- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
fatoş sen bu aralar goguslerını sıkıyordun..sut gelır mı falan dıye okumustum...yapmısmıydın yıne...:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse kızlarr hepinize iyi gecelerr tatlı rüyalarrrrr ben kacar..
öpüyorum siziii başş başşşşşş:79:
ayy pardon yanlislikla dogumhaneye gelmisim pardooooonnnkknin bir dogurtmadigi kaldiydi
begenemediyse çık git
dalga mı geçiyorsun
ha bir de böleleri çıkmıyor mu ben de kale alıp muhabbet ettim...
Kiz arkadaslar sok oldum bu yazilar neyy valla cok uzuldum ben öyle bir insan degilim valla sakaydi yaaa konu geyik yazmissiniz devamini beklemeden yazmissiniz hamile bir insanla alay edecek kadar dusmedim cok sukur
canim pisman olduysan daha muhabbet etmezsin olur biter canin sagolsun
Gününüz aydın olsun kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimm bu sabah topiğimizi ben açtım, sabahın köründe ders başlayınca böyle oluyo tabi kimsecikler yokken geçmişi de okudum, dün akşam kaynatmışsınız yine, fatoşu doğurtuyomuşsunuz az daha ama bu dönemlerde bu sancıların normal olduğunu sanıyorum ben yaa, bebek artık döndüğü için kafasıyla baskı yapıyo aşağıya tabi, yeri de dar tabi fatoş yiye yiye mideyi de büyüttüğü için çocuk napsın yukarı sığınamayınca aşağı ittiriyo
Canlarım bana kırılmayın ama "başardım" nickli arkadaşın yazdığı mesaja biraz erken ve aşırı tepki göstermişsiniz gibi geldi bana :26: ben o mesajını okuyunca çok güldüm ilk etapta, güzel espri yapmış dedim içimden, sonra sizin ters tepkili mesajlarınızı görünce hem şaşırdım hem üzüldüm :26: ben kötü bi niyeti olmadığını düşünüyorum, eminim sizin de kötü bi niyetiniz yok ama siz de eski topikten sırf dalga geçmek için girenlere alışkın olduğumuz için direk o niyetle geldiğini düşünmüşsünüz sanırım, tanımıyosunuz tabi normal umarım kırılmamıştır o da, kimsenin bizi de topiğimizi de yanlış yorumlamasını istemem
Sizi seviyorum meeeeeeeeeeeeennnn
günaydınnnnn şekerlerrrrrr hayırlı cumalra cumanız mubarek olsun...allahım ettiğimiz dularımızı kabul etsin inş..
topiğe 2. gelen ben oldum yaşasınnn.:118:.aslında bu saatte kalkmam ama bugün günüm var kuaföre gidicem kendime ciciler alıcam onadan erkenciyim hazırlanıp cıkıcam birazdann...
Gününüz aydın olsun kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimm bu sabah topiğimizi ben açtım, sabahın köründe ders başlayınca böyle oluyo tabi kimsecikler yokken geçmişi de okudum, dün akşam kaynatmışsınız yine, fatoşu doğurtuyomuşsunuz az daha ama bu dönemlerde bu sancıların normal olduğunu sanıyorum ben yaa, bebek artık döndüğü için kafasıyla baskı yapıyo aşağıya tabi, yeri de dar tabi fatoş yiye yiye mideyi de büyüttüğü için çocuk napsın yukarı sığınamayınca aşağı ittiriyo
Canlarım bana kırılmayın ama "başardım" nickli arkadaşın yazdığı mesaja biraz erken ve aşırı tepki göstermişsiniz gibi geldi bana :26: ben o mesajını okuyunca çok güldüm ilk etapta, güzel espri yapmış dedim içimden, sonra sizin ters tepkili mesajlarınızı görünce hem şaşırdım hem üzüldüm :26: ben kötü bi niyeti olmadığını düşünüyorum, eminim sizin de kötü bi niyetiniz yok ama siz de eski topikten sırf dalga geçmek için girenlere alışkın olduğumuz için direk o niyetle geldiğini düşünmüşsünüz sanırım, tanımıyosunuz tabi normal umarım kırılmamıştır o da, kimsenin bizi de topiğimizi de yanlış yorumlamasını istemem
Sizi seviyorum meeeeeeeeeeeeennnn
ay sorma yaa...panik oldukk...mesaj çekicem saat biraz geciksinnde..bakalım nasılmışşş inci hanımm...
günaydın bu arada...
canım sana katılıyorumm.bende sonradan okudum konu kapanmış diyeede yorum yapmadımm...o an fatoşun canı burnunda olduğu içinn tınkerda telaşlandı şakayı anlamadılar ve kaldıramadılar sanırımm..o arkadaş yine gelsin beklerizz..topiğimiz muhabbet etmek isteyen herkeşlere açıkkk...
ayyy bende şiddetle saçımı kestirmek ve boyatmak istiyorumm..ama tabi boyatamam...
bide hamileyken saç kestirlmez derler..koca karı hurafesi biliyom ama işte insan huzursuz oluyorr. saçlarımda hem uzadı hem cansızz...
canım ne yapçan günde..bizede yollaaa...
gerçi söyleme ne yapcağını..zaten bugünlerdee aklım fikrim yemektee...
Ben de katılabilir miyim aranıza :26:
valla canım benimde acayip dipler cıktı alt kısımlar sarı dipler koyu koyu cıktı ama artık boyatmak istemiyorum allah izin verirse hamiş kalırsam hiç boyatamam bu arada kendi sacım cıkmış olur..kuaförede şekil verdirtmek için gidiyorum cok uzadı ucları iyice cansızlaştı hem şekil veridirtiyim hemde fönletirim günede hazır olurum..
ama sen dediğin gibi kestirme aslında hurefe ama ne bilim sonra bişey olursa neden kestirdim dersin..:97:
canım benim günüm evde değil ordu evinde eşili ve yemekli eğlenceli yapılıyor onda bu telaşım evde olsaa bu kadar telaşlanmam...
acaba üzerime ne olsam kilo alınca kıyafetlerde olmuyo.
canim pisman olduysan daha muhabbet etmezsin olur biter canin sagolsun
hanimefendi burasi sizin tapulu malinizmi????begenemediyse çık git
haayir dun acklama yaptim insan gibi sizde insan gibi özurdileyebilirdiniz kimin dalgada oldugu o kadar ortadaki beenim sizin gibi vaktim yok simdi ise gidiyorum...butun konulariniz cinsellikten kalcadan gogusten yukari gitmiyor....iste bu yasam dusunceniz bana cok terssiniz gule guleee.....8 yasindaki kizinizlada ikiz dogurur falan demeniz okadar mantiksuízki o kucuk cocugunda psikolojisini bozmazsaniz yeterli bence....dalga mı geçiyorsun