- 12 Nisan 2010
- 353
- 0
- Konu Sahibi tinkerbell09
olmadi burdan yakin ben cikiyorum mesajinizi yeni gordum uzulmustum neyse ben fazla batmadan cikiyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım benimde acayip dipler cıktı alt kısımlar sarı dipler koyu koyu cıktı ama artık boyatmak istemiyorum allah izin verirse hamiş kalırsam hiç boyatamam bu arada kendi sacım cıkmış olur..kuaförede şekil verdirtmek için gidiyorum cok uzadı ucları iyice cansızlaştı hem şekil veridirtiyim hemde fönletirim günede hazır olurum..
ama sen dediğin gibi kestirme aslında hurefe ama ne bilim sonra bişey olursa neden kestirdim dersin..:97:
canım benim günüm evde değil ordu evinde eşili ve yemekli eğlenceli yapılıyor onda bu telaşım evde olsaa bu kadar telaşlanmam...
acaba üzerime ne olsam kilo alınca kıyafetlerde olmuyo.
hanimefendi burasi sizin tapulu malinizmi????
haayir dun acklama yaptim insan gibi sizde insan gibi özurdileyebilirdiniz kimin dalgada oldugu o kadar ortadaki beenim sizin gibi vaktim yok simdi ise gidiyorum...butun konulariniz cinsellikten kalcadan gogusten yukari gitmiyor....iste bu yasam dusunceniz bana cok terssiniz gule guleee.....8 yasindaki kizinizlada ikiz dogurur falan demeniz okadar mantiksuízki o kucuk cocugunda psikolojisini bozmazsaniz yeterli bence....
olmadi burdan yakin ben cikiyorum mesajinizi yeni gordum uzulmustum neyse ben fazla batmadan cikiyorum....
kızlar fatoşa mesaj çektimmm..daha iyiymiş ama yusuf yusuf oldum kızın kıyafetlerini yıkıycam şimdi.sabaha kadar doğru dürüst uyumadım diyo.Rabbim korusun ikisinide..geleceksede incimiz sağlıcaklar gelsin inşallahhh...
haayir dun acklama yaptim insan gibi sizde insan gibi özurdileyebilirdiniz kimin dalgada oldugu o kadar ortadaki beenim sizin gibi vaktim yok simdi ise gidiyorum...butun konulariniz cinsellikten kalcadan gogusten yukari gitmiyor....iste bu yasam dusunceniz bana cok terssiniz gule guleee.....8 yasindaki kizinizlada ikiz dogurur falan demeniz okadar mantiksuízki o kucuk cocugunda psikolojisini bozmazsaniz yeterli bence....
8 yaşındaki kızı doğurtma diye bişey de yok, onlar ikiz doğurur hatta 8 iz doğurur diye benden bahsediyolardı daha önce ikizlere hamile kaldığım için, o mesajı da yanlış anlamışsın diğerlerini olduğu gibi. Neyse bu konu daha fazla uzamasın, gideceksin git madem, kendine daha seviyeli topikler bulursun umarım...
Günaydın kankaaaaaaaaaaaa ben de bu dersten sonra kuaföre gidecem, saçlarımı kestircem, kaşlarımı falan da aldırmam lazım, öğleden sonra 2. dönem öğretmenler kurul toplantımız var ve ben yazmanım :26: derli toplu çıkmak lazım milletin önüne
Canlarım ben şimdi kuaföre çıkıyorum, geldiğimde saat 13.30'a kadar sizinleyim, sonra toplantı başlicak malesef
günaydın canlarımmmm
yorucu bir geceden sonra burdayım hala hafiften kasılmalar var ama bunları tanıyorum ve korkmuyorum.
