K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

dinlen canım kendıne ve kızımıza ıyı bak

canımm hadi yat dinlenn biz de seni çok seviyoruz ne olur bol bol dınlen uzat ayaklarını bundan sonra..iyi geceler güzel anne...

benim doktor accık deli valla bak ilk hamile kaldıgımda bana dediki beni akşam 9 dan sonra ara (şakasına dedi ama) bgnde bana fırça kayıyo nie aramadın die arama dedin dedim dioki manyakmısın sen ben derim sen ne diolion beni

kendisi anneminde doktoru ve 4 yıldır bu bebek için ugralştıgımız için sıyırdı adam bizle bazen arayınca dioki ne o internette bulamadınmı

aa nedemek istedinki sen şimdi anlamadımmm.yorma derkennn.... :78: :78: :78:

canım muz yee..haşlanmış patates yee..bol su iç ...

tamam ona duyurmadann...

Evet canım haklısın..Hemn bir tane muz yedim halbukı gündüz yine yemiştim ama şimdi daha da arttı nedense midemde azcık bulanıyor..Bu aralar çok mızmız oldum ben kendimi tanıyamıorum ama napıyım elimde değil

Ayy ekşınlancaksın öyle mi aman bebişe duyarmayın sakın :)
Biz hiç yapmıoruz yav artıkk 3.ayın bitiminde bir kere olur gibi oldu ama o bile oldu sayılmaz :))
Dogunca saldıracam artık:)

iyi gecelerr şekerlerrrr ben geldimmm cok yorgunum ama bakayım dedimm..
fatoşş canım dr. gitmişsin galiba bir sorun yok sanırım gecmişi tam okuyamadım..bugünde msj,da atamadım sana telaşımdan..
cok uykumm var ben yatoyomm şekerlerrrr yarın burdayım görüşürüzzzz.. öpüyorum hepiciniz..

Tamam canım hadi yat dinlen bakalım...
Yarın görüşürüz inşallah!hayırlı gecelerin olsun tatlım!

Kızlar benim midem karısıo off bir yandan ishal ve baş agrısı neler oluo bana zehirlendim mi noldu :/
Çıkayım yatayım en iyisii...

Yarın gelirim yine ınsallah canlar..Sizleri seviyorum..Elifim hayırlı yolculuklar canım eşinle emınım hersey süper geçicek tatilinin tadını çıkar!!!
Öptüm hepinizi!!

ah bu bebişlerrr...
ye canım yee...haşlanmış patateste iyi geliyormuşş...

hoşgledin canımm..iyi gecelerrr...

canımmm..çok teşekkür ederimmmm...allaha emanet olunnn...iyi gecelerrr..dinlen..dinlenn.dinlenn...

ıyı geceler canım herzaman bekleriz

manyak koptummm...

kızlarrben kaçarr.yarın erkenden nasıl kalkıcamm bilmiyorummmmmmm....
iyi gecelerrr..öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…