How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Eki Görüntüle 926658 Eki Görüntüle 926656 Eki Görüntüle 926657
Eki Görüntüle 926655 Eki Görüntüle 926659 Eki Görüntüle 926660 Eki Görüntüle 926662

1---- 38 no süet yeni bilekte cok şık ayakkabımı 1 kez giydim 50 tl
2---- 38 no cok rahat içi polar gibi yumuşacık kauçuk taban rahattır yeni 1 kez giyildi 40 tl (bordosuda mevcut) 2 renk almıştım.
2 üründe dar paça kotlarla mukemmel duruyor :ssz:

ayakkabıya bayıldıııımmmm u anda alamam eşım maasını 20ınde alıyor ayırttıra bılme şanım varmı acaba :14:

tomy gömlek orjinalmi peki boyu uzunmu?? yavruağzı bej bluz uzunmu bende l giyiyorum bazen xl fiyatlarıda alabilirmiyim..

tommy gömlek orjinal değil ama birebirdir evet uzundur .. bende L bedene uyumluyum boyum 1.77 yavru agzı badimde uzun bnm komple popoyu ortuyor o 3 kademe tül detayı tam popoyu sarıyor öle anlatayım :) fiyatları uzerine yazdım zaten

tomy gömlek orjinalmi peki boyu uzunmu?? yavruağzı bej bluz uzunmu bende l giyiyorum bazen xl fiyatlarıda alabilirmiyim..

brctlp ben de sana julyy nın kıyafetlerını söyleyecektım sen bulmuşsun bile :34: hepimizin sevkler ortak, julyy ve senın bedenler de uyuyor şimdiden güle güle kullan diyorum:32:

anlayamadım ki tül falan nerde var:))) eklediğim resimlerde krem somon önü cepli bi penye var onu demiştim:)) mavi bluzun neresinde lastik yokkii:)) neyse bakıyım ben bi anlamaya çalışıyım:))

anlayamadım ki tül falan nerde var:))) eklediğim resimlerde krem somon önü cepli bi penye var onu demiştim:)) mavi bluzun neresinde lastik yokkii:)) neyse bakıyım ben bi anlamaya çalışıyım:))

:1: ay cnm ben sandımki su yeni eklediklerimdeki yavruagzı olan ve mavi gömlek var bide orda lastikli altı onu sandım haha kusura bakma cnm ben sana bunların boyutunu söleyim sen ölç olurmu tatlım

pembe grili : 63 cm
mavi olan : önü 66cm arkaya dogru 10 cm daha uzun gelior yuvarlak tarzda ya o şekil cnm

brctlp ben de sana julyy nın kıyafetlerını söyleyecektım sen bulmuşsun bile :34: hepimizin sevkler ortak, julyy ve senın bedenler de uyuyor şimdiden güle güle kullan diyorum:32:

gevezek cnm çok teşkkr ederim ilgine çok öperim :)

grili olan kısaymış cnm mavinin yanına bişey daha bulsam

bunların boyu nasıl gri kazağın kısadır zaten...simli kazak çok kalınmı??göbekliyim biraz sararmıki çok:)) buradan bişey almakta bu yüzden zor işte ya:)

Son düzenleme:

bunların boyu nasıl gri kazağın kısadır zaten...simli kazak çok kalınmı??göbekliyim biraz sararmıki çok:)) buradan bişey almakta bu yüzden zor işte ya:)

cnm mavi 78 cnm ve hala uzuyor o şekilde yani .. pembe olan salaştır içine bir badi ile giyilir bol boldur boyu :60 diger kazakta :60 cnm

cnm mavi kazak ince yundur her yone açılır simleri ufak ufak cok hoş begenirsin yani .. begenmezsen ben burdaym o derece yani :1:

cnm mavi kazak ince yundur her yone açılır simleri ufak ufak cok hoş begenirsin yani .. begenmezsen ben burdaym o derece yani :1:

mavi kazak, mavi gömlek, gri kazak çok kalın değilse o birde bugs bunny tee he birde kızım için güllü çantanın fiyatlarını tekrar yazarmısın bana özelden yada burdn..tek tek ve toplu:)))

mavi kazak, mavi gömlek, gri kazak çok kalın değilse o birde bugs bunny tee he birde kızım için güllü çantanın fiyatlarını tekrar yazarmısın bana özelden yada burdn..tek tek ve toplu:)))