Dün gece çok korktum ama neredeyse tüm gece sancı geldimi gelmedimi elim saatte ayy bide o an düşündüklerimi düşününce şimdi kızımın kıyafetleri hazır dil ya normal doguma alırlarsa bu saatte ayıp ben doktoru nasıl arıcam eşime saat tut diyorum dönüp dioki 1 dk doldu napim şimdi
aslında bize biraz antreman oldu ama bi daha yaşamak istemiyorum
şimdi çamaşırları yıkayım kurutim ütüleyim ve çantamı hazırlayim gelirim yineee
günaydın canımm...
valla korktuk ama ibyandanda diyorumm..bebek büyüdükçee yeri daraldıkça illaki gün geçtikçe seni huzursuz edecek.canını acıtacak..gerçi tecrübemde olomadığı için seni çok iyi anlıyamıycam sanırımm... :26:
en yakın zamanda dr.una git ama..bi baksın inci hanım napıyo içerlerde??
günaydın canlarımmmm
yorucu bir geceden sonra burdayım hala hafiften kasılmalar var ama bunları tanıyorum ve korkmuyorum.
Dün gece çok korktum ama neredeyse tüm gece sancı geldimi gelmedimi elim saatte ayy bide o an düşündüklerimi düşününce şimdi kızımın kıyafetleri hazır dil ya normal doguma alırlarsa bu saatte ayıp ben doktoru nasıl arıcam eşime saat tut diyorum dönüp dioki 1 dk doldu napim şimdi
evet canım yıka tabi ki...bu arada dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı misss gibi..yeni doğana sobun tozundansa onu kullanmanı tavsıye ederım..accık buyudu mu sabun tozuna gecersın hacı şakırın granulu var...ayyyen zevklı kısım o camasır kısmı...kolay gelsingünaydın canlarımmmm
ooof benım de baştan yaratılmaya ihtiyacım var...OFFF YAAAAA....
neyse canımbenim kolay gelsinnnn...
canım aklıma geldi..bebeklerin yola girme zamanlarında anne sıkıntı yaşıyor benim çok geç döndüğünden son zamanlarda yaşadım o sıkıntıyı..bebiş yola gırmeye baş asagı gelmeye cabalıyordur...sen sıkma canını tabi alıştırma oldu ıyı oldu..kıs sorma valla dogurdum dedim yani
onun hareketleri iyi şükür o yuzden gitmiyorum doktora şuan
ama eger o yaptıysa böle daha güzel tarif edebilirim sanki elini yada ayagını aşağıdan çıkarmaya çalışıyo gibiydi zaten o an iki büklüm olup şeyimi tutuyordum ay inşAllah bidaha olmaz
ay fatoş okuyunca nasıl endişelendim..sakın korkma bu sancılar çok normal
ee artık kaçıncı aydayız bunları sık sık yaşıcaz..sen tabi yine de temkinli ol
sancı süreni ve şiddetini takip et çok duramazsan zaten hemen doktora gidersin..
şimdi artık kocaman oldular dönerken falan canımızı acıtabiliyorlar..hiç korkma tamam mı kuzum
inşallah vaktinde sağlıkla gelirler Allah'ın izniyle..sen yine hazırla herşeyini ben de hazırlasam iyi
olur ama erken diye hep erteliyorum..ayrıca kendini çok yorma fazla ayakta kalma
sürekli dinlenmeye çalış sol tarafına yat ve sigara içme ayrıca bidaha sakın
göğüsünü sıkma çok tehlikeli işlerini hallet ve gel bizi merakta bırakma canım öptüm
ay fatoş okuyunca nasıl endişelendim..sakın korkma bu sancılar çok normal
ee artık kaçıncı aydayız bunları sık sık yaşıcaz..sen tabi yine de temkinli ol
sancı süreni ve şiddetini takip et çok duramazsan zaten hemen doktora gidersin..
