- 2 Ekim 2009
- 3.265
- 480
- Konu Sahibi tinkerbell09
hoşgeldin yaramaz oğlanın annesi..niye bu erkekler hep aynı yaa....
hosbulduk canım hayırlı oolsun topık bakalım güzel paylasımlar ınsallah evet ya çok yaramaz sımdı bıle mızmızlanıyor valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin yaramaz oğlanın annesi..niye bu erkekler hep aynı yaa....
ay ne heycan vardır şimdi..nasıl olcak kime benzeyecek ama insanın hiç hayal ettiği gibi olmuyor ..karmakarışık bir şey geliyor önüne..ay bır de çok çirkin oluyorlar ilk doğduklarında..buruk kırışık..şiş...allahım sağlıcakla gelsin kucağına inşallah
kız ben onlardan çok dogumu merak ediyorum nasıl olacak dün doktor normalde dogurabilirsin artık dedi ben istemiyorum ama ne olacak bilmiyorum
epidural de olursada ektra 550 tl istedi başka anestesiz geliyormuş
normal genel olursa ayılırken ki sıkıntılar var oyy ne zormuşneee
selam kızlar nasılsınız
evet ilk doğan bebekler çok çirkin oluyorr...
iki ay sonrafalan sevimli oluyolarr....
bende şimdiden merak ediyorumm..kime benziycek diyee... :97:
ay zor yaa...epiduralde güzel aslında.ben sezeryan isterdim ama sancısı çok oluyormuşşş...bide bebek huysuz olursa sancılarrdı bebekti tam bunalım olur insann...
normaldede yeteri kadar ıkınamazsam diyorumm...çocuma eziyett...
bidee en önemlisi orası genişlerse tekrardan dr.yolları görünürmü...
benim teyze kızı estetik ameliyat olmuş genişlediği içinn... :26:
iç güveyinden hallice vakit geçiriyoruz işte..ah bır de böle evde harcayacagım zmanım olsa..tum vaktımı oğlan alıyor..anca 9 bucuktan sonra rahatım uyuyo kerata o saatte..senın nasıl gıdıyor bebekle...beslenmesı falan..
selaam
tinkerbell09,Yavyum,zehsel
nabıyoounuzzz??
selam kızlar nasılsınız
ben 4.ay doldugu gıbı başladım canım mama ve anne sutu alan bebeklere dr gecırıyor ek gıdaya ..ama çok zevklı bır donem..haberın olsun kafana takılanlar olursa ek gıda ıle ılgılı yardım ederım harıka tarıflerım varege napsın 15 tatılden sonra ayrılık sendromu yaşıyor..uykusunda ağlıyo hepben evdeyım de ne oluyo kı oglumdan hiçbırseye vakıt yok tamamen alıyo vaktımı çok yaramaz oglum mahvedıyo sagolsun benı ama zamanla düzelıcek ınanıyorum annelık kolay degıl sabırlı olucaz tabıkı daha ek gıdaya geçmedım ben bakalım bu ay doktorumuz ne dıyecek ona göre geçıcem senın oglan nasıl
selaam
nabıyoounuzzz??
hosbulduk canım hayırlı oolsun topık bakalım güzel paylasımlar ınsallah evet ya çok yaramaz sımdı bıle mızmızlanıyor valla
evet bende korkuyordum ondan sölemesi ayıp benim taraf bıraz koca kafa...ya benzerse demiştim..annem cok zorlanmıs ablamda..vakumla almıslareee o kadar genısledı kı ben rahat cıkmısım..ama ege allahtan koca kelle olmadı biz çubukolar gibi
selaam
nabıyoounuzzz??
yavyum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor
canımbenimm..iyi gidiyor çok şükür Rabbimee...şimdilik bi sorun yok..önümüzdeki hafta üçlü test varr.ikiliyi yaptırmadım ben...
böyle iştee... :97:
senin oğlan tombalak olmuşşş...
canımmm hoşgeldinnn....
asla öyle bölücülük gibi niyetimiz olmadı.öyle bişey düşünmesin kimse..ben şu konuda çok samimiyimki..bizim topikteki muhabbeti arıyorumm..topiğe girmediğim zamanlar bişey olduğunda ay kızlar olsaydı anlatırdım gülerdik diye çok geçirdim içimdenn...
o topiğe gelmiyorumm..çünkü kırgın olduğum tavrından hoşlanmadığım insanlar varr..e şimdi orda olsam sana günaydın diycem öbürüne yok..öbürüne var öbürüne yokk..al sana gergin ortam..en iyisi ayrı olmakkk...birbirimizin dilinden anladığımız arkadaşlarla burdan devam ederizz...
kimseyede orayı bırakın buraya gelin denilmiyor..yanlış anlaşılmasınn.kafana göre takılırsınn.burdaki muhabbet sarmaz orda konuşursunn.orda kimse olmaz buraya gelirsinnn...maksat geyik yapalımm.sohbet edelimm.stres atalımmm...dedikodu yapalımmm...kuduralımm...dertleşelimm... :97:
neysee....
az kaldı dimi senin....ayy bende bu ara karnıma bakıp duruyorumm..nerdeyse milim milim ölçcemmm...
aman napimm...çok heves ediyorum karnım şişsinn...dalga geçen olursa kafasını kırarımm...
selam kızlar nasılsınız
parayı düşünme dicem ama insanın en çok ihtiyacı olan zaman bu..ama canım senın saglıgın mutlulugun rahatın hepsınden onemlı..ben genel anestezi olan çok kısı gordum..ve baya baya acıyla uyanıyorlar..ama epidural de ole degıl..spinal anesteziyi sor bır de ben ole oldum.spinalde katedral takmıyorlar sadece iğne var ve o iğneyi hissetmıyorsun bıle..ınan tetanoz daha acılı..normalde ne bıleyım bana gore degıl dı ben acıya dayanamam..tekrar sansım olsa yıne spinalle doğururdum..tek olumsuz yanı hafıf bas agrısı oluyo o da bol sıvıyla duselıyormus..sen rahat olmucagın bır dogumu secersen..sonrası zor olur sana zaten dogum baslı basına bır travmva anne ve bebek ıcın de..hayırlısı
evet ilk doğan bebekler çok çirkin oluyorr...
iki ay sonrafalan sevimli oluyolarr....
bende şimdiden merak ediyorumm..kime benziycek diyee... :97:
ay zor yaa...epiduralde güzel aslında.ben sezeryan isterdim ama sancısı çok oluyormuşşş...bide bebek huysuz olursa sancılarrdı bebekti tam bunalım olur insann...
normaldede yeteri kadar ıkınamazsam diyorumm...çocuma eziyett...
bidee en önemlisi orası genişlerse tekrardan dr.yolları görünürmü...
benim teyze kızı estetik ameliyat olmuş genişlediği içinn... :26:
hosbulduk sarılale nasılsın kızın nasıl hadı az kaldı doguma hayırlısı ıle
iyiyiz canımcım büyüyo sıpam bu 3 gündür hareketleri yavaş ama ona takılmıştım dün doktor herşey yolunda dedi
sen nabıyosun annelik zor ama güzelmiş öp yerime paşayı