K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

Valla hayatım benim kociş birsürü site biliyo indirebileceği, alt yazılarını bulabileceği, ya da online izleyebileceği birsürü site var, ben ondan hepsinin ismini alır söylerim sana burdan :KK34: bizim şubat tatili her gün 3 film izleyerek geçti nerdeyse :KK1:

Kuşum kendi adıma konuşmak gerekirse, doğru diyosun da senin de dediğin gibi ben bu saydığın kişilerin muhabbetini seviyorum ve çok özlüyorum, tabi içlerine bikaç kişiyi daha sayabilirim ama bizbize kalamadık, yeni gelenleri sizi benimsediğim kadar benimseyemedim hiçbi zaman ne yalan söyliyim, muhabbetler değişti, biçoğumuzun da eskisi kadar sık girememesi topiği nerdeyse tamamen yenilerin eline bıraktı, eski tadı alamamaya başladım ben açıkçası, bi de biliyosun benim durumları, ben artık hamilelik belirtisiydi, gebelikti muhabbeti okumak istemiyorum topiğe girdiğimde, o topikten uzaklaşmamın en önemli nedeni de buydu biliyosun.
Nesli bana bu topiği açmayı düşündüğünü söylediğinde ben ondan daha çok istedim bunu açıkçası, bana bizbize kalmak, eski dostlarımla olmak çok daha iyi gelecek..
Elifle nesliye gelince onların da kendilerine göre haklı oldukları nedenler var, diğer topiğe ne zamandır girmediğim için diğer kızlarla aralarında neler oldu benim de çok bilgim yok ama belli ki bi huzursuzluk olmuş ve her iki taraf da yanlış anlaşılabilecek, kırgınlığa neden olabilecek sözler sarfetmiş, kısacası biraraya gelmeleri ve hiçbişey olmamış gibi devam etmeleri zor artık, onlara da saygı duyuyorum :KK66:
burda ne liste var ne de belirti....no stresss yani...:KK34::KK34::KK34:
canım iyi yapmışsın topiğin hayırlı olsun daha yorumlaı okuyamadım bakarım en kısa zamanda öptümmm :KK16:

özürrrr aşkım yaa bende kimse yok diye okey oynuyordum sanırım kız bebek olacak

hoşgeldin canım 20. haftalardasın daha da kesin değil mi cinsiyeti...hayırlısı olsun..kız olsun çamurdan olsun annesi..iki kızları başın yere değmez senin...maşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

napıyon bacımmm..:KK3:hürremi izliyon dimiii..anam ne fena karıı....ayyy düşünsene öyle bi gelinin olduğunu...ferhundeyi mumla arar insan beee.... :KK60:

selammmm bende geldimmm şekerler..:KK9:
nasılsınız ne var ne yok..:KK16:
elif maşallahh kuzuya kocaman olmuşş allahım nazardan korusun canım..:nazar::21:

hoşgeldin canımm..:KK71:
naberr??
sağol canımm...büyüyo valla..herşey yolunda gider inşallahh..
sen nasılsın??

hoşbuldum balımmm...:KK19:
ne olsun canım bugün akşama kadar koşuşuturdum gezme falan ev hazırlığı derken akşamı ettim..:KK55:
bende iyiyim cok şükür bilidğin gibi değişne bişey yok aynı hayat devam..:KK31:

