July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Rica ederim anlıyorum cnm tabi nasıl isterseniz :) iyi geceler sizede

cnm sana yapacagım en guzel indirimi hediyemi yaptım başka istediklerin vrsa yada onaylıorsan cvbını bekliorm. ona göre ptesi kargoya gidicek ürünlerim var cünkü ekleme yaparım :)
cnm indirim ve hediyen icin tesekkur ederim ben cok urun sectigim icin pahali tuttuseninle konustuktan sonrada kizima bisiklet buldum kargo fln cok tutucak o yuzden karar veremedim...yarin haber vericem olumlu olumsuz eklemeli cikarmali olurmu cnm..tesekkurler..iyi geceler...

10 tl cnm M beden

Merhabalar!ben de elimde olan bazı ürünleri satmak istiyorum.Fotoğrafları nasıl yükleyeceğim ve eğer satış olursa ödeme nasıl yapılıyor?Hangi kargo daha uygun oluyor?Siz satış konusunda bayağı deneyimlisiniz.Sorularımı cevaplayarak bana da yardımcı olursanız sevinirim.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.Bereketli ve bol bol satışlar dilerim.Sevgileimle...

cnm fotograflar konu aç dedikten sonra aşşada eklenti ekle sonra dosya yukle daha sonra içerige ekle ve bitti o şekilde ekleme yapıyoruz. dikkat etmen gereken fotograflarn boyutu buyuk olmasın yoksa hata verir. daha sonra ptt şubesinden 5tl lik hesap açtırın adınıza ve burada satışa başlayın kapıda ödeme isterlerse kapıda ödediklerinde sizin hesabınıza parası otomatk geçer fakat 1.5tl düşülerek işlem bu şekildedir sizede bol satışlar olsun cok sağolun

ARALARINdA SATILANLAR AYRILTILANLAR VAR dİGER ÜRÜNLERİM İLE HEdİYELİ UYGUN FİYATLI SATIŞA KAPIdA ÖdEME İMKANI İLE dEVAM YARIN KARGO GÜNÜ MSJLARINIZI BEKLİYORUM HANIMLAR
FOTO ÜZERİNdEKİ BAZI FİYATLAR ESKİdİR VE dİGER ÜRÜNLERİM 14. SAYFAdAdIR KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER...

Son düzenleme:

yumuşacık kadife çok esnek pantolon tayt sıcak tutar M-L bedene uygundur
renk :sütlükahve 10 tl

MANGO keten içi astarlı ceket belden oturtmalıdır çok şık 30 tl M beden

Son düzenleme:
yumuşacık içi polar ister taytla dışarda giy ister evde esofmanınla :) L beden uzundur 15 tl...

Burdaki beyaz saten ceketin markası ne kullanım durumu nasıl?fiyatı ne julyy

cnm yepyeni tertemiz collezion un ceketi burdan almıştm aldgm kişide hiç kullanmamış belliydi yeni ütüsü duruyor hala ama bnm bel kalın o yuzden bana olmadı kalçadadır belden oturtmalı blazer tarzıdır ceket sen begen aldgm fiyattan veririm

Son düzenleme:
tüm kotlarımı kot eteklerimi 10 tl ye düşürdüm yokmu alan :)

ürünlerim geldiiii teşekkür ederiiim omzu deri olan korktuğum gibi geniş durdu bende
arkadaşım deneyecek umarım ona uyar..
ince yün kazağı çok beğendim çok hoş oldu, gri tunik de umdugumdan daha uzun daha guzel ama kemeri de göndereceksin sanıyordum ben evden bısey ayarlayacağım artık ona hayırlı satışlar canım

cnmmm sen msjda kemeri yollama demiştin ya ondann bak üzüldüm smdiii ya ben kemeri begenmedn de yollama dedin sanmıştmmm inş bi parca dahi olsa bişey alırsan birdahakine 2 kemer hediye yollayacagım..
cok sevindim iyi gunlerde kullanın canım evet msjdada belirttiğim gibi panco havası duruyor o biraz ama yeri falan guzeldir inşallah arkadasına olur çok öperim sanada bol satışlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…