inş güzel haberlerle gelirsiniz..
olsun gezemesen de kocişinle ailenle berabersin en güzelide o zaten :)
inşallah iyidirr..Allah izin verirse akşam yazarımm...yazamazsam mesaj atarımm...inşallah yolundadır herşeyy...

kız ne gezmesi...sanki gezmek istoyoda öle yazmış..aklı kocasında onun..baksana ilk yardım anlatmış ona...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

amannn nesliiiiiii... :KK17:çok fesatsınnnn...gerçekten soru cevap şeklinde çalıştıku..soruları bildikçe ödüllendirdim aşkitomu hepsi buu... :KK17: :KK17: :KK17:

yazık kızz..ne hayatlar varr...ama sende haklısınn.işin gücün arasında çekilmezz.Allah kalbini biliyo..napalımmm...

inşallah iyidirr..Allah izin verirse akşam yazarımm...yazamazsam mesaj atarımm...inşallah yolundadır herşeyy...

amannn nesliiiiiii... :KK17:çok fesatsınnnn...gerçekten soru cevap şeklinde çalıştıku..soruları bildikçe ödüllendirdim aşkitomu hepsi buu... :KK17: :KK17: :KK17:

evet yazık kız..adam da tam bi ayıııı...arada dövüyormuş bunu..:63:ilk etap yani ilk atandıgımda ben burda kalırken gelırdı annemle yanımıza dertlerını anlatırdı..ama gıtmezdıde..kaç saat dusun...annem neslı uyucak yorgun derdı...heee yinge siz uyuyun ben şuracıkta dururum derdi..hayda gel de uyu..zor ya..amanapcan gıt de dıyemıyom ..bı bahane uretıyom...

hımmm ödül demekki ...iyi bakalım:KK34:

elif demek bebısı gorcenız ha..aman baya baya buyumustur o kız..:emir_bebek:hadi bakalım annecık vıdeoya alın ...sonra ızlemesı çok zevklı oluyo...:82:

dimi kızzzz bide pek gezemiyorum demiş :KK1::KK1:

:KK17: :KK17: :KK17:

:KK52::KK52:körle yatan şaşı kalkar:KK52::KK52:
bi de ben azcık nasiplenseydim sizlerin şu kudurukluğundan...ay yazık cuma gunu eşim yakaladı beni ama ben kaçıyom hala..vallaha anlamam dedi..başladı soymaya:KK23::KK23::KK23::KK23:bi de baktım ki...adet olmuşum...:KK33::KK33::KK33::KK33:eşim feryatlarda..ben de zaten şans olsa dedi yazık....:KK1::KK1:ama telafi edicem...yazık ona ya..annelıkten sıra gelmiyo ki...:KK61:

ay kıyamam kızz..yazıkk..valla benim eşimdee artıkk isyan bayrağını çekeceğidi..:KK1:

evet yazık kız..adam da tam bi ayıııı...arada dövüyormuş bunu..:63:ilk etap yani ilk atandıgımda ben burda kalırken gelırdı annemle yanımıza dertlerını anlatırdı..ama gıtmezdıde..kaç saat dusun...annem neslı uyucak yorgun derdı...heee yinge siz uyuyun ben şuracıkta dururum derdi..hayda gel de uyu..zor ya..amanapcan gıt de dıyemıyom ..bı bahane uretıyom...

hımmm ödül demekki ...iyi bakalım:KK34:

ah yazıkk.hiç anlamıyomuş odaa...Allah yardımcısı olsun onunda ne diyimm...
elif demek bebısı gorcenız ha..aman baya baya buyumustur o kız..:emir_bebek:hadi bakalım annecık vıdeoya alın ...sonra ızlemesı çok zevklı oluyo...:82:

alıcaz inşallah balımmm...ahh bide bana sor ne heyecanlıyımm.herşey yolundadır inşallahhhh...:18:

kızlarr kardeşim rahat bırakmıyo..aniden çıkarsam anlayınnnn...oyun oynıycakmışş..:KK5::KK5: :KK5:

ben geldimmmmmmmm :KK76: :KK76:

canım daha kesinleşmiş bi karar yok ama ..arada konuşulan bi takım şeyler var ..hayırlısı olsun ne diyeyim...:KK34:

hayırlısı olsun inş canım benim:KK34:

aman ablamın pc bi acayipp..tuşlar çalışmıyo..ekran klavyesini açıyomda bilmemneee..uyuzzz..:KK19:

canımm annemdeyimm...akşama dr.a gidicezz...inşallah iyidir bebek..yarında kan tahlilii için çağırır sanırımm hastaneye..havalar bozuk..pek gezemiyorumm..böyle iştee...

