- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
fatoş facede vıdeonu ızledım maşallah kız...allahım çok özlemişimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fantaaaaaaaaaaazi yapabilmek içinn koca bulmak lazımm anacımm..
ay dertlendim yineee...
BEN ACILAAAAAAR KADINIYIMMMMM... :76:
yavrucum koca bulmak lazım dıyon da o bebek havadan konmadı herhalde...
ımmm şeyyyy....yağmurlu bi gündüü... :78:
bacular benim şarz bitiyo..laptop bozulduğu içinn açıkken şarza takamıyorummm..
hepiinizi öptüüüüüüüümmmm...
fatoş facede vıdeonu ızledım maşallah kız...allahım çok özlemişimmm
bakalım kimler gelecek bugün topikimize..bu arada burda acayip bir ayaz var:18:..allahtan sıcacık odun sobası var..iliklerime kadar ısındım
günaydınn bacularrr,,ayyy sefgilimlen konuştukk yinee..
her gidişimde heyecanlanıyorummm.... :98:
odun sobasının yerini hiiç bişey tutmaz valla..kim yakıyo pekii..??
bu arada sabah sabah kimse gelmez bacımm...hatice fatoş pembe uyuyolardırr..şero nane falan gelir belki birazdann....
evet evet evett...gidiyor musun bu hafta sonu
evet ben sabahı altıda ettiğim için bu saatler benim brunch saatlerimooof kurulu saat gıbı hep altıda kaldırıyo oglan..sobayı hadeememız var o yakıyo allahtan ...velıler zengın benım..para topladık aylık 100 tl ye 3 soba yakıyor bırde sılıp supuruyo etrafı..öle yani...
evet evet evett...
Kıyamam kızz..100 lira bişey değilmişş..iyi iyii...nesli öğrencilerinle okulda sınıfta falan foto çekip koysana facee...bana hep çok güzl gelmiştir.köy öğretmenliği..köy okulu...
Tabi sen içi beni dışı seni diyosunn.duyar gibiyimmm...
Naneee hoşgeldin
günaydınnn kızlarrrr
Nabersinizzz?
Bakıyorumda dün bayagı kaynatmışsınız ama çok güldüm yazdıklarınıza
Yavyummm balım bende aynı kaderi paylaşıyorum wuuu kaç ay sonra gelin oldum bende
Tinkerimde 4 günden bahsediyo hey gidim heyyy
ciddi misin ah kıyamam ya..işte bunlar baskıcı toplumun doğurduğu arızalıklar...küçükken şeyini ellesen annen kızar....aman kızım elleme kimse senle evlenmezsaklı bir kutu hazıne gıbı korumaya alışmısız bır gece de sunmamız beklenıyor...kolay mı be...