- 22 Ocak 2008
- 5.339
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
amanın bundan önce perran kutman böle anıra anıra doğurmuştu bi filmdeoooof yaşamadım ya dalgayı geçerim tabi..
hehehehe ortalığı ayağa kaldırdı valla..
hahahaha sadece tek ferk cinsiyet farkı.
kızlar ya mahidevran ne olmuş öle ya kız acayip zayıflamış peykerken ben ona bayılırdım da şimdi resmen tahta kurusu olmuş..benim de idolum hürrem lokum gibi vallahi....
ay bende dalga geçtm başıma gelmese bariii...:18:
gerçi Rabbim nasip etsindee doğumun gerçekleşeği zamanıı...
çatır çatırrrrrrrrrrrrrr.............
hoşgeldin canım..topikim değil topikimiz....
anamm bu hürreminde şu cıkışları yokmu deli ediyo beni..oğlum nerdeeeee nereye gidecek sultanın en kıymetli spermişkosu oo allah allahh
kızlar ya mahidevran ne olmuş öle ya kız acayip zayıflamış peykerken ben ona bayılırdım da şimdi resmen tahta kurusu olmuş..benim de idolum hürrem lokum gibi vallahi....
anamm bu hürreminde şu cıkışları yokmu deli ediyo beni..oğlum nerdeeeee nereye gidecek sultanın en kıymetli spermişkosu oo allah allahh
normal doguruyo ben olsam sarayı aşağı indirirdim vallaa
ne var 4 yıl sonra onuda yaparım
vallahi hiç tarzım değil ben hayatta çatır çatır doğuramam...o yürek yok bende
ay kızlar ben de lohusayken hürrem gibi cadıydımanalık içgüdüsü...milleti baymıştım evde..çıt çıksa bağırıyodum..bebegı kımseye bırakamıyodum..uykusuzluktan oluyordum yıne de vermıyordum...şimdi satcak adam arıyorum
inşallahh canımm yeterki normal doğur sonrası cok rahat..
aslında ben isterim ama işki o masaya yatmak yatsam dogururumda yatamam herhaldeee
ayy pek rahat oluyo neslicim cocuk cıkınca hiçbişeycik kalmıyo kendin yürüyüp gidiyon.vallahi hiç tarzım değil ben hayatta çatır çatır doğuramam...o yürek yok bende
ee dölü desem cok abes kacacakk spermişko daha sempatik.kıs allah seni ne etmesin deli spermişkosu
hele yokmu birde böyle zor durumlarda sülümannnnn yavan yavann söylemiyomu manyakk.ayy hatice hiç gülesim yoktu valla...
sallakk yaa.tam bir cazgırr...dilide dönmüyoo..
sülümaann sülümaaannn....
evet yaa avrat dediğin accık etli butlu olmalııı.duttunmuydu ele gelmelii..
o ne öylee...kemikkk...çok kiloyuda sevmem gerçi ama kuruda olmıycannn...
ayy hatice hiç gülesim yoktu valla...
sallakk yaa.tam bir cazgırr...dilide dönmüyoo..
sülümaann sülümaaannn....
yaaa kolaymışşşş komşum anlatmıştı dogumdan sonraki ilk ekşın varya anan aglıyormuş resmennnnn
zaten beni korkutanda oerdaki dikiş nasıl çiş etcem nasıl ekşiın yapcammm :18:
beni ameliyet oncesi hemsireler ourttu o bacaklı sandalyeye sonda takmak için...anam bacaklarımı ayırıyom ama orayı kısıyom korkudan açamadım bir turlu okuya okuya gevsettım kendımı...oof ben bılıyom zaten doguramam yani...ki ben 4 günün sonunda gelin oldum o kaaa beceriksizim yaniii...
sen yatmasan bile yatırıyolar canımm helede o sancıyı cekerken valla hiç utanmıyon hemen olsun ağrı gecsin diye dr. gözlerine bakıyon valla..:18:aslında ben isterim ama işki o masaya yatmak yatsam dogururumda yatamam herhaldeee
yaaa kolaymışşşş komşum anlatmıştı dogumdan sonraki ilk ekşın varya anan aglıyormuş resmennnnn
beni ameliyet oncesi hemsireler ourttu o bacaklı sandalyeye sonda takmak için...anam bacaklarımı ayırıyom ama orayı kısıyom korkudan açamadım bir turlu okuya okuya gevsettım kendımı...oof ben bılıyom zaten doguramam yani...ki ben 4 günün sonunda gelin oldum o kaaa beceriksizim yaniii...
ee dölü desem cok abes kacacakk spermişko daha sempatik.
kız bana dedın dedın de senı de gorcez oğlan anasıııııısenin cadı olduğuunu biliyoz şekerimmm....söylemene gerek yok..
boşunaa cadı kaynana demiyom ben sanaa...
:18::18::18:yaaa kolaymışşşş komşum anlatmıştı dogumdan sonraki ilk ekşın varya anan aglıyormuş resmennnnn
ayy pek rahat oluyo neslicim cocuk cıkınca hiçbişeycik kalmıyo kendin yürüyüp gidiyon.
ama tabi alt tamponlar biraz şekli kayıyo ama olcek artık..ilerde gerekirse estetik yaptırırız..
ee dölü desem cok abes kacacakk spermişko daha sempatik.
hele yokmu birde böyle zor durumlarda sülümannnnn yavan yavann söylemiyomu manyakk.
amann bize neysee kendi kendimize gelin güveyiz..
ay allah seni hiç aklıma gelmemişti çiş kısmııı...
sen yatmasan bile yatırıyolar canımm helede o sancıyı cekerken valla hiç utanmıyon hemen olsun ağrı gecsin diye dr. gözlerine bakıyon valla..:18:
eee öyle hemen iyileşmeden ekşınmı olurmuşş..az yağlayıp yıkamışlardırda ondan acımıştır o bikerem.
tabii canım her doğumun zorluğu var.:18:.allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsinn ne şekilde olursa olsun..:94:
kız bana dedın dedın de senı de gorcez oğlan anasıııııı
kızlar sorarım size kocanızla hiç muhteşem yüzyıl fantezisiyaptınız mı...bizde çok dalgası geçiyorda
ay kızın sütleri kesilcek yaa:26: