K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

nezaman çıktı senin..benim sanki 1 ay sonra anca çıkçakmış gb... :26:
en güzeli normal evett....

masallah kızına ıyıyım bede Rüzgar la ugrasıyorum bıldıgın üzere çok yaramaz oglum ama olsun annelık işte fedakarlık öperım canım

darısı bizer inşAllah bende y*aşamak istiyorummm
işe başlıcakmısın canım sen

nezaman çıktı senin..benim sanki 1 ay sonra anca çıkçakmış gb... :26:
en güzeli normal evett....

benim hemen çıkmışltı kız nerden geldi bu kilolar

bende iyiyim hanımlar...
şimdi anladığım kaderiyle tinkerbell09 ve zehsel anne..
Yavyum ise anne adayı...
bense anne aday adayı:)
didaydiday dayyyy:)
en yakın zamanda sana da nasip olur inşallah canım..

ama genel anestezideki acıdan kastım dıkıs agrısı..cunku zannedersem uyandıktan sonra yapılıyo agrı kesıcı..dıgerlerınde zaten uyanık oldugun ıcın sureklı ılaç verıyorlar..ay ben delı etmıstım hemsırelerı..özelde oldugu ıcın katlandılar ama devlette bogazlayıverırlerdı benım gıbı hastayı..hele tombiş bi kız vardı ayaga kalkmam ıcın zorladı benı baya..benim canım nasıl acıdı ama..baya kaprıs yapmıstım..ama sagolsun kız baya ıyıydı..

ınsallah canım saglıkla alırsın kucagına kızını
yok canım işe baslamıcam baslasam ogluma kımse bakamaz çok yaramaz fena bas edemıyor annemler valla bır ben basedebılıyorum okadar

valla ne bilim canım ya hayırlısı bakalım zamanla ne yaşıcam bende merak ediyom

bu arada ben accık uzanım öpüyorum sizi

benim hemen çıkmışltı kız nerden geldi bu kilolar

of ben çatlamadım çatlamadım tam sekızıncı aya gırdım 32 den sonra kucuk kucuk basladı aman bır ıkı bırsey degıl derken ..38.ın sonuna kadar bırazcık ılerledı..inşallah çatlamazsın..ama benimki de artık belli olmuyo rengı azaldı zaten bıkınıden bellı olmucak bölegede allahtan..

ınsallah canım saglıkla alırsın kucagına kızını
yok canım işe baslamıcam baslasam ogluma kımse bakamaz çok yaramaz fena bas edemıyor annemler valla bır ben basedebılıyorum okadar

oyy yerim ben onu yaaa ben erkek çocuklarında bu yaramazlıga bayılırım o yuzden hep erkek istemiştim ama rabbime şükürler olsun kızımı verdi inşAllah ikinci rüzgar gibi bir erkek olur

anaaa adam sinir etti beni iki dakkadaa...tamam anlayış gösteriyozz..tapu söz konusu olunca millet pimpirikleniyor aman imza attım evim elimden gitti diyee.açıklama yapıyorumm..dosyayı senedi eline veriyorummm...hala bana çemkiriyooo...tövbe tövbeeeeee yaaaaaaa....

ay allah yardımcın olsun canım..insanlarla uğraşmak çok zor..

geldik günün sonuna
yorgunluktan ölüyorum ..çocuklar çok yordu..akşama da ege yoracak...ama bu gece sülüman var...fırsat bulursam akşam gelırım ..kahretsin tek rakibimiz..şu diziler...

biz yabancı film indiriyoruz da türk filmlerini nerden indircez...:26:

Valla hayatım benim kociş birsürü site biliyo indirebileceği, alt yazılarını bulabileceği, ya da online izleyebileceği birsürü site var, ben ondan hepsinin ismini alır söylerim sana burdan bizim şubat tatili her gün 3 film izleyerek geçti nerdeyse

Kuşum kendi adıma konuşmak gerekirse, doğru diyosun da senin de dediğin gibi ben bu saydığın kişilerin muhabbetini seviyorum ve çok özlüyorum, tabi içlerine bikaç kişiyi daha sayabilirim ama bizbize kalamadık, yeni gelenleri sizi benimsediğim kadar benimseyemedim hiçbi zaman ne yalan söyliyim, muhabbetler değişti, biçoğumuzun da eskisi kadar sık girememesi topiği nerdeyse tamamen yenilerin eline bıraktı, eski tadı alamamaya başladım ben açıkçası, bi de biliyosun benim durumları, ben artık hamilelik belirtisiydi, gebelikti muhabbeti okumak istemiyorum topiğe girdiğimde, o topikten uzaklaşmamın en önemli nedeni de buydu biliyosun.
Nesli bana bu topiği açmayı düşündüğünü söylediğinde ben ondan daha çok istedim bunu açıkçası, bana bizbize kalmak, eski dostlarımla olmak çok daha iyi gelecek..
Elifle nesliye gelince onların da kendilerine göre haklı oldukları nedenler var, diğer topiğe ne zamandır girmediğim için diğer kızlarla aralarında neler oldu benim de çok bilgim yok ama belli ki bi huzursuzluk olmuş ve her iki taraf da yanlış anlaşılabilecek, kırgınlığa neden olabilecek sözler sarfetmiş, kısacası biraraya gelmeleri ve hiçbişey olmamış gibi devam etmeleri zor artık, onlara da saygı duyuyorum

Son düzenleme:

kankam menim yaa..çok güzel özetlemişsinn... boşuna kanka demedim sana....düşüncelerini paylaşıyorum canımm...

canım iyi yapmışsın topiğin hayırlı olsun daha yorumlaı okuyamadım bakarım en kısa zamanda öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…