- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
şerom da gelmiş sefalar getirmiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe sen de hoş geldin kuzum
hadi bakalım gözün aydın...nasıl heycandır o duygu ya..biz flört ederken üniversitede..yazları ayrı kalıyoz ya..eşim ıkı aylık tatılde toplamda 1 yada 2 kez gelirdi sökeye..parasızlıktan..öğrenci adamda ne gezer...garıbım evın onundekı arsada arabada yatardı..gece balkona cıkardım 7.kattan elimde dürbün ölece bakardık birbirimize..sabaha babam gıttıgı gıbı cıkar gezerdık..sahıl sahıl...ay ne heycanlı o buluşmalar...sizdede hala var işte en güzel yanı bu canım...
Aslında öle ben artık sıkıldım zorluklardan ama o kadar da güzel yanları var ki..şımarık şehir çocukları gibi değiller en azından ..bi şeker dağıttığında dünyalar onların oluyo...yani doyumsuz çocuklar değil...sırığı at yapıp ..tahtadan tabanca yapıp nasıl oynuyorlar bi gör..en azından hayal dunyaları geniş.ama bizim çocuklarımız doyumsuz olacak malesef..çünkü herseylerın en ıyısıyle buyutcez...hangısı guzel bilmem ki..bi ara çekeyim de koyayım okulumu ..ok..
günaydınnn kızlarrrr
nabersinizzz?
bakıyorumda dün bayagı kaynatmışsınız ama çok güldüm yazdıklarınıza
yavyummm balım bende aynı kaderi paylaşıyorum wuuu kaç ay sonra gelin oldum bende
tinkerimde 4 günden bahsediyo hey gidim heyyy
tünaydınlarrrrrrr....şimdi kalktık valla hem midemizde bulanmıyoooo
tünaydınlarrrrrrr....şimdi kalktık valla Hem midemizde bulanmıyoooo
hoşgeldin baalımm.sormaaa...valla bizim baya zor olduu..4 günde bişeymiii...
hoşgeldin pembişimmmmm
ohh mide bulantında yokmuş aman nazar degmesin
naber canım nasıl gidiyor mide bulantısı dışında hamilelik [/QUOTE
biopsi zamanı yaklaştı çok çok heyecan var. acaba bebişim sağlıklı mı diye düşünmkten abuk abuk rüyalar görüyorum...:26: onun dışında bütün gün geziyorum, kardeşimle...akşamlarıda kocişlee oturamadan uyuyup kalıyorum
ay geçmiştir artık inşallah günaydın canım...
Neyse artık boşverelim konu açıldıkça sıkılıyorız çoğunluk neredeyse ben oradayım sizi bırakmam
Bu arada kuduruk seni gördügüme çok sevindimmmm
odun sobasının yerini hiiç bişey tutmaz valla..kim yakıyo pekii..??
bu arada sabah sabah kimse gelmez bacımm...hatice fatoş pembe uyuyolardırr..şero nane falan gelir belki birazdann....
günaydınnn kızlarrrr
nabersinizzz?
bakıyorumda dün bayagı kaynatmışsınız ama çok güldüm yazdıklarınıza
yavyummm balım bende aynı kaderi paylaşıyorum wuuu kaç ay sonra gelin oldum bende
tinkerimde 4 günden bahsediyo hey gidim heyyy
şerom da gelmiş sefalar getirmiş...
pembişim hoşgeldinnn...
Pembeeeeeeeeeee 10 haftalık olmuşsun 41 kere maşallah sana balım yaa inşallah sağlıkla doğurmak da nasip olacak
Zehsel hoşgeldin cicim
11 bitecek az kaldı teyzesi... haftaya dr. amcası görcekmi pipi falan acaba? ne heyecanlıyımmmm
Pembeeeeeeeeeee 10 haftalık olmuşsun 41 kere maşallah sana balım yaa inşallah sağlıkla doğurmak da nasip olacak
Zehsel hoşgeldin cicim
biopsi zamanı yaklaştı çok çok heyecan var. acaba bebişim sağlıklı mı diye düşünmkten abuk abuk rüyalar görüyorum...:26: onun dışında bütün gün geziyorum, kardeşimle...akşamlarıda kocişlee oturamadan uyuyup kalıyorum
Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ay ben de çok sevindim cicim öslemişim valla yaa, son zamanlarda msn.de de karşılaşamadık pek
Benim dersim perşembe günleri 11 buçukta başlıyo kuşum, akşam 5 buçuğa kadar, o yüzden okula ancak geldim gelir gelmez de sizinleyim işte
Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmen hem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy hiç unutmam o anları
Hoşbuldum ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın kızlar naber