July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

okdır cnm ama bana cok gzl durdu tam oldu demiştin son 2 ürün için nie satıcaksın

son ikisi beden olarak oldu ama tunik çok uzun pantolon üzeri değerlendiremem tayt da gıymıyorum ben o yüzden kullanamam gibi geldi,
yün kazağın da yakası kayık yaka oldu, rahat kullanamayacağım içine bluzle giymem gerekcek o yuzden hıc gıymeden tekrar satısa koydum.

tamamdır cnm hayırlı satışların olsun

hiç şüphem yok valla bitanecim senden aldığım herşey çok tarz tam benim stilim
görenler nerden aldın diye soramadan çatlayacaklar sanırım

hiç şüphem yok valla bitanecim senden aldığım herşey çok tarz tam benim stilim
görenler nerden aldın diye soramadan çatlayacaklar sanırım

teşkkür ettim cnm istedigin zmn kargolarım birde pumayı soranlar oldu ona göre bana haber edersen onuda ayırayımmı muck

teşkkür ettim cnm istedigin zmn kargolarım birde pumayı soranlar oldu ona göre bana haber edersen onuda ayırayımmı muck

ayır zuzum ikisini de ayır :))
ama accık daha indirim isterim ona göre
bikaç gün içinde kargoyu konuşuruz tekrar çok öptüm

iyi gunlerde kullanın :)
gzl dilekleriniz içinde teşkkrler

Son düzenleme:
M / L bedene uyumludur
tommy gömlek şeker pembesi & fuşya renkleri ile uzundur
MANGO KISA CEKET ışıktan beyazlık çıkmış
KLASİK BELdEN OTURTMALI CEKET

Julycim kargom geldi. Hepsi çok güzeller. Leopar çoooook tarzımın dışı olmasına rağmen çok hoş durdu. Ama onun beyazlı siyahını almak isterdim. Bu renk bana çok ağır siyah kadife yıllardır benimmiş sanki cuk oturdu. Borda için bi tık daha kilo vermem lazım. Taktı denemedim. Çok teşekkürler yeniden. Kadife pantolonumu çekiyorum ayağıma dört nala Ata binmeye

ayy cok sevindim cnmm gule gule gunlerde giy inşallahh. yıkadım onlarıda biraz nemli kalmıştı tayt yün oldugu için kurumadı 3gun bekletmeme ragmen umarım kurumuştur çok sevindim begenmene demekki aynı bedeniz kadife olduysa :)) tekrar güle güle giy tatlım

julyyim satmadıysan pembe önü düğmeli sweatini de istiyorum
valla senden almaya doyamadım çok şık ve kaliteli ürünler ekliyosun bebeem :)
gidip mağazadan seçip alsam bu kadar sevmem belki
senden aldıklarımı kaç gündür çıkarmadım üstümden valla
döne döne onları giyiyorum

nasıl mutlu oldum bilemezsin cok sağol cnm guzel yazıların için bende senin ceketi giyiyorum hep son aldıgm uzunu cok gzl seninde ürünlerin harika eklerim cnm onuda aldıklarına pembe ceketim yepyeni içi polar ve cok sıcak tutuyor ben pişiyorum onu giyince tam senin oraya göre bir ceket :) gelince anlarsın. bu arada kardesim pumayı sattıgımı görünce el koydu bnm bu ceket diye alabilirsem ondan senindir ve yine güzel bir hediye yollarım

kız alma kızın elinden izin verirse konuşuruz yine
tamam canımcım bi ara bana fiyat çıkar da alayım çok geçmeden sen de işlerine bak
valla pembenin tarzı çok hoşuma gitti bulunduğum yer malum ama ben de pek sıcağa dayanamıyorum
gene de onu çok beğendim alıcam banane banane
güle güle giy sen de cicilerini bebeğim
inşallah çantayı da beğenirsin 1 2güne kadar gelir sanırım

Eki Görüntüle 931534 siyah beyaz çizgilidir bantları çok zarif 39 no isteyene ayakkabı fotosu eklerim

Yarın KargO Günüüü indirim vardırrr buyrunn yeni ürünlerim

VE bu ürünlerim mevcut aralarında son eklediklerimde satılanlar oldu iyi alışverişler dilerim

KAPIdA ÖdEME İMKANI İLE SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUMM :)

Eki Görüntüle 924831 Eki Görüntüle 924832

narinkızım ---->>> 38 yazıyor fakat 39a da oluyor indirimli fiyatı 25 tl

ayrıltılmıştır

Ve son olarak bunlar var elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…