K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

allah razı olsun valla ztn çok seviyom onu öle rahatlatınca faan tabi sizdende nesliyle yavrumuda korkudan dogurttum valla :KK9:

:KK9::KK9:

can bebe dediğin kendin için lohusa kilodumu tam anlamadım ayy hem çok heyecanlı hemde stresli ya eksik olursa

canım can bebe,bebek için alt açma bezi hazır satılıyo
ondan kullanıyosun kirlenince sarıp çöpe atıyosun
büyük marketlerde var :)

:)))keşkee aklımada gelmedi hiç ya :KK50:
akılsız başın cezasını çektim yani:)))

oyy kıyamam :KK48: neyse bidahakine bakarsın artık canım :)

kızlarr ben haftaya izinli olucam inşallahh...yoğunluktan dilekçemi yazabilirsem ... :KK47:

kociş rahat bırakmıycak biliyorumm.yaramaslık yapabilirmiyizkiii.... :78: :26: :26: :26:

oyy kıyamam :KK48: neyse bidahakine bakarsın artık canım :)

:KK19:
birdaha olursa ilk yapacagım şey kesinlikle gidip bakmak:))

ayy yarın olsada bende gidip bakım yapsam kendime...yarın çok işim var çok...güzellik merkezine gidip agda yaptırcam sonra kuaföre gidip boya yaptrıcam sonra evde kendi bakımlarımı uygulucam ohh :))
çok seviyorum bakım yapmayı acayip zevk alıyorum... :KK16:

kızlarr ben haftaya izinli olucam inşallahh...yoğunluktan dilekçemi yazabilirsem ... :KK47:

kociş rahat bırakmıycak biliyorumm.yaramaslık yapabilirmiyizkiii.... :78: :26: :26: :26:

wuuuuuu haftaya izinliyiz hııııııı :KK23: :KK23: :KK23:
bilemiyorum yapabilirmisinizkiii izin versekmii :KK9: :KK9:

şaka bi yana canım bence doktoruna danış bi sakınca yoksa neden olmasın :KK23: :KK23: :KK23: :KK23:

:KK19:
birdaha olursa ilk yapacagım şey kesinlikle gidip bakmak:))

ayy yarın olsada bende gidip bakım yapsam kendime...yarın çok işim var çok...güzellik merkezine gidip agda yaptırcam sonra kuaföre gidip boya yaptrıcam sonra evde kendi bakımlarımı uygulucam ohh :))
çok seviyorum bakım yapmayı acayip zevk alıyorum... :KK16:

ayy ne güzelllllll ben de çok severim ama hamileyken saç baş pek bakım olmuyor :KK19:
yani yine düzleştiriyorum fönletiyorum ama boyanması gerek bi de uzadı iyice ama hurafeden dolayı
kestirmiyorumda :KK1: artık kısmetse lohusalıktan sonra şöyleee güzel bi bakım yaptırırım :KK12::KK12:

ayy ne güzelllllll ben de çok severim ama hamileyken saç baş pek bakım olmuyor :KK19:
yani yine düzleştiriyorum fönletiyorum ama boyanması gerek bi de uzadı iyice ama hurafeden dolayı
kestirmiyorumda :KK1: artık kısmetse lohusalıktan sonra şöyleee güzel bi bakım yaptırırım :KK12::KK12:

ama zaten hamilelik insanı güzelleştiriyorki dimi ama ayrıca bir bakım yapmasına gerek kalmıyor insanın :21:

wuuuuuu haftaya izinliyiz hııııııı :KK23: :KK23: :KK23:
bilemiyorum yapabilirmisinizkiii izin versekmii :KK9: :KK9:

şaka bi yana canım bence doktoruna danış bi sakınca yoksa neden olmasın :KK23: :KK23: :KK23: :KK23:

dr.ada sormaya utanırım..kürtajı yapan dr.a gidicem üçlü içinn...erkek..hoş kadın dr.unmada soramadıydımmm... :KK1:

ama zaten hamilelik insanı güzelleştiriyorki dimi ama ayrıca bir bakım yapmasına gerek kalmıyor insanın :21:

ay ben bu kızı yirim yaa..nasılda gönül alıyorr.. :KK19:

valla kendi adıma konuşayımm.bi süpürgem eksikk. :KK53:saçlarımı kestiremiyorumm.boyatamıyorumm.ayyy memlekettee iyi bi kuaför bulsamda orda şey ettirsem ağda işini...ama hiç gitmedimm.çok utanırımm yaaa... :26:

valla kendi adıma konuşayımm.bi süpürgem eksikk. :KK53:saçlarımı kestiremiyorumm.boyatamıyorumm.ayyy memlekettee iyi bi kuaför bulsamda orda şey ettirsem ağda işini...ama hiç gitmedimm.çok utanırımm yaaa... :26:

