- 22 Ocak 2008
- 5.339
- 0
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
ayy pardon yanlislikla dogumhaneye gelmisim pardooooonnnkknin bir dogurtmadigi kaldiydi
begenemediyse çık git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy pardon yanlislikla dogumhaneye gelmisim pardooooonnnkknin bir dogurtmadigi kaldiydi
begenemediyse çık git
canim pisman olduysan daha muhabbet etmezsin olur biter canin sagolsunha bir de böleleri çıkmıyor mu ben de kale alıp muhabbet ettim...
yok tinkercım takmıyorumm hayır olsun deyip gectim..bence de bilinçaltı korkular...sen takma kafanı hayırdır.de
yok tinkercım takmıyorumm hayır olsun deyip gectim..
selammlarr ben geldim ama ne okuduğumu şaşırdım..:96::96:
fatoşşş kızz ney bu sancı yaaa incim acelemi ediyo cıkmak için yoksa..
aman sakın ecale etmesinnn daha var..:26:
offff fatoş habersiz bırakma bizi canım....:26:
:44::44::44:zannetmiyom ben ..biraz hareketlıymış yaramaz..muhtemelen yer degıstırıyo yada yedıklerı fazla geldı obura kıpırdaklaştıumarım öledir dinlenınce gecer
napıyonuz bacularrrr...fatmagülde savdı sırasınıı...geldimmm...
napıyonuz bacularrrr...fatmagülde savdı sırasınıı...geldimmm...
napalım fatoşu merak edıyoz...hafıf sancısı olmuş..ama korkmus anlaşılan ya..dinlensin azcık du bakalım
hoşgeldin canımmm..
aynen bende baktım ve geldim..
kızlar şimdi daha iyiyim komlum geldi duş al ılık dedi aldım şimdi uzancam eger devam ederse hastaneye gdcem inş etmez ama daha çok erken dua edin nolur
sabahta salak kardeşim dalga geçti yine böle sancı olmuştu istermisin bu gece dogur dedi çok korkuyorum ben
kızlar şimdi daha iyiyim komlum geldi duş al ılık dedi aldım şimdi uzancam eger devam ederse hastaneye gdcem inş etmez ama daha çok erken dua edin nolur
sabahta salak kardeşim dalga geçti yine böle sancı olmuştu istermisin bu gece dogur dedi çok korkuyorum ben