- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
- Konu Sahibi tinkerbell09
oyyy maşalalhhh kızzz hemencikde çıkmış göbikin maşallah yerim ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy maşalalhhh kızzz hemencikde çıkmış göbikin maşallah yerim ben onu
ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz
:)))bunu ben nette görünce parmaklarıma çizmiştim aynısını eşimede gösterdim çok hoşuna gitmişti ama bi taraftanda ne zaman büyüyecen sen hatun ya demişti:))
çok minik çıkmışız ama daha büyüğüz biz aslında...
Ayyy çok güselmiş ama evet dost kısmı olmamış gerçekten dur ben de yapiyim bitane aşkitomla bize
harikaaa olmuşş kız tam senlik vallahi...Sağol cicim varikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında
Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım
hadi byyben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn
bayıldım ben de çizcem elimekıskandım...Kızlar yeni avatarım nasıl aşkitomla men
Güle güle tatlım iyi uykular size
oooof en sevdiğimden..burger mı mg donalds mı benım favorım burger...ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz
bugün canım fastfood çekti hamburger patates kızartması ve kola 3lüsünü yedim:))
ahh yavrummm benim ben sana elcegizlerimle yemek yapayım göndereyim aç kalma sen
wouwwwwwwww bayıldım tickerıne benim arılı tickerdan daha süper valla
ay ınanmıyom ya..kız sen de kesin koca göbük olcan...ben gibi hemen çıkmış senin maşallah
ay dersteydım hayatım..şimdi geldim...tinkerrrrrrrrrrrr nereye kayboldun kız hoıı yine netmi gitti
İnşallah bitanem, ben de çok inanıyorum, bu sefer ümitleriniz boşa çıkmicak inşallah
He he he ben de yaptım aynını kociş bayıldı nerden aklına gelir böyle şeyler zilli karı dedi bana yanlış anlaşılmasın da, gerçi burda yanlış anlicak kimse yok ama kociş bana böyle zilli, yosma, aşifte falan laflarını çok kullanır severken
Ben de kızarım bazen onlar kötü kadın demek oluyo ama niye bana öle diyon derim, hayır onların gerçek anlamı cilveli, alımlı, güzel kadın demek der ay canımın içi kocacım benim aşkım kabardı gene
sağolun şekerler, 2 kilo almışım vallaa
tickerım nıhayet doğru düzgün oldu..sıkılmıştım öbüründen...herkeşte aynııı
İnşallah bitanem, ben de çok inanıyorum, bu sefer ümitleriniz boşa çıkmicak inşallah
He he he ben de yaptım aynını kociş bayıldı nerden aklına gelir böyle şeyler zilli karı dedi bana yanlış anlaşılmasın da, gerçi burda yanlış anlicak kimse yok ama kociş bana böyle zilli, yosma, aşifte falan laflarını çok kullanır severken
Ben de kızarım bazen onlar kötü kadın demek oluyo ama niye bana öle diyon derim, hayır onların gerçek anlamı cilveli, alımlı, güzel kadın demek der ay canımın içi kocacım benim aşkım kabardı gene
ama hala friends yazıyo hayatım yaa :44: Sen yanlış bölümden oluşturuyosun galiba tickerını :26:
pembecim bir şey diyecem de sapık demeyin bana..vallahi dikkatim göbeğinden çok kalçalarına gitti...ne kız onlar öle...maşallahhh jennifer lopez mübarek....aman dikkat et o güzel kalçalar jennifer OBEZOLMASIN....
ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege
aaaaaaaaaaaa evet ...ooofff dur değiştircem ...namuslu bi kadınım bennn
CANLARIMMM.İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUMM..RABBİM O GÜZEL KALPLERİNİZE GÖRE VERECEK İNŞALLAHH..OKADAR İNANARAK SÖYLÜYORUMKİ BUNU..BAK EŞİNDE SPERM OLUŞSUN İLK SEFERDE HAMİLE KALMAZSAN BAK GÖRR....
KUDURUĞU HİÇ SÖYLEMİYORUM ZATENN..PERHİZLERİ BİTTİĞİ GÜNNÜ ERTESİ GÜNÜ HAMİLEEE ODA...
YERİM ONUU...BENİM KARNIMDA DAVUL GB OLUYO BAZEN AMA BENİMKİ YÜZDE DOKSAN GAZDANN...AMA SABAHLARI ESKİSİ GB DÜMDÜZ OLMUYORR..ACCIK ŞİŞTİ GB...
EE ADAMI YOLDAN ÇIKARIYOSUNN.HAKEDİYOSUN ANACIMMM...
kuşum anniversary bölümünden yap tickerını, sen friendship bölümünden yapmışsın
gerçekten popom güzeldir, jennifer bana benzemiş ben ona değil belimde incedir...
girintiler çıkıntılar çok fena olucam vallaaa