K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

canım benim bende seni çooook seviyorum...inşallah sizin bu güzel dualarınızla içtenliğinizle olucak inanıyorum gerçektende...ikimizde bu sabrın karşılıgını alıcaz :KK16:
Saol canım benimmmm :KK19:
Ben hiç düşünemiyorum zaten bizim kuduruğu :KK9: çifter çifter doguracak kuduruk :KK9:

kızım kuduruk bu 8 iz dese onu da yapar mazallahhhh:KK9::KK9::KK9:

kızlar benim adam yakındır gelmesi...bugün yine yeniden çoook keyif aldım sohbetten ...akşam yine uğrarım ...sizleri sohbetinizi çok özlemişimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::126:

pembenin ilkin nasıl oldu üçüzler belli olduu..kıvrımlarrrr....kıvrımlarr..kıvrımlarrrr... :KK23:

:KK60: :KK60: :KK60::KK60: :KK60: :KK60:

kızlar benim adam yakındır gelmesi...bugün yine yeniden çoook keyif aldım sohbetten ...akşam yine uğrarım ...sizleri sohbetinizi çok özlemişimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::126:

gerçekten sizlerle sohbet etmenin keyfi apayrı oluyor aynı tadı kimseden alamıyorum :KK69:
akşam bende girerim büyük ihtimalle kocişim geç gelicek yemekte yapmama gerek yok ohh pc başındayım akşama :KK66: :KK66:

canım benim bende seni çooook seviyorum...inşallah sizin bu güzel dualarınızla içtenliğinizle olucak inanıyorum gerçektende...ikimizde bu sabrın karşılıgını alıcaz :KK16:
saol canım benimmmm :KK19:
ben hiç düşünemiyorum zaten bizim kuduruğu :KK9: çifter çifter doguracak kuduruk :KK9:

Aaaaaah keşkem keşkem keşkem :KK49:

ay evet şimcik oldu herhalde...ingilizce özürlü insan ..bir de anadolu lisesi mezunuyum...:KK57::KK57::KK57:ama o zamanlar dada berbattı ingilizcem:KK1::KK1::KK1:

Çok güsel olmuş cicim :KK19:

valla sana teşekkür etmek lazımm...iyiki açtın bu topiği..cidden bende özlemişim kızlarla geyiği..
hadi baş başş... :KK3:

ayy kızlarr telefon faturam gelmiişşş... 118 liraa...:KK30:
ay nedir benim bu yediğim kazıklarr yaaa... :KK43: :KK43: :KK43:

ayy kızlarr telefon faturam gelmiişşş... 118 liraa...:KK30:
ay nedir benim bu yediğim kazıklarr yaaa... :KK43: :KK43: :KK43:

Ah canım beniiiiimmmm :KK50: kociş Antep'te öğretmen askerlik yaparken biz de 100'den aşağı telefon faturası vermiyoduk, nişanlıydık ozaman sabahlara kadar konuşur fantazi yapardık wuuuuuuuuuuuuuuu :KK23: :KK23: :KK23:

Ah canım beniiiiimmmm :KK50: kociş Antep'te öğretmen askerlik yaparken biz de 100'den aşağı telefon faturası vermiyoduk, nişanlıydık ozaman sabahlara kadar konuşur fantazi yapardık wuuuuuuuuuuuuuuu :KK23: :KK23: :KK23:

ama gülüm biz öyle aşırıda konuşmadıkki.. :KK59: dakikalı faturalı hat aldımm.kendimi kısayım herkesi ben arıyorum diyee...tabi dakkalar bitti..çok konuşmuşum demekkii.ama içime oturdu..çünkü ben hep böyle havaya para öderimm...sürekli kazık yerimm... :KK19:
söyledim yaa.laptobu aldık.daha 5 ay olduu.bozuldu..zarar üstüne zarar.... o adilerde değişmemek için bi kere daha servise gelicekte şöylede böylede..bu kadar zmaanda bozulduğuna göre adi mal işte bu.. :KK47:
ay söyliycem işte...hipnelerrrr... :63:

ama gülüm biz öyle aşırıda konuşmadıkki.. :KK59: dakikalı faturalı hat aldımm.kendimi kısayım herkesi ben arıyorum diyee...tabi dakkalar bitti..çok konuşmuşum demekkii.ama içime oturdu..çünkü ben hep böyle havaya para öderimm...sürekli kazık yerimm... :KK19:
söyledim yaa.laptobu aldık.daha 5 ay olduu.bozuldu..zarar üstüne zarar.... o adilerde değişmemek için bi kere daha servise gelicekte şöylede böylede..bu kadar zmaanda bozulduğuna göre adi mal işte bu.. :KK47:
ay söyliycem işte...hipnelerrrr... :63:

Biz kocişle hatları alırken vodafone'un bi tarifesi vardı kadın demişti ki bize ikiniz aranızda 3000 dakika konuşuyosunuz, diğer yönlere 600 dakika hakkınız var, aylık 40 lira demişti, sizin durumunuzda olanlar için aslında güzel bi tarife gibi ama biz ozaman tabi odadan odaya mı konuşacaz biz 3000 dakikayı napalım diye istememiştik :KK1: bi araştır istersen mutlaka vardır hesaplı bi tarife, harbiden az para değil yani yazık para kolay kazanılmıyo :26:

Kepeleklerim benim netbookun şarzı bitmek üzere, her an kapanabilir, şarz kablosunu da almamıştım yanıma ben kopabilirim yani her an haberiniz ola :KK25: okulun neti yok bugünlerde, oyüzden okul bilgisayarımdan da giremiyorum :KK5:

Biz kocişle hatları alırken vodafone'un bi tarifesi vardı kadın demişti ki bize ikiniz aranızda 3000 dakika konuşuyosunuz, diğer yönlere 600 dakika hakkınız var, aylık 40 lira demişti, sizin durumunuzda olanlar için aslında güzel bi tarife gibi ama biz ozaman tabi odadan odaya mı konuşacaz biz 3000 dakikayı napalım diye istememiştik :KK1: bi araştır istersen mutlaka vardır hesaplı bi tarife, harbiden az para değil yani yazık para kolay kazanılmıyo :26:

araştırcam canımm.eşimle bi arada olsak kimle konuşcam böyle uzun uzundaa...neyse bakalımmmm...

X