July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

deri işlemeli elbise üstte nasıl duruyor acaba? bi fotoğrafıız varmı? 40 42 bedene olurmu?

Son düzenleme:
ürünler güzel görünüyor ama bu tür ürünleri denemeden almak benlik bir işş değil

bu gün facebook ta takılırken bir ürün gördüm Beyazlatan Krem, Feique Cilt Beyazlatc Krem, il Lekesi giderme, Gne Lekesi tedavisi, zel Blge beyazlatc, Genital Blge renk ac, Hassas Blge beyazlatma, Bikini Blgesi beyazlatc diye bir stede Feıque Cilt Beyazlatıcı Krem Seti Sayesinde Vücudunuzun İstediğiniz Yerini ( Yüzünüz Dahil ) Ten Rengini Açabilir Ve Çil, Güneş Lekesi, Doğum, Hamilelik Lekesi Gibi Kararma Sorunlarından, Veya İstenmeyen Lekelerden Tamamen Kalıcı Olarak Kurtulabilirsiniz

diyorlar steyi inceledim iade garantisi de veriyor amarmı çok acil bilgi a genede riske girmek istemedim bu ürünü kullanan varmı deneyen varmı çok acil bilgi bekliyorum çocukluktan kalma çillerim var sıkmaya başladı bazen arkadaşlarım takılıyor zoruma gidiyor

deri işlemeli elbise üstte nasıl duruyor acaba? bi fotoğrafıız varmı? 40 42 bedene olurmu?

elbise vucudu tam sarıyor L beden iseniz.. dizin bikarış üstünde fotografım maalesef yok bnm boyum 1 77 bana cok kısa oldugu için koyamıcam maalesef bu yuzden satıyorum.. netten siparişle almıştım gecen ay .. elbise süper de bana kısa. ama arkadan duruş 3 bant fotosunu ekleyim

ben 40 bedenim rahat oluyor 42 bilemicem

Son düzenleme:
ben size üstte duran fotosunu atayım fiyatı ben 69.90 tenadan almıştım cnm 2 kez giydm cok sıcak tutuyor dayanamadım bidaha giymedim.
Eki Görüntüle 912655

takas düşünürmüsünüz peki
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/678416-makyaj-urunleri-parfum-takilara-buyrun.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...rrpierre-cardin-jnw-sifir-uygun-fiyata-2.html

burdan ürünlerime bakabilirsiniz takas düşünürseniz bikaç bişey daha bakabilirim

Takas tabikide düşünürüm fakat şuan elinizdeki ürünlerden ihtiyacım olan bişey bulamadım yinede teşekkürler :)

canm hırka için kesin kararımı yarına kadar sana haber vericem inş.. bana ayır

Son düzenleme:
bende 4 renkten oluşan çantayı beğendım ama ödemeyı bır turlu yapamıyorum hep eksık bılgı buluyorlar canım o çantayı bana ayırırmısın birde özelden nasıl ödemem gerketiğini yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…