July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

tamam şekerim kargoya verdiysen tamamdır kendimi zaptedebilirim
valla aldıklarımın hepsi çok içime sindi
ben de sana çok teşekkür ederim canımmm
bu arada çanta senindir satılmaz artık
ayrıca pembeyi şimdilik hiç çıkarma du bakalım ilerde alacağım kesin

Son düzenleme:
tamamdır canımcım çooooksss teşekkür ederim

[/QUOTE]

ELİMdE KALAN BÜTÜN ÜRÜNLERİM ARALARINdA SATILANLAR OLMUŞTUR MSJLARINIZI BEKLİYORUM KEYİFLİ KALİTELİ ALIŞVERİŞLER KIZLARRRR

kargolarımın hepsi yerlerine ulaşmış sorunsuz alışverişiniz için bende buradan size cok teşekkür ederim herkes gule gule kullansın çok öperimm

birde siyah ponponlu omuz şalı dikdörtgenmidir hemen üstündeki kahverengi gibimidir
fiyatı nedir

dikdörtgendir o buyuktur kumaşı pamuklu yün triko tarzıdır hiç kullanılmadı. fiyatı 7 tl olur

Son düzenleme:

1---stradivarus pantolonum L beden paçaları dar spor ayakkabıyla harika duran bi pant. 20 tl
2---pembe beli lastikli kumaşı keten pamuklu karışımı ütü istemez paçaları büzmeli spor pant. M/L uyumlu 1kez giyildi kilo aldım satıyorm 25 tl
3---gercek puma üst M beden S yede uygun ben L yim banada oluyor yani esnektir mont havasında tertemiz severek giydim fiyatta anlaşırız
4---tommy hilfiger harika renkli gömlek m beden L yede uyumludur 15 tl
5---boyundan sırtı açık bel ve sırt lastikli kalın tülden tiril tiril üst çok şık duruyor kaçırmayın :) M beden 10 tl

Eklentiler

• $1554540_10151790446957315_709436203_n.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $1545227_10151790446867315_882308272_n.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
cnm ceketin geldi tam oldu üzerime cok teşekkür ederimm

canımm çok sevindim güle güle giy güzel günlerde inşallah..
demek ki aynı giyiyoruz seninle
ama daha fazla ekleme bak bütün dolabını ben alıcam sonunda

canımm çok sevindim güle güle giy güzel günlerde inşallah..
demek ki aynı giyiyoruz seninle
ama daha fazla ekleme bak bütün dolabını ben alıcam sonunda

yok cnm hele bi şunlar satılsın indirim yapcam alanlara bian once bitsin kazaklarım öle eklerim yeni ciciler tekrar cok sağol bebekim sende güle güle giy aldıklarını

penye pijama bana dar geldi hiç giyilmedi M 7TL
kalçayı örter straplez yavruazı 3kat etekleri tüldür 10tl
salaş penye 7 TL
bugs bunny detaylı taşlı arkasıda aynı baskı 7tl
uzun M/L renkrenk elbisem 10 tl
saten ve güpür dantel detaylı bembeyaz gecelik sabahlıgı ile beraber 25 tl L beden
M/L esnek tiril tiril kumaştan 15 tl
siyah collezion kazak kayık yaka M/L 7 tl
straplez kendinden sütyenli katkat 10 tl
çok şık mini elbisem 20 tl
siyah straplez elbisem ceplidir keten karışımı 15 tl
altları püsküllü sırt detaylı 10 tl M/L
OXXO dan M/L 10tl
straplez ateş kırmızı cicekleri simli badim 7 tl

50 tl üzeri alışverişlerinizde bedeninize uygun HEdİYE gönderiyorum keyifli süprizli alışverişler dilerim
ELİMdE KALAN BÜTÜN ÜRÜNLER 14. SAYFAdAdIR SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUMM KIZLARRRR

Son düzenleme:

önleri hafif taşlanmış olan dar paça bu kot var cnm begenirsen görüşürüz :)
flaştan dolayı rengi mavimsi cıkmış çok koyu gri siyaha yakındır bilginiz olsun S BEdEN kemeri hediye :)

Son düzenleme:
fiyatları indirdim yeni ürünlerimi koydum yokmu isteyennnnn hanımlarrrr p.tesi gidecek kargolarım var sizinkileride ekleyim

mavi olan gömlegin beli lastiklidir ... aşşagıdaki simli mavi tunik kazaktır kayık yaka merkez bi magazadan almıştm mickeyli olan satıldı yeşil olan içi polar kalça izasındadır .. bedenleri M beden ben L yim banada oluyorlar o şekil .. mavi simli size uygun olur hem uzun hem yün hem likralı hemde şık

tomy gömlek orjinalmi peki boyu uzunmu?? yavruağzı bej bluz uzunmu bende l giyiyorum bazen xl fiyatlarıda alabilirmiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…