K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

kız nettin sen beeee:26:benimde gelmiş öğretmen hattı ama 46 geldi...:KK53:

SORMA tinker yaaaaaa...valla eşim bi aradı garibime konuştum konuştum nye uğradığını şaşırdı...:KK53:
ama bi düşündümm hep faiz faiz..resmen bankaların eşşekliğini yapıyorumm...b-- - kart var bende...yıllık nerdeyseödediğim faiz 250 liraa.bide 50 lira aidat göndermişler adilerr....
telefonkonusndada habire faiz ödüyom.sonracığıma internet paketide öylee.ondanda kazık yidimm.varmı arttırann...:KK53:

yavyum cilalı ibom hoşgeldin...:126:
mervecim sen de hoşgeldin kızın nasıl...:emir_bebek:

geldim bebişşşş.........:KK3:

merve hatice hoşgeldiniz kızlarrr.mervecim geçmiş olsunn.banada geliyor başağrısı..çok zor beee...:KK58:

aaa canım ölçtürsene tansiyonunu allah korusun da tehlıkelı bır durum olabılır..baş ağrısı genelde tansıyonla alakalı oluyor cunku...saglık ocagına ugrayıverseydın keske ..parol tamol içebilirsib böle durumlarda acaba grıp falan olabılır mı:26:geçmiş olsun

Canım genelde gündüzleri nedense pek bir sıkıntım olmuyor...Tansiyonumda maksimum 12-8çıkıyor.Ama akşamları özellikle kocamın gelmesine yakın kurulu saat gibi bir başlıyor basınçlı delirten bir baş ağrısı...Bir aydır kesintilerle böyle devam ediyor.Ama son günlerde nerdeyse her gün olmaya başladı.Bu da beni endişelendiriyor neden oluyor diye.Şimdi ilk işimiz eve bir adet tansiyon aleti almak.En azından ölçerim ona görede davranırım.Doktorum minoset verdi hayatım dün ondan içtim düne kadar hep sabrettim ama dün çok feciydi bugün yine tuttu.Kaldıramıorum başımı.Allah ım şifa versin ne diyim.Bir de bu baş ağrılarım sırasında kızın hareketlerini şeyimin üstünde baskılı şekilde hissediyorum o da çok tuhaf onuda çözemedim henüz:96:

inşallahh canımm biz ve bizler burda olduğumuz sürece elbet birgün sabit oluruzz...:KK69:
yapmadıkmı yaptıkkkk..:KK9:

mervişim hoşgeldin canımm gecmiş olsun..:KK19:bu arada senin lekenmeler ne oldu gittinmi dr.

Hoşbuldukkk Haticemm...
Yok canım gitmedimm doktora gitmek o kadar zor geliyorki bir bucuk saat ve iki arabayla gidiliyor.Yalnızda gitmem gerekiyor hafta içi.Gidemedim.Ama devam ederse gidicem artık.
Sen nasılsın hayatım?Evi toplamaya devam demi?

SORMA tinker yaaaaaa...valla eşim bi aradı garibime konuştum konuştum nye uğradığını şaşırdı...:KK53:
ama bi düşündümm hep faiz faiz..resmen bankaların eşşekliğini yapıyorumm...b-- - kart var bende...yıllık nerdeyseödediğim faiz 250 liraa.bide 50 lira aidat göndermişler adilerr....
telefonkonusndada habire faiz ödüyom.sonracığıma internet paketide öylee.ondanda kazık yidimm.varmı arttırann...:KK53:

merve hatice hoşgeldiniz kızlarrr.mervecim geçmiş olsunn.banada geliyor başağrısı..çok zor beee...:KK58:

Merhaba hayatım!Hoşbulduk...
Sorma canım beni zorlamaya başladı bu baş ağrıları son günlerde.Şiddetli ve baskılı bir şekilde devam ediyor.Tansiyon mu diye düşünüorum inşallah değildir...

canım bız iş teyiz ama yıllık aıdat odemıyoz ama en az ıkı tane otomatık odeme talımatı ıstıyorlar ole bırsey yap telefon ve elektrık faturanı ver otomatık konus bence 50 tl az paramı be..telefon da kamu alsana sen hem esınle hem aılenle konusursun sınırsız....

