- 26 Ağustos 2009
- 7.070
- 0
- Konu Sahibi tinkerbell09
kıs sorma valla dogurdum dedim yani
onun hareketleri iyi şükür o yuzden gitmiyorum doktora şuan
ama eger o yaptıysa böle daha güzel tarif edebilirim sanki elini yada ayagını aşağıdan çıkarmaya çalışıyo gibiydi zaten o an iki büklüm olup şeyimi tutuyordum ay inşallah bidaha olmaz
gülüm su nun dediği gb sancı aralıklarını takip et..panik olmaa.hanımefendinin kıyafetleride hazır olsunn.nolur nolmaz.her ihtimali göz önünde bulundurmak lazımm...
ay fatoş okuyunca nasıl endişelendim..sakın korkma bu sancılar çok normal
ee artık kaçıncı aydayız bunları sık sık yaşıcaz..sen tabi yine de temkinli ol
sancı süreni ve şiddetini takip et çok duramazsan zaten hemen doktora gidersin..
şimdi artık kocaman oldular dönerken falan canımızı acıtabiliyorlar..hiç korkma tamam mı kuzum
inşallah vaktinde sağlıkla gelirler allah'ın izniyle..sen yine hazırla herşeyini ben de hazırlasam iyi
olur ama erken diye hep erteliyorum..ayrıca kendini çok yorma fazla ayakta kalma
sürekli dinlenmeye çalış sol tarafına yat ve sigara içme Ayrıca bidaha sakın
göğüsünü sıkma çok tehlikeli Işlerini hallet ve gel bizi merakta bırakma canım öptüm
valla bizde panik olduk..akşam tınkerla msn de konuşuyozz..fatoşa bişey demiyoruz ama msn de ay acaba doğummu bilmemnemii...
Fatoşum hayırlısını dile..eğer gelmek için acele ediyosa buyursun gelsin hanfendi..totosunu ısırırsınn ödeşirsinizz...
Benim görümcemde 7 aylık..o zaman bide hastaneler yeterli değil...ankaraya götürmüşler falann.zımba gibim maşallahhh...sürekli dua oku oldumuu...
Ayy tv de bir reklamda bi kız çocuğu varr.allahım aşık oldum resmen..o kadar tatlıkii..bakalım benim sıpanın fazlalıkları varsa görür dr haftaya...ikincisinin kız olması içinn herşeyi yapıverürün ozaman...
çin rus brezilya artıkın ne takvimi varsaa...