Kuşum kendi adıma konuşmak gerekirse, doğru diyosun da senin de dediğin gibi ben bu saydığın kişilerin muhabbetini seviyorum ve çok özlüyorum, tabi içlerine bikaç kişiyi daha sayabilirim ama bizbize kalamadık, yeni gelenleri sizi benimsediğim kadar benimseyemedim hiçbi zaman ne yalan söyliyim, muhabbetler değişti, biçoğumuzun da eskisi kadar sık girememesi topiği nerdeyse tamamen yenilerin eline bıraktı, eski tadı alamamaya başladım ben açıkçası, bi de biliyosun benim durumları, ben artık hamilelik belirtisiydi, gebelikti muhabbeti okumak istemiyorum topiğe girdiğimde, o topikten uzaklaşmamın en önemli nedeni de buydu biliyosun.
Nesli bana bu topiği açmayı düşündüğünü söylediğinde ben ondan daha çok istedim bunu açıkçası, bana bizbize kalmak, eski dostlarımla olmak çok daha iyi gelecek..
Elifle nesliye gelince onların da kendilerine göre haklı oldukları nedenler var, diğer topiğe ne zamandır girmediğim için diğer kızlarla aralarında neler oldu benim de çok bilgim yok ama belli ki bi huzursuzluk olmuş ve her iki taraf da yanlış anlaşılabilecek, kırgınlığa neden olabilecek sözler sarfetmiş, kısacası biraraya gelmeleri ve hiçbişey olmamış gibi devam etmeleri zor artık, onlara da saygı duyuyorum :KK66:

Neyse artık boşverelim konu açıldıkça sıkılıyorız çoğunluk neredeyse ben oradayım sizi bırakmam :KK9: :KK9:

Bu arada kuduruk seni gördügüme çok sevindimmmm :KK53:

hoşbuldum balımmm...:KK19:
ne olsun canım bugün akşama kadar koşuşuturdum gezme falan ev hazırlığı derken akşamı ettim..:KK55:
bende iyiyim cok şükür bilidğin gibi değişne bişey yok aynı hayat devam..:KK31:

gezmekmi oda ne demek...:KK25:
allahım nekadann monoton bi hayatım varr..iş ev ev iş....:KK1:

anaa hürrem doğurduu... :KK52: çok yırtındııı kııı..yazıkkk...:KK1:

selammmm bende geldimmm şekerler..:KK9:
nasılsınız ne var ne yok..:KK16:
elif maşallahh kuzuya kocaman olmuşş allahım nazardan korusun canım..:nazar::21:

ahh bu arada neslicim canım topiğin hayırlı uğurlu olsun bol güzel muhabbetler olsun inş.:KK71:
hoşgeldin canım..topikim değil topikimiz....:KK70:
su patladı su patladı doguruyooooo sultan sülümannnnnnnnnnnnnn :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

amanın bundan önce perran kutman böle anıra anıra doğurmuştu bi filmde:KK60:oooof yaşamadım ya dalgayı geçerim tabi..:KK1:

su patladı su patladı doguruyooooo sultan sülümannnnnnnnnnnnnn :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
hehehehe ortalığı ayağa kaldırdı valla..:KK37:
gezmekmi oda ne demek...:KK25:
allahım nekadann monoton bi hayatım varr..iş ev ev iş....:KK1:

anaa hürrem doğurduu... :KK52: çok yırtındııı kııı..yazıkkk...:KK1:
valla canım ne yapim çalışmayınca zaman gecmiyo ne yapim biraz ev topluyum biraz geziyom..:KK69:
valla ne yırtındı ama bende korktumm bebeğe bişey oldu diye..:18:

helal olsun vallaaa idolümdür kendisi :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

:KK60::KK60::KK60:hahahaha sadece tek ferk cinsiyet farkı.:KK60::KK60::KK60:

amanın bundan önce perran kutman böle anıra anıra doğurmuştu bi filmde:KK60:oooof yaşamadım ya dalgayı geçerim tabi..:KK1:

ay bende dalga geçtm başıma gelmese bariii...:18:
gerçi Rabbim nasip etsindee doğumun gerçekleşeği zamanıı...
çatır çatırrrrrrrrrrrrrr.............:KK52:

anamm bu hürreminde şu cıkışları yokmu deli ediyo beni.:KK37:.oğlum nerdeeeee nereye gidecek sultanın en kıymetli spermişkosu oo allah allahh:KK60::KK60::KK60:

ay kızlar ben de lohusayken hürrem gibi cadıydım:KK47::KK47:analık içgüdüsü...milleti baymıştım evde..çıt çıksa bağırıyodum..bebegı kımseye bırakamıyodum..uykusuzluktan oluyordum yıne de vermıyordum...şimdi satcak adam arıyorum:KK1:

X