Sorma canım beni zorlamaya başladı bu baş ağrıları son günlerde.Şiddetli ve baskılı bir şekilde devam ediyor.Tansiyon mu diye düşünüorum inşallah değildir...

allah şifa versin en yakın zamanda gecer ınsallah ben ole duruda sıcak dus alırım tepeme dayarım tazdıklı suyu cok ıyı gelır sonra kurutma makınasıyla baya gevserım..ama sen cok sıcakta yıkanamazsın kı...gnun yorgunlugu da cıkıyo olabılır...belkıde aksam yemeklerını agır mı yıyorsun çok gec saatte yeme..hafıf hafıf beslen..bende carpıntı oluyordu da dr ole demıstı bende yumuluyordum yemege...o da az az sık sık ye demıstı:26:

kızlar ege oğlanın muhallebi saati geldi yedireyim de gelirim yine....ooof savaş başlıyorrrrrr:111::111::111::111:

bak şimdi şeker kız candyy.... :89:
beni tanımıyosunnn...valla canına okurum seninnnnn.... :KK23:
sen bu elifi tanımıyosunn..havadan nemi kapıverirr..seni çok kötü döverimde kızçene şükrettt.... :63:
ben gb pimpiriğin aklına bide tansiyonu sokk..ohhh....tamam varmı arttırannnnnn....:KK47:
parçalarım seniiiiiiii..................... :KK33:
canım bız iş teyiz ama yıllık aıdat odemıyoz ama en az ıkı tane otomatık odeme talımatı ıstıyorlar ole bırsey yap telefon ve elektrık faturanı ver otomatık konus bence 50 tl az paramı be..telefon da kamu alsana sen hem esınle hem aılenle konusursun sınırsız....

tamam bu kartı iptal edicem..yetti attıkları kazıklarr..accıkta başka bankalara faydam olsunnn...sanki biri diğeerinden farklı...:KK1:
eğer dediğin gb oluyorsa her bankada o şekilde yapıyımm...sağol bebişimm...:KK34:

hoşbuldum canım sende hoşgeldin..:KK71:..
Hoşbuldukkk Haticemm...
Yok canım gitmedimm doktora gitmek o kadar zor geliyorki bir bucuk saat ve iki arabayla gidiliyor.Yalnızda gitmem gerekiyor hafta içi.Gidemedim.Ama devam ederse gidicem artık.
Sen nasılsın hayatım?Evi toplamaya devam demi?

anladım canımm git ama sakın ihmal etme.:KK34:.hafta sonu çalışıyosa dr,unuz eşinde musaitse gidin..:KK8:
bende iyiyim canım acayip kasıklarım ağrıyo benim kırmızı kart teşrfi edicek galiba ama mümkünse pazar başlasın yoksa yarın filan gelirse 2. gün pazara denk geliyo pazarda dr. çalışmıyo pazartesiye kalırsa 3. gün oluyo ondan mümkünse geleceksede pazar gelsin..:KK47:
evide topluyorum işte ara ara gezmekten zaman buldukca..:KK1:

dün rüyamda tüp bebeğe başlıcak oluyoruz dr. diyoki lağman gibi bişey yapıcaz tüpe engel bişey varmı bakalım neyse bakıyo diyoki senin makatta sorun var (afedersiniz) dıckın başka yerden geliyo (töbeee) bu durumda tüp bebek yapamayız önce ameliyat olman lazım sonra tüpe başlıcazz..ee diyorum ama benim hiçbir sorunum olmadı herşey normaldi..dr. diyoki bende şaşdım hiç belirtinin olmamasına ama diyo böyle yapamayızz...
ayy nasıl ağlıyorumm üzülüyorum..ben diyorum tayinciyim doğuya gidicem gitmeden başlamam lazım..
sonra bir kalktın ne dr. var ne bişeyy ohhhh dedim rüyaymışş..
allah hayra cıkarsın

