K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

saka bir yana korkma canim Allah ne dilerse o olur Allaha sigin bak doktorunda uzan demis bakarsin duruma gore gecer olmazsa sakin ol sakin bir sekilde doktora git ilk cocugunmu canim ama korkma tamammi bunu unutma Allahin dedigi olur...

Kiz arkadaslar sok oldum bu yazilar neyy valla cok uzuldum ben öyle bir insan degilim valla sakaydi yaaa konu geyik yazmissiniz devamini beklemeden yazmissiniz hamile bir insanla alay edecek kadar dusmedim cok sukur:KK59::KK59::KK59:

bence de bilinçaltı korkular...sen takma kafanı hayırdır.de:KK34:
yok tinkercım takmıyorumm hayır olsun deyip gectim..:KK69:
selammlarr ben geldim ama ne okuduğumu şaşırdım..:96::96:
fatoşşş kızz ney bu sancı yaaa incim acelemi ediyo cıkmak için yoksa..:KK53::KK53::KK53:
aman sakın ecale etmesinnn daha var..:26:

yok tinkercım takmıyorumm hayır olsun deyip gectim..:KK69:
selammlarr ben geldim ama ne okuduğumu şaşırdım..:96::96:
fatoşşş kızz ney bu sancı yaaa incim acelemi ediyo cıkmak için yoksa..:KK53::KK53::KK53:
aman sakın ecale etmesinnn daha var..:26:

:44::44::44:zannetmiyom ben ..biraz hareketlıymış yaramaz..muhtemelen yer degıstırıyo yada yedıklerı fazla geldı obura kıpırdaklaştı:nazar:umarım öledir dinlenınce gecer

kızlar şimdi daha iyiyim komlum geldi duş al ılık dedi aldım şimdi uzancam eger devam ederse hastaneye gdcem inş etmez ama daha çok erken dua edin nolur

sabahta salak kardeşim dalga geçti yine böle sancı olmuştu istermisin bu gece dogur dedi çok korkuyorum ben

kızlar şimdi daha iyiyim komlum geldi duş al ılık dedi aldım şimdi uzancam eger devam ederse hastaneye gdcem inş etmez ama daha çok erken dua edin nolur

sabahta salak kardeşim dalga geçti yine böle sancı olmuştu istermisin bu gece dogur dedi çok korkuyorum ben

yapma korkma sakın sakin ve soğuk kanlı olman lazım..öle bırsey olacaksa bıle sen sakin olacaksın ki içindeki masum rahat etsin.demek sabah ta oldu ..canım doğum gelse bile sen 7.ayındasın..hatta 7 ay doldu bile..kalbini ferah tut..korkma allahım yanında olsun dua edıcem aklım sen de bu arada....:KK70:

kıyamam sana...ferah tut içini..hiçbişeyy olmaz..az kaldı yaa..e bbeekte büyüdükçe yerinimi daraltıyo nedir..hem yalancı sancı falan dşyodu kızlarr...öyle bişey olabilirrr...
sakinnn ol bebişimmm...:KK54:

tamam canım yat dinlen eğer dr. gidersende mutlaka gelişmelerden msj at..
dularım seninle ve incimle inşallah gecer herşey normale döner..

X