jillian michaels2.grup

Squat kalçayı dikleştirir. Ve bacakları sıkılaştırır. Ve ayni zamanda bel bölgesini de inceltir. Sağlık konusunda nabzı hızlandirir. Kan dolasimini arttirir çok yararli bir egzersiz. Ama yapilmasi çoook çok zor. Biraz cesaret işi.
Hımm bi bakayım netten merak ettim

Benmde yarin 6kredilik sinavim var beynim bulandi calismaktan
Sinav radyolojiden , x ışınlarindan midem bulandi:KK42:

Squat kalçayı dikleştirir. Ve bacakları sıkılaştırır. Ve ayni zamanda bel bölgesini de inceltir. Sağlık konusunda nabzı hızlandirir. Kan dolasimini arttirir çok yararli bir egzersiz. Ama yapilmasi çoook çok zor. Biraz cesaret işi.

canım sadece çömelip kalkıyomusun squat yaparken, başka bir hareket var mı, bende bu gün başladım ve bu yaştan sonra biraz beli inceltip, totoyu kaldırmak niyetindeyim de :KK53::KK53::KK53:

Benmde yarin 6kredilik sinavim var beynim bulandi calismaktan
Sinav radyolojiden , x ışınlarindan midem bulandi:KK42:
Ooooy Allah kolaylık versin canım. 6 kredi de sağlammış yani, iyi çalış. :KK19:
canım sadece çömelip kalkıyomusun squat yaparken, başka bir hareket var mı, bende bu gün başladım ve bu yaştan sonra biraz beli inceltip, totoyu kaldırmak niyetindeyim de :KK53::KK53::KK53:
Ohooo benim diyen kızlara taş çıkartabilirsiniz yahu, çabaladıktan sonra olmaması için bir sebep yok. :KK76:
Şisligin de inmis olur :)
Aynen ben de onu düşünerek cumartesi dedim zaten. :)

Evet 2/10 öyle böyle derken bitti. :KK76::KK53: Tabi ki hala full performans yok. Ama ağrıların üstüne gittikçe azalıyor. :)
Sağ el bileğimde biraz ağrı var, saracağım onu da geçer elbette. :)

Ooooy Allah kolaylık versin canım. 6 kredi de sağlammış yani, iyi çalış. :KK19:

Ohooo benim diyen kızlara taş çıkartabilirsiniz yahu, çabaladıktan sonra olmaması için bir sebep yok. :KK76:

Aynen ben de onu düşünerek cumartesi dedim zaten. :)

Evet 2/10 öyle böyle derken bitti. :KK76::KK53: Tabi ki hala full performans yok. Ama ağrıların üstüne gittikçe azalıyor. :)
Sağ el bileğimde biraz ağrı var, saracağım onu da geçer elbette. :)
Canm ciddi bisey olmaz umarimm

100'er kez çömelip kalkıyorum. Bu şekilde,
proxy

100'er bacakları daha çok açıp dambıl ile yapıyorum. Bu şekilde;
x240-qDe.jpg

100'er kez calf raises yapıyorum. Yapımı size kolay gelebilir ama inanılmaz yağ yakıyor ve bacak şekillerini düzenliyor. Fotoğrafını görmek isterseniz;
cf65c852bb5e63dc_calf-raises.jpg
dambıllar olmasada olur.

20 veya 30 şer zıplamalı squat yapıyorum.
hareket-4.jpg

100'er kez ise son olarak bunu yapıyorum.
bacak-arkaya.jpeg

Ben aylardır mekik çekiyorum. Squatta gördüğüm ince beli, mekikte göremedim. Squat son derece beli inceltiyor ve kalçaya şekil veriyor. Benim totom bile yoktu, benim herife rezil oluyordum. Ne yaptım ne ettim 3 ay önce kasımda bu takvime başladım;

Gmelan agirlik da kullaniyodur tahminimcee:KK76:

Bacak ister istemez alışınca ben istemesemde bacak istiyor o ağırlığı. Sürekli aynı squatlada olmuyor :KK43:
Şınav çektimde geldim ya anca 60 yapabildim.:KK51:

Canm ciddi bisey olmaz umarimm
Azcık zorladım sanırım. Dün de dizim ağrımıştı da sabaha geçmişti. Birkaç gün böyle ufak tefek şeyler olacak gibi gözüküyor. Ama yürürken çektiğim acıyı etrafa yansıtmamaya çalışmak çok komik ya. Bir de gülesim geliyor hahhaah :rolleyes:

X