K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

evet canım sezeryan olursa ben de öyle düşünüyorum..bakalım hayırlısı :)
her zaman icin normal dogum iyidir bunu uzmanlar söyluyor tabiiki mecburi birsey olmadikca....orasi buyumedi derken rahmi kastediyorsunuz galiba...o normal birsey birde sonra normale dönuyor...bicak yarasi daha zor dikis iki hafta kalkamama falan...benim arkadasim mecburi sezaryen oldu yazik bir ona sorun...hamdolsun ben memnunum ikidogumumda normal...yaa yanlis yei amisiz tinkler diye bir arkadasin yazisi vardi bulamadim onu alacaktim neyse...

Son düzenleme:
her zaman icin normal dogum iyidir bunu uzmanlar söyluyor tabiiki mecburi birsey olmadikca....orasi buyumedi derken rahmi kastediyorsunuz galiba...o normal birsey birde sonra normale dönuyor...bicak yarasi daha zor dikis iki hafta kalkamama falan...benim arkadasim mecburi sezaryen oldu yazik bir ona sorun...hamdolsun ben memnunum ikidogumumda normal...

aman canım ben de sezeryan oldum ıkı gune kalktım ayaga banyo bıle yaptım ...dıkıs aldırmadım estetık dıkıstı...vallahı yapanın ellerınden mı bılmem de benım cok rahat ve guzel gectı spinal anestezi oldum...sezeryan düşünenlere de tavsıye ediyorum ya epidural yada spinal dıye...herseyın dogalı guzel evet ama kımı ınsan korkabılıyor bu olaydan...bıraz da şans galiba...

aman canım ben de sezeryan oldum ıkı gune kalktım ayaga banyo bıle yaptım ...dıkıs aldırmadım estetık dıkıstı...vallahı yapanın ellerınden mı bılmem de benım cok rahat ve guzel gectı spinal anestezi oldum...sezeryan düşünenlere de tavsıye ediyorum ya epidural yada spinal dıye...herseyın dogalı guzel evet ama kımı ınsan korkabılıyor bu olaydan...bıraz da şans galiba...
epidural anestesi su omirilikten agri kesici veriyorlar o degilmi amaaa ben geberdim o igneyi yaptirmak icin adam geldi sanci bir yandan kemigime birseyler geliyor onun agrisi bir yandan hemen biraktittirdik(bu nasil kelimeyse:))neyse ama kimide hic hissetmedim diyor kemigim oyuldu sanki benim sukur ikinci dogum rahatti....ucuncuyu istiyorum kizlar yaaa canim cok SIKILIYOR ikiside aksama kadar okulda esimde öyle siz ne diyorsunuz....ev cok SIKICI:KK37:

epidural anestesi su omirilikten agri kesici veriyorlar o degilmi amaaa ben geberdim o igneyi yaptirmak icin adam geldi sanci bir yandan kemigime birseyler geliyor onun agrisi bir yandan hemen biraktittirdik(bu nasil kelimeyse:))neyse ama kimide hic hissetmedim diyor kemigim oyuldu sanki benim sukur ikinci dogum rahatti....ucuncuyu istiyorum kizlar yaaa canim cok SIKILIYOR ikiside aksama kadar okulda esimde öyle siz ne diyorsunuz....ev cok SIKICI:KK37:

anestezi uzmanının becerisi de önemli canım...ablam da epidural de biraz zorlandı ama onda da çok uğraşmışlar..benimki spinal sadece kemıkten ıgne yedım hıssetmedım bıle..ama sen sancı cekerken olmussun herhalde..zaten gergınmıssın...3. mü maşallah ...ama sırf sıkılıyorsun dıye 3. çocuk ne bıleyım ya..3 cocugunuzada yetebılecek ( hem maddı hem manevı)isenız neden olmasın...kalabalıklık gzel ama zordur bence...hayırlısı

hoşgeldin canım girdim kızlar gelir mi diye ama zannedersem bıraz gec takılcaklar 9 9 bucuk gıbı...ben de ayakta egeyı sallıyom uyudu nıhayet...bı bakayım dedım sen toparlanabıldın mı:KK6:
hoşbuldummmm...
yok canım daha toparlanmadım ufaktan işte süs eşyalarını topluyorum cumartesi pazar eşimle salonu halletcez sonrada hurçlar falan inş. bitecek...

