K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

hadi bakalım gözün aydın...nasıl heycandır o duygu ya..biz flört ederken üniversitede..yazları ayrı kalıyoz ya..eşim ıkı aylık tatılde toplamda 1 yada 2 kez gelirdi sökeye..parasızlıktan..öğrenci adamda ne gezer...garıbım evın onundekı arsada arabada yatardı..gece balkona cıkardım 7.kattan elimde dürbün ölece bakardık birbirimize..sabaha babam gıttıgı gıbı cıkar gezerdık..sahıl sahıl...ay ne heycanlı o buluşmalar...sizdede hala var işte en güzel yanı bu canım...:KK31:
Aslında öle ben artık sıkıldım zorluklardan ama o kadar da güzel yanları var ki..şımarık şehir çocukları gibi değiller en azından ..bi şeker dağıttığında dünyalar onların oluyo...yani doyumsuz çocuklar değil...sırığı at yapıp ..tahtadan tabanca yapıp nasıl oynuyorlar bi gör..en azından hayal dunyaları geniş.ama bizim çocuklarımız doyumsuz olacak malesef..çünkü herseylerın en ıyısıyle buyutcez...hangısı guzel bilmem ki..bi ara çekeyim de koyayım okulumu ..ok..

kesinlikle en en güzel dönem flört dönemi...her buluşmada güzel görünme derdi..ay elimi tutarmıı..öpermi....:KK69:
ben 1 yıl tutturmadım elimi biliyomusunuzz..arkadaşlar duvar gibisin derlerdi bana... :KK1:
tam bir kütüktümm..evlenmeden öpmesine izin vermem gibi geliyordu..ama izin verdim tabiii... :kk77:
allahımm eve gelip saatlerce o anı düşünmüştümmm... :KK69:

günaydınnn kızlarrrr :KK16:
nabersinizzz?
bakıyorumda dün bayagı kaynatmışsınız ama çok güldüm yazdıklarınıza :KK9: :KK9:
yavyummm balım bende aynı kaderi paylaşıyorum wuuu kaç ay sonra gelin oldum bende :KK9: :KK9:
tinkerimde 4 günden bahsediyo hey gidim heyyy :KK9: :KK9:

hoşgeldin baalımm.sormaaa...valla bizim baya zor olduu..4 günde bişeymiii... :KK1:

hoşgeldin pembişimmmmm :KK16:
ohh mide bulantında yokmuş aman nazar degmesin :nazar: :nazar:
naber canım nasıl gidiyor mide bulantısı dışında hamilelik :KK16:[/QUOTE

biopsi zamanı yaklaştı çok çok heyecan var. acaba bebişim sağlıklı mı diye düşünmkten abuk abuk rüyalar görüyorum...:26: onun dışında bütün gün geziyorum, kardeşimle...akşamlarıda kocişlee oturamadan uyuyup kalıyorum :nazar:

Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK3: :KK3: :KK3:

Neyse artık boşverelim konu açıldıkça sıkılıyorız çoğunluk neredeyse ben oradayım sizi bırakmam :KK9: :KK9:

Bu arada kuduruk seni gördügüme çok sevindimmmm :KK53:

Ay ben de çok sevindim cicim öslemişim valla yaa, son zamanlarda msn.de de karşılaşamadık pek :KK19:

odun sobasının yerini hiiç bişey tutmaz valla..kim yakıyo pekii..??
bu arada sabah sabah kimse gelmez bacımm...hatice fatoş pembe uyuyolardırr..şero nane falan gelir belki birazdann....

Benim dersim perşembe günleri 11 buçukta başlıyo kuşum, akşam 5 buçuğa kadar, o yüzden okula ancak geldim gelir gelmez de sizinleyim işte :KK3:

günaydınnn kızlarrrr :KK16:
nabersinizzz?
bakıyorumda dün bayagı kaynatmışsınız ama çok güldüm yazdıklarınıza :KK9: :KK9:
yavyummm balım bende aynı kaderi paylaşıyorum wuuu kaç ay sonra gelin oldum bende :KK9: :KK9:
tinkerimde 4 günden bahsediyo hey gidim heyyy :KK9: :KK9:

Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmen :KK1: hem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy :KK30: :KK30: :KK30: hiç unutmam o anları :KK23: :KK23: :KK23:

şerom da gelmiş sefalar getirmiş...:KK70:

Hoşbuldum ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :KK54:

Son düzenleme:
Pembeeeeeeeeeee 10 haftalık olmuşsun 41 kere maşallah sana balım yaa :nazar: inşallah sağlıkla doğurmak da nasip olacak :KK19:
Zehsel hoşgeldin cicim :KK3:

Kızlaaaaaaaaarrr haftaya kursum başlıyo yaa :KK5: ucunda para olmasa ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olmasa hiç çekilir çile değil hem okul hem kurs ama napalım katlanacaz mecbur :KK5:
Artık hafta içleri, öğlene kadar okulda derse girecem, öğleden sonra da velilere bilgisayar kursu verecem akşama kadar :KK25: Allah bana kolaylık versin valla :KK25:

11 bitecek az kaldı teyzesi... haftaya dr. amcası görcekmi pipi falan acaba? ne heyecanlıyımmmm:nazar:

Oy oy oy yesin teyzesi onun pipisiniiiiiiiiiii :KK53: ben de seninkinin pipisi var gibi hissediyom ama hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

Benim minnakımın da pipisi varmış ama görmek nasip olmadı :KK43: bidahaki sefere artık inşallah...

Son düzenleme:
biopsi zamanı yaklaştı çok çok heyecan var. acaba bebişim sağlıklı mı diye düşünmkten abuk abuk rüyalar görüyorum...:26: onun dışında bütün gün geziyorum, kardeşimle...akşamlarıda kocişlee oturamadan uyuyup kalıyorum :nazar:

güzel düşün canım aklına kötü şeyler getirme tamammı :KK34:
inşallah bu sefer çok güzel olucak saglıklı sıhhatli kucagına alıcaksın canım benim... :KK16:
ohh ne güzel gez tabi agırlasınca öle gezemiceksin şimdiden tadını çıkarr ohhh :KK76: :KK76:

Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK3: :KK3: :KK3:

Ay ben de çok sevindim cicim öslemişim valla yaa, son zamanlarda msn.de de karşılaşamadık pek :KK19:

Benim dersim perşembe günleri 11 buçukta başlıyo kuşum, akşam 5 buçuğa kadar, o yüzden okula ancak geldim gelir gelmez de sizinleyim işte :KK3:

Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmen :KK1: hem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy :KK30: :KK30: :KK30: hiç unutmam o anları :KK23: :KK23: :KK23:

Hoşbuldum ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :KK54:

günaydınnnn şerommmmmmmmmmmm :KK16: :KK16: :KK16:
hoşgeldin tatlım...ayy ben hatırlıyorum anlatmıştın :KK23: :KK23: o otel odasında lavobanın üstündeki ekşını fanteziyi :KK1: :KK1: :KK1:

günaydın kızlar naber

günaydın zehselim hoşgeldin canım ben kendie adıma iyiyim sen nasılsın?
kuzucugun çok yaramazmış iyi başedebiliyorsun :emir_bebek: :emir_bebek:

X