neslliiii kociş in sınavı vardııı..çalışıyodu uyuyacak diye beraber çalışalımmm dedimmm..çok güzel ilk yardım çalıştırdımmm...yani hayatı boyunca unutamazz... :KK17::KK17: :KK17: :KK17: :KK17:

wuuuuuuuuuuuuu ilk yardım dersi nasıl çalışılıyo banada öğret banada öğret noluyyyyyyy :KK60: :KK60: :KK60:

niye yazmıyonuz bakimmm... :63:
giderim bak..gidecek yer çok nasılsaaa..orası varr..öbür taraf varrr...öbür taraf varrrrr.... :KK60:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: var da var demii :KK9: :KK9:

:KK52::KK52:körle yatan şaşı kalkar:KK52::KK52:
bi de ben azcık nasiplenseydim sizlerin şu kudurukluğundan...ay yazık cuma gunu eşim yakaladı beni ama ben kaçıyom hala..vallaha anlamam dedi..başladı soymaya:KK23::KK23::KK23::KK23:bi de baktım ki...adet olmuşum...:KK33::KK33::KK33::KK33:eşim feryatlarda..ben de zaten şans olsa dedi yazık....:KK1::KK1:ama telafi edicem...yazık ona ya..annelıkten sıra gelmiyo ki...:KK61:

ahh canımmmm ne zaman bitiyo senin hastalıgın valla isyan bayragını çekicek kocişin yakında:))

ben geldimmmmmmmm :KK76: :KK76:

hayırlısı olsun inş canım benim:KK34:

wuuuuuuuuuuuuu ilk yardım dersi nasıl çalışılıyo banada öğret banada öğret noluyyyyyyy :KK60: :KK60: :KK60:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: var da var demii :KK9: :KK9:

ahh canımmmm ne zaman bitiyo senin hastalıgın valla isyan bayragını çekicek kocişin yakında:))

ay ne bıleyım kı ...daha duzene gırmedı sagı solu belli olmuyo..nerdeyse 6 ay doldu ama ..gercı daha bır yada ıkı adetttır adam gıbı oluyom dıger turlu azcık leke gıbı gelıyodu bı daha gelmıyodu..şimdi sütlerde azaldı ıyıce..daha cok gelıyo...sadece eve geldıkten sabaha kadar emzırebılıyom sagamıyom artık...anca yetıyo şişkoya:nazar:

ay ne bıleyım kı ...daha duzene gırmedı sagı solu belli olmuyo..nerdeyse 6 ay doldu ama ..gercı daha bır yada ıkı adetttır adam gıbı oluyom dıger turlu azcık leke gıbı gelıyodu bı daha gelmıyodu..şimdi sütlerde azaldı ıyıce..daha cok gelıyo...sadece eve geldıkten sabaha kadar emzırebılıyom sagamıyom artık...anca yetıyo şişkoya:nazar:

süt azalınca kırmızılar da artıyormu hormanal dengeye bakarmısın ya wouww...
yarasın tosun paşamıza ohhh böle taze sütü nerde bulucak daha :KK1:

süt azalınca kırmızılar da artıyormu hormanal dengeye bakarmısın ya wouww...
yarasın tosun paşamıza ohhh böle taze sütü nerde bulucak daha :KK1:

prolaktınle dogrudan alakalı bırsey ya..ay var ya ..eve gıdınce nasıl emıyo vakum gıbı cekıyo kerata..:KK1:bi de tıkanıyo oburluktan...:KK56:

prolaktınle dogrudan alakalı bırsey ya..ay var ya ..eve gıdınce nasıl emıyo vakum gıbı cekıyo kerata..:KK1:bi de tıkanıyo oburluktan...:KK56:

oyy yerim ben onu ya yer yer :KK69:
cup cup cup emiyodur ayy o sesi nasıl seviyorum bi bilsen :))
şişko patates olucak yakında :KK1:

bugün sayımız azıcık millet kaçtı ortalıkta kimsecikler yok:KK5:

ewet ya kimsecikler yok:KK43:(

hoşgeldin canım :KK70:

hoşbuldum canımmm :KK16:

ben çıkıyorum kızlar midem çok fena yanıyo yaa şurupta geçirmiyo artık :KK47:
biraz uyumaya çalışayim öptüm sizi :KK54:

X