dün rüyamda tüp bebeğe başlıcak oluyoruz dr. diyoki lağman gibi bişey yapıcaz tüpe engel bişey varmı bakalım neyse bakıyo diyoki senin makatta sorun var (afedersiniz) dıckın başka yerden geliyo (töbeee) bu durumda tüp bebek yapamayız önce ameliyat olman lazım sonra tüpe başlıcazz..ee diyorum ama benim hiçbir sorunum olmadı herşey normaldi..dr. diyoki bende şaşdım hiç belirtinin olmamasına ama diyo böyle yapamayızz...
ayy nasıl ağlıyorumm üzülüyorum..ben diyorum tayinciyim doğuya gidicem gitmeden başlamam lazım..
sonra bir kalktın ne dr. var ne bişeyy ohhhh dedim rüyaymışş..
allah hayra cıkarsın

canım bence tamamen bilinç altı..tedaviye başlıycaksın ve belki son anda bi aksilik yada doktorda yeni bi rahatsızlık çıkar diye korktuğun için böyle rüya gördün bencee..bana hep olur çünkü...korkularım tereddütlerim rüyamda hep bulur beni..hayır olsun inşallahhhh...
senin tüp bebek titizlikle yapılacakk ve tutacak inşallahh... :97:

canım bence tamamen bilinç altı..tedaviye başlıycaksın ve belki son anda bi aksilik yada doktorda yeni bi rahatsızlık çıkar diye korktuğun için böyle rüya gördün bencee..bana hep olur çünkü...korkularım tereddütlerim rüyamda hep bulur beni..hayır olsun inşallahhhh...
senin tüp bebek titizlikle yapılacakk ve tutacak inşallahh... :97:

evet canım galiba bilinç alt galibaa ve aynı şeyleri hamişliktede yaşıyoz hepimiz..:KK53:
inşallahh canımmm aminn dularınızı eksik etmeyin ne olur ilk denemede tutsun inşallahhhh.:KK49::KK25:

allah şifa versin en yakın zamanda gecer ınsallah ben ole duruda sıcak dus alırım tepeme dayarım tazdıklı suyu cok ıyı gelır sonra kurutma makınasıyla baya gevserım..ama sen cok sıcakta yıkanamazsın kı...gnun yorgunlugu da cıkıyo olabılır...belkıde aksam yemeklerını agır mı yıyorsun çok gec saatte yeme..hafıf hafıf beslen..bende carpıntı oluyordu da dr ole demıstı bende yumuluyordum yemege...o da az az sık sık ye demıstı:26:

Amin cnm benım çok sağol... Olmadı ılık duş alırım ama bu akşam maksimuma çıktı yine hemen ilaç aldım şimdi dindi gibi.Ama yokluyor ara ara.. Okulda yoruyor zaten iznimi iple çekiyorum canım...
Dediğin gibi çok yiyorum ben tıka basa dolduruyorum midemi birazda ondan belki..Ama doktorda bişi diyemiyor nörolojiye görün istersen dedi..Bakalım napıcam...

bak şimdi şeker kız candyy.... :89:
beni tanımıyosunnn...valla canına okurum seninnnnn.... :KK23:
sen bu elifi tanımıyosunn..havadan nemi kapıverirr..seni çok kötü döverimde kızçene şükrettt.... :63:
ben gb pimpiriğin aklına bide tansiyonu sokk..ohhh....tamam varmı arttırannnnnn....:KK47:
parçalarım seniiiiiiii..................... :KK33:

tamam bu kartı iptal edicem..yetti attıkları kazıklarr..accıkta başka bankalara faydam olsunnn...sanki biri diğeerinden farklı...:KK1:
eğer dediğin gb oluyorsa her bankada o şekilde yapıyımm...sağol bebişimm...:KK34:

hoşbuldum canım sende hoşgeldin..:KK71:..

