- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
- Konu Sahibi tinkerbell09
hoşgeldinnn
maleseffff cicim adetim..o kast ettiğini uygulayamam..ama bi öpücükle hallettim işimi.
vuuhuuuuuuuuuuuuu kadının gücü..:92::92::92:
o kastettiğim olmasada halletmişsin bakk..:103:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnn
maleseffff cicim adetim..o kast ettiğini uygulayamam..ama bi öpücükle hallettim işimi.
tinkerbellcim
benim son durum adetimi bekliyom adetimin ikinci günü başlıcam iğnelere hayırlısıyla.öyle iştee..ne oldu sende son durum şimdi??? ne zaman başlıyosunuz iğnelere???
ımmm ne arzu edeyimmmm expresso alayım ben
evet cicimvuuhuuuuuuuuuuuuu kadının gücü..:92::92::92:
o kastettiğim olmasada halletmişsin bakk..:103:
benim son durum adetimi bekliyom adetimin ikinci günü başlıcam iğnelere hayırlısıyla.öyle iştee..
hazırladım bile afiyet olsun..:126:
benim son durum adetimi bekliyom adetimin ikinci günü başlıcam iğnelere hayırlısıyla.öyle iştee..
hazırladım bile afiyet olsun..:126:
inşallahh canım aminn sağlıklı bir şekilde tutsa başka bişey istemiyorum..evet cicim
ay hadi caım...herşey yolunda gider umarım..
evet cok az kaldı.. inşallah hayatımm yumoşlarda zaten normaldede sorun yok dr,cumuz cok yumoşun olcak dedi..hadi bakalım az kaldı, büyüsün yumoşlar...
ay yetenek sızsınızdekı managı gordunuz mu
yenı konu ac dıyor..oraya tıklıyorsun cnmArkadaşlar selam konu ile ilgisi yok ama yardım edermisiniz şu forumda sürekli geçen konulara bende bişiler eklemek istedim olmuyo nerden yazacam acemiyim))
Arkadaşlar selam konu ile ilgisi yok ama yardım edermisiniz şu forumda sürekli geçen konulara bende bişiler eklemek istedim olmuyo nerden yazacam acemiyim))
inşallahh canım aminn sağlıklı bir şekilde tutsa başka bişey istemiyorum..
evet cok az kaldı.. inşallah hayatımm yumoşlarda zaten normaldede sorun yok dr,cumuz cok yumoşun olcak dedi..
bende bunları anlamıyom hiç kimse demiyomu bunu gibilere cıkma oraya rezil olucan..
bi de öğretmenmiş.kesin atanamamış mağdur öğretmendir..kafayı sıyırmasından belliii. bu ülke ne olucak böle..yazık bu nesillere..ay ben de burda çakılı kalırsam yakında böle olabilirim...
dün gece yemekteki halimm..gerci yemekten sonra evde cektik biraz perişan olmuştum ama neyse..
vay vayyy vay vayy vayyyyyyykız süpersin..elbisen de çok hoş hayatım...allah kocana bağışlasın
dün gece yemekteki halimm..gerci yemekten sonra evde cektik biraz perişan olmuştum ama neyse..
birazda cok sırıtmışımm..
teşekkürler canımm...
dün aldım onları kilo alınca diğer kıyafetler olmuyo..
gömlek etek.
aminn canım hepimizi bağışlasın allahım koçişlerimize..:98:.
sağoll canımcımmm teşekkür ederim o senin güzelliğin...kuzummmm çok güzelsinn sen ne diyim koccaman maşaalahh