jillian michaels ripped in 30

rica ederim :)cnm ben indirmiştim onları,vardır mutlaka d&r'da.İndirebilirsin sende aslında yalnız benim bilgisayara virüs bulaştı bunlar yüzünden

peki sen de yaptın heralde di mi? faydasını gördün mü nasıl etkiler oldu acaba? 1 ay sdc karın çalıştırmak shred'ten kazandığım bacak kaslarımı kaybeder miyim ki? :44:
ben sadece level1 i 2 defa yapabildim sonra sırt kaslarımda tutulmalar oldu sonra fırsat bulamadım derken sonra diyete ve
salonda spora başladım

kızlar shredi de yapanlar diyorki ripped'ın 1. ve 2. levelları basit 3-4 zor diyor... peki sizce shredi bitirdiktensonra ben direk ripped ın 3. levelından mı başlasam? bugün shredte 3. levela geçicem...

kızlar shredi de yapanlar diyorki ripped'ın 1. ve 2. levelları basit 3-4 zor diyor... peki sizce shredi bitirdiktensonra ben direk ripped ın 3. levelından mı başlasam? bugün shredte 3. levela geçicem...

sırayla gitsen daha iyi,alıştırıyosun çünkü.Gerçekten 3 ve 4.level zor ama 1 hafta olduğu için bana çabuk geçiyo gibi geliyoduzaten inceldiğini görmeye başladıktan sonra o zorluklara katlanabiliyosun

sırayla gitsen daha iyi,alıştırıyosun çünkü.Gerçekten 3 ve 4.level zor ama 1 hafta olduğu için bana çabuk geçiyo gibi geliyoduzaten inceldiğini görmeye başladıktan sonra o zorluklara katlanabiliyosun

shred'te gerçekten inceliyosun ripped yaptığında daha da devam mı ediyo incelme?

Kızlarr selammmm
Yarın level 1 ile başlıyorummm var mı şuann yapanlar?
Bitirince 30 day shreda ve sonrasındada killer bunsa geçmeyi düşünüyorum. Pes etmezsem tabii :)

selam kızlar başlık sanırım çok aktif değil ama ben yinede sormak istiyorum ripped de sadece bacaklarmı çalışıyor?
karında da etkilimi yoksa?

ripped neden rağbet görmedi anlamadım ben 1 ay yaptım ve bacaklarım bariz bir şekilde incelip sıkılaştı.
karına etkisi fazla değil onun için shred daha faydalı.
şu an 2. tekrardayım alıştığım için yormuyor ve hareketleri daha iyi yapıyorum. devam edelim bakalım.

Bende yarın başlamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Biri beni itelesin gaza getirsin lütfen:/

Bende yarın başlamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Biri beni itelesin gaza getirsin lütfen:/

canım beni motive eden şey yazın özgürce havluya sarılmadan denize gitmek, güneşlenmek, o rahat kısa şortların içinde yaglarım sallanmadan hop hop zıplamak bence sende bunları düşün aç ünlülerin fotograflarına bak o bacağın sende olduğunu hayal et

ripped a kesin başla derim çünkü 2. ayda 1. haftam bitmek üzere bacağım kaslandı yani vurunca bi yarım saat sallanmıyor artık
daha yaza çok var kesinlikle başlamalısın

kıızzlar selaamm bende shred i bitirdim bunda da 4. haftamdayım 4.level yani.. okadar seviyorum ki bu son egzersizleri dayanın kızar sizde kolları bacakları acayip çalıştıyorr belimde çok inceldi devam devam :)

iyi geceler kızlar... pazartesi gününden beri bu programı uyguluyorum bugün 4. günümdü yani. 2 gün sonra 2.hafta videosuna geçmem gerek ama onu bulamadım ben siz nereden yapıyorsunuz?

burası shred kadar aktif değil :26:
ben buraya da yazıcam artık aktifleştircem
shred bitti benim... ripped e başlıcam ama biraz ara vermek istiyorum
p.tesi başlamayı planlıyorum kısmetse

iyi geceler kızlar... pazartesi gününden beri bu programı uyguluyorum bugün 4. günümdü yani. 2 gün sonra 2.hafta videosuna geçmem gerek ama onu bulamadım ben siz nereden yapıyorsunuz?
Linklerini, özel mesaj olarak atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…