K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

evet ilk doğan bebekler çok çirkin oluyorr...
iki ay sonrafalan sevimli oluyolarr....
bende şimdiden merak ediyorumm..kime benziycek diyee... :97:

ay zor yaa...epiduralde güzel aslında.ben sezeryan isterdim ama sancısı çok oluyormuşşş...bide bebek huysuz olursa sancılarrdı bebekti tam bunalım olur insann...
normaldede yeteri kadar ıkınamazsam diyorumm...çocuma eziyett...
bidee en önemlisi orası genişlerse tekrardan dr.yolları görünürmü...
benim teyze kızı estetik ameliyat olmuş genişlediği içinn... :26:

selam kızlar nasılsınız

iç güveyinden hallice vakit geçiriyoruz işte..ah bır de böle evde harcayacagım zmanım olsa..tum vaktımı oğlan alıyor..anca 9 bucuktan sonra rahatım uyuyo kerata o saatte..senın nasıl gıdıyor bebekle...beslenmesı falan..

evet bende korkuyordum ondan sölemesi ayıp benim taraf bıraz koca kafa...ya benzerse demiştim..annem cok zorlanmıs ablamda..vakumla almıslareee o kadar genısledı kı ben rahat cıkmısım..ama ege allahtan koca kelle olmadı biz çubukolar gibi

ben evdeyım de ne oluyo kı oglumdan hiçbırseye vakıt yok tamamen alıyo vaktımı çok yaramaz oglum mahvedıyo sagolsun benı ama zamanla düzelıcek ınanıyorum annelık kolay degıl sabırlı olucaz tabıkı daha ek gıdaya geçmedım ben bakalım bu ay doktorumuz ne dıyecek ona göre geçıcem senın oglan nasıl

ben 4.ay doldugu gıbı başladım canım mama ve anne sutu alan bebeklere dr gecırıyor ek gıdaya ..ama çok zevklı bır donem..haberın olsun kafana takılanlar olursa ek gıda ıle ılgılı yardım ederım harıka tarıflerım varege napsın 15 tatılden sonra ayrılık sendromu yaşıyor..uykusunda ağlıyo hep
selaam
tinkerbell09,Yavyum,zehsel
nabıyoounuzzz??

hoşgeldin nasılsın biz gördüğün gibiyiz...

yazık kız anneneee.....
şişman olursa bebek kesinlikle sezeryan olurr.büyük konuşmıyımda..Rabbim inşallah nasip eder o günleriii...

selaam
tinkerbell09,Yavyum,zehsel
nabıyoounuzzz??

hoşgeldin canımm.naberr??

yavyum sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor

canımbenimm..iyi gidiyor çok şükür Rabbimee...şimdilik bi sorun yok..önümüzdeki hafta üçlü test varr.ikiliyi yaptırmadım ben...
böyle iştee... :97:
senin oğlan tombalak olmuşşş...

bende iyiyim hanımlar...
şimdi anladığım kaderiyle tinkerbell09 ve zehsel anne..
Yavyum ise anne adayı...
bense anne aday adayı:)
didaydiday dayyyy:)

canımbenimm..iyi gidiyor çok şükür Rabbimee...şimdilik bi sorun yok..önümüzdeki hafta üçlü test varr.ikiliyi yaptırmadım ben...
böyle iştee... :97:
senin oğlan tombalak olmuşşş...

herseyın yolunda gıtmesıne sevındım tatlım
büyüdü kerata yaaa kucagımda çok tasıyamıyorum artık valla zorlasıyo ıyıce

Neyse siz nasıl mutlu olacaksanız biz uyarız size :13:
kız bilmemmi o zmnlar bende çok heyecanla bakardım şimdi şişmesin daha fazla çatlamayim die bakınıom

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin canımmmm

ya parayı aslında çok takılmıyorum ama takılıyorum da çünkü nasıl olacak ne olacak bilmiyorum dogumdan sonrası için... şimdi yaptıgımız plana göre herşey yetiyor ama dogumdan sonra ektra bişi çıkarsa ( ki tek korkum bebegimin saglıgı ile bir aksilik ) ayy ne bilim işte düşün düşün b.ktur işin oldum yani
Aslında ben genel anestezi aldım daha önceden o yuzden ondan korkmuyorum tek derdim bebegimi hemen emzirmek

en güzeli normalmişte anam ben hayatttaaaa yapamammmmm epidural yada spinalide sadece yanımda idil (patronum) olursa yapabilirim yoksa ona cesaret edemem

hosbulduk sarılale nasılsın kızın nasıl hadı az kaldı doguma hayırlısı ıle

iyiyiz canımcım büyüyo sıpam bu 3 gündür hareketleri yavaş ama ona takılmıştım dün doktor herşey yolunda dedi
sen nabıyosun annelik zor ama güzelmiş öp yerime paşayı

iyiyiz canımcım büyüyo sıpam bu 3 gündür hareketleri yavaş ama ona takılmıştım dün doktor herşey yolunda dedi
sen nabıyosun annelik zor ama güzelmiş öp yerime paşayı

masallah kızına ıyıyım bede Rüzgar la ugrasıyorum bıldıgın üzere çok yaramaz oglum ama olsun annelık işte fedakarlık öperım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…