tamam cnm msjında fiyatları indirimi ve hediyemi söylüyorum

bldum da seçemiyorum cnm:) senin şifon da kaldı aklım zaten:)))

sorma ya ben telafi edeceğim onu inşallah şubatta yeni kıyafetlerle dönebilirim l bedenlerle:34:
mavi kazağı kaçırma ben de begenmıştım onu :1: baktım benım dukkana gelen yok uğrayım dedim:)
esnaf ziyareti hayırlı alışverişler size pazarcı kardeşler :3:

sorma ya ben telafi edeceğim onu inşallah şubatta yeni kıyafetlerle dönebilirim l bedenlerle:34:
mavi kazağı kaçırma ben de begenmıştım onu :1: baktım benım dukkana gelen yok uğrayım dedim:)
esnaf ziyareti hayırlı alışverişler size pazarcı kardeşler :3:

bilemedimki yaa düşünüyorum çok tuttu beğendiklerim 1 2 eleme yapmam lazım:)) benim dükkanlar kaldı bilmem kaçıncı sayfada:))) arayan soran yok hiç..umudu kestim artık:)) sanada hayırlı alışverişler cnm..

bilemedimki yaa düşünüyorum çok tuttu beğendiklerim 1 2 eleme yapmam lazım:)) benim dükkanlar kaldı bilmem kaçıncı sayfada:))) arayan soran yok hiç..umudu kestim artık:)) sanada hayırlı alışverişler cnm..

cnm sana yapacagım en guzel indirimi hediyemi yaptım başka istediklerin vrsa yada onaylıorsan cvbını bekliorm. ona göre ptesi kargoya gidicek ürünlerim var cünkü ekleme yaparım :)

Son düzenleme:
BEN BURdAN TUM BENİMLE ALIŞVERİŞ YAPAN BENİ SEÇEN HERKESE CANI GÖNÜLdEN TEŞEKKÜR EdİYORUM.. GÖNLÜMdEN KOPAN UFAK HEdİYELERdE OLSA KİMSEYE İSTEdİĞİ FİYATIN ÜSTÜNdE İNdİRİMSİZ MAL GÖNdERMEdİM HEdİYESİZ.. ŞU GÜNE KAdAR ÜRÜNLERİMİ ALAN COK İNSAN OLdU HERKES GÜLE GÜLE İYİ GUNLERdE GİYSİN . ÇOK FAZLA KIYAFETİM VAR HEPSİNİ SEZONA GÖRE YAYINLICAM SUAN PEK YAZLIK YAYINLAYAMIYORUM MAĞLUM KIŞ AYINdAYIZ (soranlar için) ELİMdEKİLERİ UYGUN GÖNdERİYORUM dEVAMI GELECEK HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER :)

dURUMU OLMAZ ALMAK İSTER FİYAT MAKUL OLdUKTAN SONRA HERKES BANA ÖZELdEN ULAŞABİLİR HEdİYESİYLE YOLLARIM KARGOYA HİÇ SORUN dEĞİL YETERKİ KULLANILSIN BENdE HEPSİ ÖYLE dOLAPTA dURUYOR BİRİ SEBEPLENSİN BEN dAHA MUTLU OLUYORUM...
BEdENİNİZİ NE İSTEdİĞİNİZİ YAZMANIZ YETERLİ ;) BEN M / L GİYİYORUM ABLAM VAR UFAK BEdEN S GİYİYOR ANNEM VAR L / XL GİYİYOR BİŞEKİLdE BULURUM BEdEN İSMİM NİHAN

Son düzenleme:
$1003873_10151782453082315_17681797_n.jpg $1557513_10151782453147315_2011328829_n-001.jpg ALAN ARKAdASIM İİ GUNLERdE KULLANSIN :)

cnm sana yapacagım en guzel indirimi hediyemi yaptım başka istediklerin vrsa yada onaylıorsan cvbını bekliorm. ona göre ptesi kargoya gidicek ürünlerim var cünkü ekleme yaparım :)
cnm indirim ve hediyen icin tesekkur ederim ben cok urun sectigim icin pahali tuttu;)seninle konustuktan sonrada kizima bisiklet buldum kargo fln cok tutucak o yuzden karar veremedim...yarin haber vericem olumlu olumsuz eklemeli cikarmali ;)olurmu cnm..tesekkurler..iyi geceler...

Back