Hosgeldin gamzelim iyilik cok sukur sen nasilsin...:KK71:
hoşbuldum canımm...
bende iyiyim sağoll klasik hayat devam..

hatçeeeeeeeeeee:84::120:nerdesin bacummm:KK57:

canımcım kusura bakmaa yaa gecmişe bakıyodum ne kaynattınız diye gec kaldımm..:KK1:

hoşbuldummmm...
yok canım daha toparlanmadım ufaktan işte süs eşyalarını topluyorum cumartesi pazar eşimle salonu halletcez sonrada hurçlar falan inş. bitecek...

hoşbuldum canımm...
bende iyiyim sağoll klasik hayat devam..

canımcım kusura bakmaa yaa gecmişe bakıyodum ne kaynattınız diye gec kaldımm..:KK1:

allah kolaylık versin aman şimdiden toparlan zaten olakı bı hamılelık olur herseycıklerın hazır olur canım..allah yardımcın olsun tasınmak ne kadar zor bılırım...ay hele kaç aylık hamıleyken tasınmak durumunda kalmıstım ben ya...:KK50:allahtan bırseycık yaptırmadılar ama stresı yeter be...oku oku baya gulduk gene...

allah kolaylık versin aman şimdiden toparlan zaten olakı bı hamılelık olur herseycıklerın hazır olur canım..allah yardımcın olsun tasınmak ne kadar zor bılırım...ay hele kaç aylık hamıleyken tasınmak durumunda kalmıstım ben ya...:KK50:allahtan bırseycık yaptırmadılar ama stresı yeter be...oku oku baya gulduk gene...

aminn canımm evet zaten sırf o yüzden topluyoruzki sonra kolaylık olsun..:KK34:seninde taşınma telaşını hatırlıyorum hatta egenin odasını bile bayatmıştında üzülmüştün..:KK69:
valla okudumm güldümmmm:KK60::KK60:eskisi gibi sohbetlerin olması beni mutlu etti..:KK36::KK36:

aminn canımm evet zaten sırf o yüzden topluyoruzki sonra kolaylık olsun..:KK34:seninde taşınma telaşını hatırlıyorum hatta egenin odasını bile bayatmıştında üzülmüştün..:KK69:
valla okudumm güldümmmm:KK60::KK60:eskisi gibi sohbetlerin olması beni mutlu etti..:KK36::KK36:

hailelikti belirti di birçoğumuz bunalmıştı..şimdi her telden çalıyoz:KK24:....no stresss .....politikamız...vizyonumuz...sabit bir topik olmak neden olmasın de mi???:89::KK1:

Canlar merhabalar!
Nasılsınız bakalım?Ben pek iyi değilim bir kaç gündür akşamları kesintisiz başım ağrıyor.Alnım ve başımın üst tarafı çok basınçlı bir şekilde hem de.Dün aylar sonra ilaç içtim dayanamadım artık.Bugün yemeği de kociş yaptı sağolsun;kafanı ayakta tutamıorum.Tansiyonum mu çıkıo ne oluo bilemiorum:KK43:

Canlar merhabalar!
Nasılsınız bakalım?Ben pek iyi değilim bir kaç gündür akşamları kesintisiz başım ağrıyor.Alnım ve başımın üst tarafı çok basınçlı bir şekilde hem de.Dün aylar sonra ilaç içtim dayanamadım artık.Bugün yemeği de kociş yaptı sağolsun;kafanı ayakta tutamıorum.Tansiyonum mu çıkıo ne oluo bilemiorum:KK43:

aaa canım ölçtürsene tansiyonunu allah korusun da tehlıkelı bır durum olabılır..baş ağrısı genelde tansıyonla alakalı oluyor cunku...saglık ocagına ugrayıverseydın keske ..parol tamol içebilirsib böle durumlarda acaba grıp falan olabılır mı:26:geçmiş olsun

hailelikti belirti di birçoğumuz bunalmıştı..şimdi her telden çalıyoz:KK24:....no stresss .....politikamız...vizyonumuz...sabit bir topik olmak neden olmasın de mi???:89::KK1:
inşallahh canımm biz ve bizler burda olduğumuz sürece elbet birgün sabit oluruzz...:KK69:
yapmadıkmı yaptıkkkk..:KK9:

Canlar merhabalar!

mervişim hoşgeldin canımm gecmiş olsun..:KK19:bu arada senin lekenmeler ne oldu gittinmi dr.

Son düzenleme:
X