July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

ayrıltılmıştır

yumuşacık içi polar ister taytla dışarda giy ister evde esofmanınla :) L beden uzundur 15 tl...

Eki Görüntüle 929904 Eki Görüntüle 929903 Eki Görüntüle 929905

ÜRÜNLERİN( foto )ÜZERİNdEKİ FİYATLARI ESKİdİR ... BAZILARI SATILMIŞTIR .. ÇOK ÜRÜNÜM VAR TEKRAR EKLEMEK İSTEMEdİM herşey indirimde kapıda ödeme kolaylıgı ile siparişlerinizi bekliyorum :*

Son düzenleme:
julyyim puma sweat le onun üstündeki gri kotun fiyatı nedir
bide kotun bedeniyle, kapri mi yoksa düğmeleri bilek kısmında mı kalıyor onu bi söyler misin bana bebişim
bak düştüm gene yakana işte

julyyim puma sweat le onun üstündeki gri kotun fiyatı nedir
bide kotun bedeniyle, kapri mi yoksa düğmeleri bilek kısmında mı kalıyor onu bi söyler misin bana bebişim
bak düştüm gene yakana işte

evet cnm bilekten kalıyor istersen fotom var onu bacak kısımlarını çekip atabilirim burdan L beden cnm bize rahatlıkla oluyor yani hatta hafif belden bol bile geliyor. böyle düşmeye can kurban hehehe fiyatta yaparım cnm bişeyler pantolonda sana begen yeter . puma cok kullanmadm onu kollarım 1.77 boy olunca azcık kısa geliyor biraz pahalı almıştm onu sana 30dan veririm

:)) tamam canımcım satılmazsa inşallah müsait bi zamanda alıcam ikisini
pantolonun hazır fotosu varsa ekle yoksa hiç uğraşma bidaha julyyim

bu gri pantolonum
bu tarz var harika duruyor begenen olursa satarım KK da bir ilk fotolu satış
bu yukarda ekli olan çok sorulan pembe ceketim içi polar
buda yukarda eklediğim mini elbisem

siyah beyaz çizgilidir bantları çok zarif 39 no isteyene ayakkabı fotosu eklerim

Son düzenleme:

ekledm cnm sen bana begendiysen haber et ona göre ayırayım cok öptüm

julyyim sen ayır çünkü ben bayıldım buna
yıllardır aradığım pantolon desem yalan olmaz yaneee

julyyim kargonu gönderdim kargomu da aldım
ne kadar güzel ciciler göndermişsin hepsini çok beğendim çok teşekkür ederim canım
takip nonu özelden gönderiyorum

julyyim kargonu gönderdim kargomu da aldım
ne kadar güzel ciciler göndermişsin hepsini çok beğendim çok teşekkür ederim canım
takip nonu özelden gönderiyorum

cnmm hediyeleride begenmene sevindim güzel gunlerde giy inşallah gule gule kullan tokalarda yeni annem almış bana sanada yolladım yarısını paylaştık
çok öperim

cnmm hediyeleride begenmene sevindim güzel gunlerde giy inşallah gule gule kullan tokalarda yeni annem almış bana sanada yolladım yarısını paylaştık
çok öperim

çok sağol canımcım tam kardeş olduk desene
teşekkür ederim o güzel yüreğine
ama mahcup oldum bilseydim ben de bikaç bişi daha atardım torbaya benimki az oldu biraz
julyyim bu arada dün dediğim pantolonu ayırdın demi bak
aklım onda vallahi bedeni mavi pantolon gibiyse rahat olur
pantolonumla yeleğim de yumuşacık sağol bebeğim

evet cnm ayırdım o pantolonuda sana merak etme oda aynı yolladıgım pantolon gibi bedeni cuk diye olacak sana ve herkes sorucak nerden aldın die bana soruyorlardı ama kilo aldm ya olmuyo yoksa cok severek giydm uzun zaman gule gule kullan hediyelerin lafı bile olmz senin ürünlernde cok gzl kaliteli sana bende burdan teşkkür ederim cok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…