:KK69: :KK69: bende seni yirim bak zaten çok acıktım :KK56: :KK1: :KK1:

oyyy kıyamam sana...eger canım yapabilirsen uclarından azıcık azıcık kendin kes bişey olurmuki??
ilk agda yaptırınca bende ne kadar utandım ne kadar çekindim gitmeye büyük bir cesaret toplayıp gitmiştim utancımdan sesimden cıkmıyodu düşün:))
şimdi alıştımmı yoo yine utanıyorum ama öle temiz görüncede degiyo be diyorum:))

günaydın kızlarrrrr :KK16: :KK16:

anam geçmişi okurken kalbim hızlı hızlı atmaya başladı fatoşumun yazdıklarını okuyunca :18:
çok korkmuşsun canım benim ya ama şimdi daha iyiymişsin çok sevindim... :KK19:
artık büyüyor inci'miz sıgamıyor annesinin karnına biran önce çıkmak istiyor dar geldi ona oralar:))
oyy yavru ya yavruuu küçük yavru yerim ben onu :KK16:

ayy dün akşam gelemedim topiğe ne güzelde yalnızdım eşim geç geldi ama bana bi faydası olmadı:KK43:( elektrikler kesildi...dondum elektirikler gelene kadar...bide aşşagıdaki şartel atmış keşke gidip baksaymışım yoksa elektrik varmış yani salak gibi uyudum bende:KK43:
kıyamam sana ben dondun demek...ben de bekledım seni:KK1:
allah razı olsun valla ztn çok seviyom onu öle rahatlatınca faan tabi sizdende nesliyle yavrumuda korkudan dogurttum valla :KK9:

evet canımcım roxı bayıldım ben de valla bak ben ne yaptım birinden duymuştum ozellikle astım hastaları için yapılıomuş kalıntıları engellemek için ılık suya 1 çay bardagı koydum iyice eritttim öle döktüm makinaya sanırım böle 2 kez durulamaya gerek kalmıcak ama bi bitsin içime sinmezse durularım :KK9:
bende yapıcam biberonu zaten cam aldım kaynatmam yeter sanırım memesini falanda öle yapıcam
ya ben o losyonlara pek ısınamadım biliomusun sabun koyucam gelen elini yıkasın die

can bebe dediğin kendin için lohusa kilodumu tam anlamadım ayy hem çok heyecanlı hemde stresli ya eksik olursa
iyi fikir aslında ..uygulayayım ben artık sabun tozuna gectım..o da olur canım..hastanelerde kullanılanlar var jel degıl de sıvı dezenfektan...ben onları koymustum..ama sabun su yeterlı olur..zaten fazla dısardan gelene ellettırme kuzunu...

ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:piyango gibiydi ya....:KK37:bu arada çok narin olmak koşuluyla yap anacım...ama senın ıcın isteksizliğin varsa zor olur...zaten hamılelık etkısıyle afedersın kurudur...dogum sonrası da kuruluk oluyo...allah kolaylık versın...

ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:bır daha da yaptırmadım....hamıleyken de eşim teklıf ettı traş için garibim ...ama şekilden şekle gırdım yıne yaptırtmadım ona...
:KK69: :KK69: bende seni yirim bak zaten çok acıktım :KK56: :KK1: :KK1:

oyyy kıyamam sana...eger canım yapabilirsen uclarından azıcık azıcık kendin kes bişey olurmuki??
ilk agda yaptırınca bende ne kadar utandım ne kadar çekindim gitmeye büyük bir cesaret toplayıp gitmiştim utancımdan sesimden cıkmıyodu düşün:))
şimdi alıştımmı yoo yine utanıyorum ama öle temiz görüncede degiyo be diyorum:))

ben kestırmıstım..yok be o tamamıyle hurafeeee....boşuna vucuttakı vıtamın saclara gıtcegıne kestır daha ıyı...:63:allahtan boya derdım olmadıgı ıcın rahattım hamılelıkte..kendı rengımdeyım ben..bi kere rofle yaptırdım bı daha tovbe demıstım..

kızlar bugun ınternet pek ıyı degıldı okulda...ondan be takılamadım sızlere..ama sımdı var ne olur gıtmeden gelin ayolll:103:

ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:piyango gibiydi ya....:KK37:bu arada çok narin olmak koşuluyla yap anacım...ama senın ıcın isteksizliğin varsa zor olur...zaten hamılelık etkısıyle afedersın kurudur...dogum sonrası da kuruluk oluyo...allah kolaylık versın...

ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:bır daha da yaptırmadım....hamıleyken de eşim teklıf ettı traş için garibim ...ama şekilden şekle gırdım yıne yaptırtmadım ona...

ayyy hakkaten yineayıp konu.... :26:
aklım fikrim orda değil..de iştee... :KK23:
evet canım kuruluk oluyor malesef..çünkü isteksiz oluyorumm.. :26: ama biliyorum eşimm rahat bırakmıycak..e insan hayırda diyemiyor..kıyamıyorr.zaten ayrıyızz... :98:

ağda işinide kendim yapmaya kalksam içimden küfür edip durcam biliyorumm...o yüzden hiiç istemiyorumm..kuaför bulsam giderdim ama...ayyyyyyyyyyyy aşırı utanırım bennnnnnnnn..... :KK30: :KK30: :KK30:

Bir yorum yazan arkadas haklisin ayni hatayi bende yaptim insan olmak zor is hatasiz olmak mumkun degil...bu zamanda yasayip hata yapmamak imkansiz:KK43:((insanlari tanimak zor offfffff offfffff....sizin icin demiyorum tabiiki sizin arkadasliginiz dostluga dönusmus....cok ortak seyler paylasmissiniz bendaha dun geldim topiginize ilgimi cekti...kafa dagitmak isteyenler bölumu dikkatimi cekmisti....hosuma gitti...neyse size hos sohbetlet dostlugunuz paylastiginiz seyler guzelmis tabiiki insanin kendini anlayan dostari olmasi cok guzel...sizlere hos paylasimlar diliyorum ben baska bölumlere geciyorum sizi rahatsiz etmek istemem hobilerim bölumu cok hosuma gidiyor...

Son düzenleme:
X