K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

kıs sorma valla dogurdum dedim yani
onun hareketleri iyi şükür o yuzden gitmiyorum doktora şuan
ama eger o yaptıysa böle daha güzel tarif edebilirim sanki elini yada ayagını aşağıdan çıkarmaya çalışıyo gibiydi zaten o an iki büklüm olup şeyimi tutuyordum ay inşallah bidaha olmaz

gülüm su nun dediği gb sancı aralıklarını takip et..panik olmaa.hanımefendinin kıyafetleride hazır olsunn.nolur nolmaz.her ihtimali göz önünde bulundurmak lazımm... :KK34:

ay fatoş okuyunca nasıl endişelendim..sakın korkma bu sancılar çok normal
ee artık kaçıncı aydayız bunları sık sık yaşıcaz..sen tabi yine de temkinli ol
sancı süreni ve şiddetini takip et çok duramazsan zaten hemen doktora gidersin..
şimdi artık kocaman oldular dönerken falan canımızı acıtabiliyorlar..hiç korkma tamam mı kuzum
inşallah vaktinde sağlıkla gelirler allah'ın izniyle..sen yine hazırla herşeyini ben de hazırlasam iyi
olur ama erken diye hep erteliyorum..ayrıca kendini çok yorma fazla ayakta kalma
sürekli dinlenmeye çalış sol tarafına yat ve sigara içme :KK47: Ayrıca bidaha sakın
göğüsünü sıkma çok tehlikeli :KK20: Işlerini hallet ve gel bizi merakta bırakma canım öptüm :KK19:

valla bizde panik olduk..akşam tınkerla msn de konuşuyozz..fatoşa bişey demiyoruz ama msn de ay acaba doğummu bilmemnemii...

Fatoşum hayırlısını dile..eğer gelmek için acele ediyosa buyursun gelsin hanfendi..totosunu ısırırsınn ödeşirsinizz... :KK69:
Benim görümcemde 7 aylık..o zaman bide hastaneler yeterli değil...ankaraya götürmüşler falann.zımba gibim maşallahhh...sürekli dua oku oldumuu...
Ayy tv de bir reklamda bi kız çocuğu varr.allahım aşık oldum resmen..o kadar tatlıkii..bakalım benim sıpanın fazlalıkları varsa görür dr haftaya...ikincisinin kız olması içinn herşeyi yapıverürün ozaman... :KK1:
çin rus brezilya artıkın ne takvimi varsaa... :KK1:

pimpirikliyim biraz bu konuda..bırde sterıl losyonu al yanında dursun..odaya gelenlere sıkarsınız dısardan gelcekler ya...ay ben tam gıcık anneeee.....eşimin elinde steril losyonu her gelene sıkıyodu:KK60::KK60::KK60:

:KK60: ben de kesin öyle olurum artık bıktırırım gelenleri
aşırı pimpiriğim ben de :)) ayrıca can bebenin alt açmasını ben aldım
gerçekten pratik bişe kullan at hiç uğraşma..kullanmakta nasip olur inşallah :KK16:

valla bizde panik olduk..akşam tınkerla msn de konuşuyozz..fatoşa bişey demiyoruz ama msn de ay acaba doğummu bilmemnemii...

dimi yaa insan panik oluyorr :18::18:

ben geldim yawrular...
kim doğuryooo, ne oluyooo

hoşgeldin canımm :)

günaydınlarrrrrrrrrrr fatoş nasıl oldun valla seni merak ettimde girdimvaktimde yok bu gün benimde randevum var ayrıntılı usg dün benimde belimden kasıklarıma doğru ağrı vardı bende bayağı korktum.İmkanon varsa ayaklarını uzat bol bol yat

:KK60: ben de kesin öyle olurum artık bıktırırım gelenleri
aşırı pimpiriğim ben de :)) ayrıca can bebenin alt açmasını ben aldım
gerçekten pratik bişe kullan at hiç uğraşma..kullanmakta nasip olur inşallah :KK16:

dimi yaa insan panik oluyorr :18::18:

hoşgeldin canımm :)

:KK34::KK34::KK34::KK34:

günaydınlarrrrrrrrrrr fatoş nasıl oldun valla seni merak ettimde girdimvaktimde yok bu gün benimde randevum var ayrıntılı usg dün benimde belimden kasıklarıma doğru ağrı vardı bende bayağı korktum.İmkanon varsa ayaklarını uzat bol bol yat

gunaydın hoşgeldin geçmiş olsun:26:

günaydın kızlarrrrr :KK16: :KK16:

anam geçmişi okurken kalbim hızlı hızlı atmaya başladı fatoşumun yazdıklarını okuyunca :18:
çok korkmuşsun canım benim ya ama şimdi daha iyiymişsin çok sevindim... :KK19:
artık büyüyor inci'miz sıgamıyor annesinin karnına biran önce çıkmak istiyor dar geldi ona oralar:))
oyy yavru ya yavruuu küçük yavru yerim ben onu :KK16:

