K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege :KK16:
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... :KK16: inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz :KK19:

İnşallah bitanem, ben de çok inanıyorum, bu sefer ümitleriniz boşa çıkmicak inşallah :KK19:

:)))bunu ben nette görünce parmaklarıma çizmiştim aynısını eşimede gösterdim çok hoşuna gitmişti ama bi taraftanda ne zaman büyüyecen sen hatun ya demişti:))

He he he :KK1: ben de yaptım aynını kociş bayıldı :KK69: nerden aklına gelir böyle şeyler zilli karı dedi bana :KK1: :KK1: yanlış anlaşılmasın da, gerçi burda yanlış anlicak kimse yok ama kociş bana böyle zilli, yosma, aşifte falan laflarını çok kullanır severken :KK17: :KK17:

Ben de kızarım bazen onlar kötü kadın demek oluyo ama niye bana öle diyon derim, hayır onların gerçek anlamı cilveli, alımlı, güzel kadın demek der :KK12: ay canımın içi kocacım benim aşkım kabardı gene :KK23: :KK23: :KK23:

Ayyy çok güselmiş ama evet dost kısmı olmamış gerçekten :KK1: dur ben de yapiyim bitane aşkitomla bize :KK69:

Sağol cicim :KK19: varikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında :KK53:

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım :KK23: :KK23:
harikaaa olmuşş kız tam senlik vallahi...:KK1:
ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn :KK16:
hadi byy:KK9:
Kızlar yeni avatarım nasıl :KK69: aşkitomla men :KK19: :KK19: :KK19:

Güle güle tatlım :KK3: iyi uykular size :KK49:
bayıldım ben de çizcem elime:KK23:kıskandım...
ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege :KK16:
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... :KK16: inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz :KK19:

bugün canım fastfood çekti hamburger patates kızartması ve kola 3lüsünü yedim:))
ahh yavrummm benim ben sana elcegizlerimle yemek yapayım göndereyim aç kalma sen :KK19:

wouwwwwwwww bayıldım tickerıne benim arılı tickerdan daha süper valla :KK76: :KK76:
oooof en sevdiğimden..burger mı mg donalds mı benım favorım burger...:KK56:
ay ınanmıyom ya..kız sen de kesin koca göbük olcan...ben gibi hemen çıkmış senin maşallah:nazar::nazar:
tinkerrrrrrrrrrrr nereye kayboldun kız hoıı yine netmi gitti :KK15: :KK15: :KK15:
ay dersteydım hayatım..şimdi geldim...:KK66:
İnşallah bitanem, ben de çok inanıyorum, bu sefer ümitleriniz boşa çıkmicak inşallah :KK19:

He he he :KK1: ben de yaptım aynını kociş bayıldı :KK69: nerden aklına gelir böyle şeyler zilli karı dedi bana :KK1: :KK1: yanlış anlaşılmasın da, gerçi burda yanlış anlicak kimse yok ama kociş bana böyle zilli, yosma, aşifte falan laflarını çok kullanır severken :KK17: :KK17:

Ben de kızarım bazen onlar kötü kadın demek oluyo ama niye bana öle diyon derim, hayır onların gerçek anlamı cilveli, alımlı, güzel kadın demek der :KK12: ay canımın içi kocacım benim aşkım kabardı gene :KK23: :KK23: :KK23:

doğru demiş kocan...cilve desen sende alımlılık güzellik hep sen de...ooohhhh:KK12::KK12::KK12::KK12:

pembecim bir şey diyecem de sapık demeyin bana..vallahi dikkatim göbeğinden çok kalçalarına gitti...ne kız onlar öle...maşallahhh jennifer lopez mübarek....aman dikkat et o güzel kalçalar jennifer OBEZOLMASIN....:KK60:

inşallah canım benim emininm bende :KK16: :KK16:

:KK60: :KK60: :KK60: ayyy sen çok yaşam emiii :KK60: :KK60: :KK60:

pembecim bir şey diyecem de sapık demeyin bana..vallahi dikkatim göbeğinden çok kalçalarına gitti...ne kız onlar öle...maşallahhh jennifer lopez mübarek....aman dikkat et o güzel kalçalar jennifer OBEZOLMASIN....:KK60:

gerçekten popom güzeldir, jennifer bana benzemiş ben ona değil :KK60::KK60::KK60: belimde incedir...
girintiler çıkıntılar çok fena olucam vallaaa:nazar::nazar:

CANLARIMMM.İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUMM..RABBİM O GÜZEL KALPLERİNİZE GÖRE VERECEK İNŞALLAHH..OKADAR İNANARAK SÖYLÜYORUMKİ BUNU..BAK EŞİNDE SPERM OLUŞSUN İLK SEFERDE HAMİLE KALMAZSAN BAK GÖRR.... :emir_bebek: :emir_bebek:
KUDURUĞU HİÇ SÖYLEMİYORUM ZATENN..PERHİZLERİ BİTTİĞİ GÜNNÜ ERTESİ GÜNÜ HAMİLEEE ODA... :KK1:

YERİM ONUU...BENİM KARNIMDA DAVUL GB OLUYO BAZEN AMA BENİMKİ YÜZDE DOKSAN GAZDANN...AMA SABAHLARI ESKİSİ GB DÜMDÜZ OLMUYORR..ACCIK ŞİŞTİ GB...

EE ADAMI YOLDAN ÇIKARIYOSUNN.HAKEDİYOSUN ANACIMMM... :KK1:

CANLARIMMM.İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUMM..RABBİM O GÜZEL KALPLERİNİZE GÖRE VERECEK İNŞALLAHH..OKADAR İNANARAK SÖYLÜYORUMKİ BUNU..BAK EŞİNDE SPERM OLUŞSUN İLK SEFERDE HAMİLE KALMAZSAN BAK GÖRR.... :emir_bebek: :emir_bebek:
KUDURUĞU HİÇ SÖYLEMİYORUM ZATENN..PERHİZLERİ BİTTİĞİ GÜNNÜ ERTESİ GÜNÜ HAMİLEEE ODA... :KK1:

YERİM ONUU...BENİM KARNIMDA DAVUL GB OLUYO BAZEN AMA BENİMKİ YÜZDE DOKSAN GAZDANN...AMA SABAHLARI ESKİSİ GB DÜMDÜZ OLMUYORR..ACCIK ŞİŞTİ GB...

EE ADAMI YOLDAN ÇIKARIYOSUNN.HAKEDİYOSUN ANACIMMM... :KK1:

canım benim bende seni çooook seviyorum...inşallah sizin bu güzel dualarınızla içtenliğinizle olucak inanıyorum gerçektende...ikimizde bu sabrın karşılıgını alıcaz :KK16:
saol canım benimmmm :KK19:
ben hiç düşünemiyorum zaten bizim kuduruğu :KK9: çifter çifter doguracak kuduruk :KK9:

X