- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
rippedın en zor dönemi 3. level... zamanla alışıyorsun desem de inanma, sonuncusunu bile yaptığımda ilk günki gibi zorlamıştı
4. level daha rahat, sadece 2. circle nın cardioları çok yoruyor beni... son 2 gün kaldı.. sonra ne yapacam bilmiyorum.. var mı tavsiyesi olan...
hangi bölgeden şikayetçi olduğuna bağlı
valla hepsi olabilir, karın a ağırlık vermeyi düşünüyorum aslında ama basenler de var bendegerçi ripped inceltti baya hakkını yemeyeyim bugün çok yorgundum ama genede yaptım 4. leveli, vee yarın son
ohh iyi hadi kurtuldun cnmben bi daha ripped yapmayı düşünüyodum aslında ama bi daha o çileyi nası çekerimki şuan killer abs yapıyorum karın için buda güzel ilk haftam bitti,diyet yapmadığım halde inceldi biraz,rahatlatıyoda şişkinlik açısından falan bundan sonrada body revolıtıon'a başlıcam 3 ay oda bu maceraya katılırmısın sende
bir de body revolution u nerden indirdin canım, link varsa özelden atabilir misin..nette arıyorum ama gene virüs yiyeceğim gibi duruyor:18:
body revolition yapmak istiyorum ama orda bişi kullanıyor, lastik gibi, o bende yok... 3 ay mı sürüyor ogene haftada 6 gün yapıp 1 gün mü dinleneceğiz... jillian çok yoruyor ama 30-40 dk bir sürede çok güzel çalıştırıyor bence vücudu, bu arada revolitionun 2. bölümünü izledim de rippedeki hareketler var ben haftaya pazartesi revolutiona paylayayım o zaman, yavaş yavaş yol alırım
thebeauty,
daha dün indirdim vimeodan, yanlış anlaşılmasın yapacağımdan değil de meraktan
linki veriyorum, sayfa 2 yi gönderiyorum, orda body revolution var. ordan partlara ulaşırsın 3 phase ve her phase 4 workout ile 1 cardio dan oluşuyor. ilk ve son sayfa da jillian'ın diğer workoutları var.
https://vimeo.com/user19197537/videos/page:2/sort:date
nerelerdesin cnm,gözüm seni arıyodu buralardajilliana devammı,benim karnım hala dümdüz olmadı six pack'in ilk levelini bitirdim bıraktım,2.level sıkıcı geldi,sonra ripped,şimdi killer abs yapıyorum,bu daha iyi sanki:44:
valla canımcım, ne yaptığımı ben de bilmiyorum sanırım...shred de yapıyorum, callanetics deama istirar yok shred için zorlamak istemiyorum aslında, çünkü yine başdönmelerim başlıyor gibi:18: cardio tetikliyormu ne:26: korkuyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. call çok yormuyor ama işe yarayacak mı onu da bilmiyorum...call'ın sadece karın için olanını yapıyorum, 10 years'ı değil, süresi de kısa tabi. Bu kısalık olumsuz etkiler mi bilemiyorum. dün işte body revolutionu bile indirdim, oysa 30 day shred i bile tamamlamayacağım gibi görünüyor. çelişkimi anla
tek olumlu şey, almış gibi göründüğüm kiloları verdim, şu an sadece +1kg fazlalık var...o da tabiki göbekte
sen benim profilime düşüyorsun, ben sık sık okuyorum seni, fadıl takipte
cnm geçmiş olsun,bahsi geçmişti sanki ama ayrıntılı bilmiyorum rahatsızlığını umarım önemli bişey diildir.Cardio gerçekten çok zorluyo eğer sıkıntı oluyosa yapma zaten.Ben her yapışımda acaba kalbim dayanıcakmı korkusuyla yapıyodum,shred'in cardiosu ağır biraz,geçenlerde ilk leveli yaptımda nasıl dayanmışım diye hayret ettim.Callaneticstende memnun kalanlar çok,pek incelemedim ama yapan çoğunluğa bakıyorum arada :) inş faydası olur.Bide karın için 8 dk'lık bi egzersiz var ben onu yapıyorum bi kaç gündür çok iyi geldi.Yapabilirsen onuda deneyebilirsin cnm,4 haftada baya etkili diyolar.Sen o göbeği bi dirhem bırakırsın yineben inanıyorum.Shred daha önce yaptığın için sıkıcıda geliyodur belki.Body revolutıon'ında zorluğu ne derece bilmiyorum görücez artık :) belki kendini zorlamadan yapsan değişiklik iyi gelir,bide 3 ay biticek falan diye bırakamıyo insan
nerelerdesin cnm,gözüm seni arıyodu buralardajilliana devammı,benim karnım hala dümdüz olmadı six pack'in ilk levelini bitirdim bıraktım,2.level sıkıcı geldi,sonra ripped,şimdi killer abs yapıyorum,bu daha iyi sanki:44:
shred inanırmısın hiççç sıkıcı gelmiyor, hatta yorucu bile değil. tam kıvamında zorluyor, ama başladığım günden sonra baş dönmelerim de başladı işteshredin beni 15 günde dümdüz yapacağını biliyorum ve bu yüzden devam etmek istiyorum ama herşeyin başı sağlık bu yüzden de bitirmek için kendimi zorlamayacağım. callanetics yapan bi arkadaşa mesaj attım, motive edilmeye ihtiyacım var. Onun callın ne kadar çok işe yaradığıyla ilgili olumlu yorumlarını bekliyorum 4 gözle...
Six week six pack sıkıcımı bende ona başlamayı düşünüyordum.Bende killer abs bitirdim .Shred ve rippeddan sonra ama tatildi ramazandı derken 1,5 aydır saldım kendimi göbekte çıktı gene .Tatildeki fotoğraflarıma bakıyorumda güzel toparlamışım o zaman 3 ayın sonunda.Shareda mı dönsem diyorum bende kararsızım.
Six week six pack sıkıcımı bende ona başlamayı düşünüyordum.Bende killer abs bitirdim .Shred ve rippeddan sonra ama tatildi ramazandı derken 1,5 aydır saldım kendimi göbekte çıktı gene .Tatildeki fotoğraflarıma bakıyorumda güzel toparlamışım o zaman 3 ayın sonunda.Shareda mı dönsem diyorum bende kararsızım.
shred inanırmısın hiççç sıkıcı gelmiyor, hatta yorucu bile değil. tam kıvamında zorluyor, ama başladığım günden sonra baş dönmelerim de başladı işteshredin beni 15 günde dümdüz yapacağını biliyorum ve bu yüzden devam etmek istiyorum ama herşeyin başı sağlık bu yüzden de bitirmek için kendimi zorlamayacağım. callanetics yapan bi arkadaşa mesaj attım, motive edilmeye ihtiyacım var. Onun callın ne kadar çok işe yaradığıyla ilgili olumlu yorumlarını bekliyorum 4 gözle...
ben 6w6p'in 2.leveli daha eğlenceli bulmuştum aslında, ama canımıncanı sıkıcı geldi diyor...
aslında bu belki de yorgunlukla da ilgili bişi...tamam spor yapıyoruz yaptıkça sonuçları aldıkça gaza geliyoruz belki ama, spor yaparken motivasyonumuzu kaybettiğimiz dönemler de oluyor, işte o döneme denk gelen program ya da level sıkıcı oluyo bence :)
benim göbeğim gitmez nerden baksanız 1 sene daha uğraşırımbugünde hiç keyfim yok yapasım gelmiyo