- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
cevabın için çok teşekkür ederim... peki killer abs kaç dakika sürüyor ve level var mı orda da? kaç gün sürüyor bilgilendirebilir msn? bir de cdsini dışarıdan bulabilir miyim ki acaba? shredi ben dr'dan almıştım...
killer abs 3 levelden oluşuyor ve ortalama 30 dakika sürüyor. her level 10 gün yapılıyor.
ben sadece level1 i 2 defa yapabildim sonra sırt kaslarımda tutulmalar oldu sonra fırsat bulamadım derken sonra diyete vepeki sen de yaptın heralde di mi? faydasını gördün mü nasıl etkiler oldu acaba? 1 ay sdc karın çalıştırmak shred'ten kazandığım bacak kaslarımı kaybeder miyim ki? :44:
kızlar shredi de yapanlar diyorki ripped'ın 1. ve 2. levelları basit 3-4 zor diyor... peki sizce shredi bitirdiktensonra ben direk ripped ın 3. levelından mı başlasam? bugün shredte 3. levela geçicem...
sırayla gitsen daha iyi,alıştırıyosun çünkü.Gerçekten 3 ve 4.level zor ama 1 hafta olduğu için bana çabuk geçiyo gibi geliyoduzaten inceldiğini görmeye başladıktan sonra o zorluklara katlanabiliyosun
shred'te gerçekten inceliyosun ripped yaptığında daha da devam mı ediyo incelme?
Bende yarın başlamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Biri beni itelesin gaza getirsin lütfen:/ripped neden rağbet görmedi anlamadım ben 1 ay yaptım ve bacaklarım bariz bir şekilde incelip sıkılaştı.
karına etkisi fazla değil onun için shred daha faydalı.
şu an 2. tekrardayım alıştığım için yormuyor ve hareketleri daha iyi yapıyorum. devam edelim bakalım.
Bende yarın başlamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Biri beni itelesin gaza getirsin lütfen:/
Rippedda Jillian 5-6 gün yapın 1 gün kesinlikle dinlenin diyor, bilgin yoksa uyarayım.yarın başlıyorum ripped a
kendi kendime yazışıcam burda anlaşıldı
Rippedda Jillian 5-6 gün yapın 1 gün kesinlikle dinlenin diyor, bilgin yoksa uyarayım.Ben daha shred 2. leveldayım.
Linklerini, özel mesaj olarak atıyorum.iyi geceler kızlar... pazartesi gününden beri bu programı uyguluyorum bugün 4. günümdü yani. 2 gün sonra 2.hafta videosuna geçmem gerek ama onu bulamadım ben siz nereden yapıyorsunuz?