ayy dün akşam gelemedim topiğe ne güzelde yalnızdım eşim geç geldi ama bana bi faydası olmadı:KK43:( elektrikler kesildi...dondum elektirikler gelene kadar...bide aşşagıdaki şartel atmış keşke gidip baksaymışım yoksa elektrik varmış yani salak gibi uyudum bende:KK43:

ayy dün akşam gelemedim topiğe ne güzelde yalnızdım eşim geç geldi ama bana bi faydası olmadı:KK43:( elektrikler kesildi...dondum elektirikler gelene kadar...bide aşşagıdaki şartel atmış keşke gidip baksaymışım yoksa elektrik varmış yani salak gibi uyudum bende:KK43:

günaydın canım..keşke baksaymışsın buz gibi oturmuşsun yazık olmuş :KK9:

iyi bari canım yanında tecrübeli birilerinin olması güzel,seni yönlendirir,
gerçek sancıyı ayırtedebilrsin..neyse inşallah bidaha korkutmaz inci hanım :) :emir_bebek:
hakikaten kız odayı aldık çantayı bekletiyoruz :KK1: herşeyimiz hazır olsun dimi nolur nolmaz..
hadi afiyet olsun yiyin de gelin :KK16:

allah razı olsun valla ztn çok seviyom onu öle rahatlatınca faan tabi sizdende nesliyle yavrumuda korkudan dogurttum valla :KK9:

dalan roksi mi ..evet o da güzel ben de kullandım..şeyden dedim..ilk doğduğunda cilt çok hassas ya..sıvı deterjan kolay cıkıyormus camasırdan..sabun kalıntı yapabılır dıye söledim ama ilave durullama yaptır o zaman bir şey kalmaz...ay dalanın roxiside güzel kokuyor...:KK34:yumoş hiç denemedim...doğum yoluna girmesi doğcak anlamına gelmiyor kimi bebek 6. ayda bile dönebilir kimisi de dogum anında bıle donebılır demıstı dr um benımkı son haftalarda donmustu ama..sağda olması daha ıyı demıstı bızımkı soldaydı kafa ..öle olunca zor olabılırmıs dogum..dr umun yalancısıyım..zaten onu da duydum kesın sezeryan dedım..:KK1:öle de oldu..hayırlısı canım...sen sakin ol..hazırlıgını yap ..çantanız da kapıya yakın yerde bulundur..penya battanıye yun battanıye mutlaka koy..bır de sana tavsıyem sey al ..can bebenın tek kullanımlık alt acmaları var..al bı kaç tane hastane ortamın da muayene etcekler falan koyarsın altına bebegı..ben ozel hastanedeyken orda gordum onlar kullandı..ama keske de kendım alsaymısım dedım...markette bulursan al...bı kaç tanede ondan koy ıcıne..rezene çayını al..küçük bi biberon al bebege..sterıl edıp ..koy çantana bellı olmaz ..mama ıhtıyacı olursa..ben gozlerımle gordum hemşıreler sterıl etmeden sıcak suyla yıkayarak verıyolar bıberonu..:KK50:pimpirikliyim biraz bu konuda..bırde sterıl losyonu al yanında dursun..odaya gelenlere sıkarsınız dısardan gelcekler ya...ay ben tam gıcık anneeee.....eşimin elinde steril losyonu her gelene sıkıyodu:KK60::KK60::KK60:

evet canımcım roxı bayıldım ben de valla bak ben ne yaptım birinden duymuştum ozellikle astım hastaları için yapılıomuş kalıntıları engellemek için ılık suya 1 çay bardagı koydum iyice eritttim öle döktüm makinaya sanırım böle 2 kez durulamaya gerek kalmıcak ama bi bitsin içime sinmezse durularım :KK9:
bende yapıcam biberonu zaten cam aldım kaynatmam yeter sanırım memesini falanda öle yapıcam
ya ben o losyonlara pek ısınamadım biliomusun sabun koyucam gelen elini yıkasın die

can bebe dediğin kendin için lohusa kilodumu tam anlamadım ayy hem çok heyecanlı hemde stresli ya eksik olursa

okudum yaa şimdi, bence bi dr.a görünse iyi olur, fikir yürütmekle olmaz şimdi...

evet..bencede..ama şimdi daha iyyimişş.akşam kötüydü...
kız dilini ısırrrr:KK57:antreman sadece:KK15::KK15::KK15:

tamam bebişş.pardonn.ısırdımmmmm....:KK58:

günaydın kızlarrrrr :KK16: :KK16:

uyuman neysede üşümene üzüldümmm...
hoşgeldin canımmm...

X