K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

kesinlikle en en güzel dönem flört dönemi...her buluşmada güzel görünme derdi..ay elimi tutarmıı..öpermi....
ben 1 yıl tutturmadım elimi biliyomusunuzz..arkadaşlar duvar gibisin derlerdi bana...
tam bir kütüktümm..evlenmeden öpmesine izin vermem gibi geliyordu..ama izin verdim tabiii...
allahımm eve gelip saatlerce o anı düşünmüştümmm...

hoşgeldin baalımm.sormaaa...valla bizim baya zor olduu..4 günde bişeymiii...

Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neyse artık boşverelim konu açıldıkça sıkılıyorız çoğunluk neredeyse ben oradayım sizi bırakmam

Bu arada kuduruk seni gördügüme çok sevindimmmm

Ay ben de çok sevindim cicim öslemişim valla yaa, son zamanlarda msn.de de karşılaşamadık pek

odun sobasının yerini hiiç bişey tutmaz valla..kim yakıyo pekii..??
bu arada sabah sabah kimse gelmez bacımm...hatice fatoş pembe uyuyolardırr..şero nane falan gelir belki birazdann....

Benim dersim perşembe günleri 11 buçukta başlıyo kuşum, akşam 5 buçuğa kadar, o yüzden okula ancak geldim gelir gelmez de sizinleyim işte

Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmen hem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy hiç unutmam o anları

şerom da gelmiş sefalar getirmiş...

Hoşbuldum ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Son düzenleme:
Pembeeeeeeeeeee 10 haftalık olmuşsun 41 kere maşallah sana balım yaa inşallah sağlıkla doğurmak da nasip olacak
Zehsel hoşgeldin cicim

Kızlaaaaaaaaarrr haftaya kursum başlıyo yaa ucunda para olmasa ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olmasa hiç çekilir çile değil hem okul hem kurs ama napalım katlanacaz mecbur
Artık hafta içleri, öğlene kadar okulda derse girecem, öğleden sonra da velilere bilgisayar kursu verecem akşama kadar Allah bana kolaylık versin valla

11 bitecek az kaldı teyzesi... haftaya dr. amcası görcekmi pipi falan acaba? ne heyecanlıyımmmm

Oy oy oy yesin teyzesi onun pipisiniiiiiiiiiii ben de seninkinin pipisi var gibi hissediyom ama hadi bakalım hayırlısı

Benim minnakımın da pipisi varmış ama görmek nasip olmadı bidahaki sefere artık inşallah...

Son düzenleme:

güzel düşün canım aklına kötü şeyler getirme tamammı
inşallah bu sefer çok güzel olucak saglıklı sıhhatli kucagına alıcaksın canım benim...
ohh ne güzel gez tabi agırlasınca öle gezemiceksin şimdiden tadını çıkarr ohhh

günaydınnnn şerommmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlım...ayy ben hatırlıyorum anlatmıştın o otel odasında lavobanın üstündeki ekşını fanteziyi

günaydın kızlar naber

günaydın zehselim hoşgeldin canım ben kendie adıma iyiyim sen nasılsın?
kuzucugun çok yaramazmış iyi başedebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…