- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
siz de tedavi oluyorsunuz degil mi?Evet çok şükür çözülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz de tedavi oluyorsunuz degil mi?Evet çok şükür çözülüyor
Ben de bilemedim 40 yaşında insanları neden yaşlı görüyorlar acaba? Oğlumun sınıfındaki velilerden en genci benim neredeyse hepsinin 20 yaşında çocukları bir de 6 yaşında çocukları var :) 55 yaşlarında falanlar. Gayet de gençler koşturuyorlar :)40 yaşına girecem cok az kaldı, 1.5yasinda çocuğum var . hergun parka da gidiyoruz, koşturuyoruzda yani elimize bir baston vermemişsiniz Öldük üzerimize toprak atılmadı durumumuz yok .
40 yaş üstü gebe kaldım ve doğurdum .( Hayatımın hiçbir döneminde bir çocuk doğurmayı düşünmedim, sürpriz gebelikti şimdi 11 aylık kızım)Bu yaştan sonra dert mi arıyorsunuz kendinize,, doğacak çocuga da yazık 40 yaşında biri ne kadar bebek peşinde koşabilir hergün parka vs cıkarabilir mi tempoya dayanır mı???? bazen kardeş olmaması olmasından daha hayırlıdır, kızınında bir eşi cocugu olacak zaten evlendikten sonra kardeş vs bir yere kadar hayatında,,, böyle bir dünyaya 2.cocuk getirme fikri artık saçma geliyor,
Bugün ben yıkıldım bu konu beni dibe çöktürdü .10 yaşında da oğlum var ama 20 yaşların başında evlenmedim.30, yaşında ilk oğlum oldu sonra istemedim daha sonra istedik hiç yaşlı nefes nefese kalmış hissetmemistim hahah bugün kendimi çocuğun peşinde koşturamayan biri gibi hissettim.40 yaşında nefes nefese yürümeyen mi var ya ay biraz enerjim çıksın up up hahaBen de bilemedim 40 yaşında insanları neden yaşlı görüyorlar acaba? Oğlumun sınıfındaki velilerden en genci benim neredeyse hepsinin 20 yaşında çocukları bir de 6 yaşında çocukları var :) 55 yaşlarında falanlar. Gayet de gençler koşturuyorlar :)
Valla benim ablam da 40 yaşında dağ tırmanışı sporuyla ilgileniyor. Ben 34üm ama yapamam mesela :) boşverin genciz daha. 60 bile orta yaş oluyorken 40ı gömmesinler yaniBugün ben yıkıldım bu konu beni dibe çöktürdü .10 yaşında da oğlum var ama 20 yaşların başında evlenmedim.30, yaşında ilk oğlum oldu sonra istemedim daha sonra istedik hiç yaşlı nefes nefese kalmış hissetmemistim hahah bugün kendimi çocuğun peşinde koşturamayan biri gibi hissettim.40 yaşında nefes nefese yürümeyen mi var ya ay biraz enerjim çıksın up up haha
Bu yaştan sonra dert mi arıyorsunuz kendinize,, doğacak çocuga da yazık 40 yaşında biri ne kadar bebek peşinde koşabilir hergün parka vs cıkarabilir mi tempoya dayanır mı???? bazen kardeş olmaması olmasından daha hayırlıdır, kızınında bir eşi cocugu olacak zaten evlendikten sonra kardeş vs bir yere kadar hayatında,,, böyle bir dünyaya 2.cocuk getirme fikri artık saçma geliyor,
Kendileri oldukları yaşta çöktükleri için, herkesi aynı kefeye koyuyorlarBen de bilemedim 40 yaşında insanları neden yaşlı görüyorlar acaba? Oğlumun sınıfındaki velilerden en genci benim neredeyse hepsinin 20 yaşında çocukları bir de 6 yaşında çocukları var :) 55 yaşlarında falanlar. Gayet de gençler koşturuyorlar :)
Risk kısmını doktorlar bilir de 37 yaş çok geç bir yaş değil artık okuldu kariyerdi evliliğin oturması idi derken 32-33ten önce anne olamıyor artık kadınlar. Ortaokul öğretmeniyim 45 yaş altı velim yok37 yas cok gec bir yas vede riskli zaten, kizinizlada bir sürü yas farki olacak. Olsada anlasamazlar yas farkindan cocuklar.
Bu tamamen bakış açısına bağlı bir durum. Geleceğin hiçbir garantisi yok. Arkadaşım 20 yaşındayken 40 yaşındaki annesini ani bir kalp krizi ile kaybetmişti. Bir diğer arkadaşım 38 yaşında ,annesi ise 77 yaşında asla o yaşta olduğuna inanmazsınız beraber turlara gidiyorlar. Biz planlar hesaplamalar yapıyoruz ama evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor .O sebeple şartlar ,evlilik yaşı daha bir sürü sebeple geç de anne olunabilir bence. 35 yaşında evlenen birisi 40 yaşlarına doğru gayet evlat sahibi olabilir.Yaşım kemale erdi diyip köşesinde ölümü mü beklesin.Sorun ne aslında biliyormusunuz 40yaş yaşlı değil benim annem beni 40yaşımda doğurmuş ben şuan 33yaşındayım ve annem 73 yaşında. Ben doğduğumda anneme zor gelmemiştir belki ama benim için herşey o kadar zordu ki yaşlı anneye sahip olmak ileride çocukları çok üzüyor. Şuan bakıyorum arkadaşlarımın anneleri torunlarını alıyor parka götürüyor mesela benim annem arkasından koşamadığı için 1kere bile parka götüremedi kızımı.
Zor olan 40yalında çocuk doğurmak değil bu çocuk 20yaşına geldiğinde annesinin 60yaşında olacak olması.
Eskiden sizin gibi düşünürdüm ama şimdi olaya farklı bakıyorum.Sorun ne aslında biliyormusunuz 40yaş yaşlı değil benim annem beni 40yaşımda doğurmuş ben şuan 33yaşındayım ve annem 73 yaşında. Ben doğduğumda anneme zor gelmemiştir belki ama benim için herşey o kadar zordu ki yaşlı anneye sahip olmak ileride çocukları çok üzüyor. Şuan bakıyorum arkadaşlarımın anneleri torunlarını alıyor parka götürüyor mesela benim annem arkasından koşamadığı için 1kere bile parka götüremedi kızımı.
Zor olan 40yalında çocuk doğurmak değil bu çocuk 20yaşına geldiğinde annesinin 60yaşında olacak olması.