şimdi artık kocaman oldular dönerken falan canımızı acıtabiliyorlar..hiç korkma tamam mı kuzum
inşallah vaktinde sağlıkla gelirler Allah'ın izniyle..sen yine hazırla herşeyini ben de hazırlasam iyi
olur ama erken diye hep erteliyorum..ayrıca kendini çok yorma fazla ayakta kalma
sürekli dinlenmeye çalış sol tarafına yat ve sigara içme ayrıca bidaha sakın
göğüsünü sıkma çok tehlikeli işlerini hallet ve gel bizi merakta bırakma canım öptüm
Zuzum yaaa gece komşumda geldi zaten o daha önce normal dogum yapmıştı o sakinleştirdi dogum sancısı belden gelir dedi o biraz rahatlattı beni
dediğin gibi zaten saatle takip ettim düzenli olması korkuttu bizi bide öle yer değiştirmesi gibi bişi değil eminim yani
ama evet sende bende çantaları hazırlamalıyız bence odasını hazırladık çantaya erken dioruz valla attım makinaya hastane çıkışlarını
ben bir kahvalti yapim gelcem yinee
evet canım yıka tabi ki...bu arada dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı misss gibi..yeni doğana sobun tozundansa onu kullanmanı tavsıye ederım..accık buyudu mu sabun tozuna gecersın hacı şakırın granulu var...ayyyen zevklı kısım o camasır kısmı...kolay gelsin
canım aklıma geldi..bebeklerin yola girme zamanlarında anne sıkıntı yaşıyor benim çok geç döndüğünden son zamanlarda yaşadım o sıkıntıyı..bebiş yola gırmeye baş asagı gelmeye cabalıyordur...sen sıkma canını tabi alıştırma oldu ıyı oldu..
evet katılıyorum ...doğumu tetiklediğini duydum....ama ben de yapmıştım..azcık gelince bırakmıstım..işte insan merakına tesli oluyor...:44:
eee o zaman dün ne yedin kız..belki de bebek fazla enerjiden ne etceni şaşırdı..yumruk ve tekmeler artık bu aylarda gıt gıde sertleşmeye başlayacak..ben hep derim...pıt pıt olur tekme...tekmelerde son aylarda resmen DEPİK ŞEKLİNDE OLUR...İNSAN GARİP OLUYO HELE Kİ BİZLER İLK BEBEĞİMİZİ YAŞIYORUZ..KORKMAYIP NE EDICEZ...KIZLAR SON AYLARDA ...ARTIK KABURGALAR AGRIYO BATIYO CIGERLERINE...VALLAHI ZOR.YA..BEN DOGUM YAPTIKTAN SONRA AYNEN ŞLEYDİM...DERİN NEFES ALMISTA GÖĞÜS KAFESİM ŞİŞMİŞ KARNIM GÖÇMÜŞ..KABURGALAR O KADAR AÇILMIŞ Kİ...DOĞUM SONRASI ACAYİP ŞEKİLSİZDİM.ALLAH NERDE VARSA KURTARSIN ...
evet katılıyorum ...doğumu tetiklediğini duydum....ama ben de yapmıştım..azcık gelince bırakmıstım..işte insan merakına tesli oluyor...:44:
Zuzum yaaa gece komşumda geldi zaten o daha önce normal dogum yapmıştı o sakinleştirdi dogum sancısı belden gelir dedi o biraz rahatlattı beni
dediğin gibi zaten saatle takip ettim düzenli olması korkuttu bizi bide öle yer değiştirmesi gibi bişi değil eminim yani
ama evet sende bende çantaları hazırlamalıyız bence odasını hazırladık çantaya erken dioruz valla attım makinaya hastane çıkışlarını
ben bir kahvalti yapim gelcem yinee
canım ben dalan toz sabununu aldım %100 dogal ben dalana çok güvenir ve inanırım o yuzden onu görür görmez atladım gecen yumuşatıcıda yumoş bebe aldım
ya nesli bencede bu kız yoluna girdi çünkü garip bir agrıydı aklıma bir o geldi şu çantayı hazırlayim gitcem doktora kontrole gidip dogurmak istemiyom
kız bende azıcık yaptım bi damla geldi bıraktım yuapmam bi daha allah korusun