Ayy canımm parçala valla hiç sorun değil :)Sen bakma bana ben de evhamımdan öyle diyorum belkide yorgunluktan agrıo benımkıde.Hele sende tansiyon ne gezer...Sen keyfini çıkar bakıyım hamileliğinin...

anladım canımm git ama sakın ihmal etme.:KK34:.hafta sonu çalışıyosa dr,unuz eşinde musaitse gidin..:KK8:
bende iyiyim canım acayip kasıklarım ağrıyo benim kırmızı kart teşrfi edicek galiba ama mümkünse pazar başlasın yoksa yarın filan gelirse 2. gün pazara denk geliyo pazarda dr. çalışmıyo pazartesiye kalırsa 3. gün oluyo ondan mümkünse geleceksede pazar gelsin..:KK47:
evide topluyorum işte ara ara gezmekten zaman buldukca..:KK1:

Burda da iki tane özel klinik var olmadı oranın doktorlarına gidicem.Özellikle şu baş ağrım için gidicem.Çünkü kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum.
Hadi bakalım canım inşallah dilediğin gün teşrif eder kırmızılar ve sonraaa heyecanlı bekleyiş başlasın!
Ayy ben de çok senın adına çok heyecanlanıorum canım;o günde gelsin inşallah sonra müjdeler duyalım...Kutlayalım hep birlikte...

canımm tutacak inşallahhh..raabbimiz büyükkk...:emir_bebek:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh..:KK49::KK49:
Burda da iki tane özel klinik var olmadı oranın doktorlarına gidicem.Özellikle şu baş ağrım için gidicem.Çünkü kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum.
Hadi bakalım canım inşallah dilediğin gün teşrif eder kırmızılar ve sonraaa heyecanlı bekleyiş başlasın!
Ayy ben de çok senın adına çok heyecanlanıorum canım;o günde gelsin inşallah sonra müjdeler duyalım...Kutlayalım hep birlikte...

git git canımm bak kendinde diyosun iki gündür iyi değilim diye belki tansiyonla alakalıdır tinkerin dediği gibi ilaç filna alırsında rahatlarsın biraz..:21:
inşallahh canım hemde ne heyecan olucak bak gör sen..:KK52:
canımm benimm cok sağol yaa benim için heyecanlanman cok mutlu..:KK69:
inşallahh mart ortasınaa hep beraber kutlama yapıcaz..:KK24::KK24::KK24:

Elifimmm kuşummm sen bakma canımmm:)))
Ben de bazen evhamlanıyorum işte elimde olmadan ama bişi yoktur benimki sadece hikaye yazmak senin anlıcann :) Hem sen bunları düşünmüosun sadece hamileliliğinin tadını çıkarıyorsun...

Elifimmm kuşummm sen bakma canımmm:)))
Ben de bazen evhamlanıyorum işte elimde olmadan ama bişi yoktur benimki sadece hikaye yazmak senin anlıcann :) Hem sen bunları düşünmüosun sadece hamileliliğinin tadını çıkarıyorsun...

canımm sakın alınmaa gülelim diye şey ettimm..yok yok bu sefer takmadım kafama..bbenim çok şükür herzaman olmuyo..olduğu zamanlardada normal karşılıyorum.bütün gün pc başındayım ve çok stresli bi işim varr.seninkide bence kesinlikle okuldaki sesten..tansiyonu falan getirme aklına oldumu canımbenimm.. :KK54:

neyse şekerler ben cıkıyorum fatmagül başlamak üzere arada bakarımmm..:82:
görüşürüzzzzz öpüyorum sizi...:KK3:

Tamam canlar...Hadi çıkın bakalım.Ben de çıkayım da gelirim yine inşallah.İlacı içtim şimdi daha iyiym eşim kızım gel yat diyor.Gidip yatayım bari öptümm sizleri fıstıklar!

X