jillian michaels ripped in 30

görmemişim canım geç cevaplıyorum kusura bakma,

call topiğinde bir sürü link var hiç birinden inmedi mi:44: benim yaptığım callanetics quick stomach, karın kısmı için özellikle, onun linkini verebilirim ama indirilebilecek bi link değil ne yazık ki, online izleyerek yapabilirsin

Quick Callanetics - Stomach (Callan Pinckney) (22 min) (Fitness)

Bende abs den sıkıldım dermişim ogltkn haklı sıkılmak yorulmakla alakalı bencede en son onu yaptığım için bende son levelde sıkılmıştım iyice .Ama faydası kesinlikle hepsinin var ben en büyük değişimi sharedda yaşadım çoğunluk gibi ama abs de simitlere felan iyi gelmişti 3 santim felanda göbeğin en şiş yerinden incelmiştim.Baya toparlanmıştım ama işte hiç bırakmamak gerekiyo hergün olmasada haftada 3-4 gün yapmalı mutlaka istenilen forma geldikten sonrada.

Teşekkürler çok sevindim.Bunu yapayım olmazsa 22 dak. iyiymiş.İnmedi diğer linklerden daha önce indirilmiş gibi bir hata veriyor çözemedim.Birinden birine karar verip başlasam süper olacakta işte.

Teşekkürler çok sevindim.Bunu yapayım olmazsa 22 dak. iyiymiş.İnmedi diğer linklerden daha önce indirilmiş gibi bir hata veriyor çözemedim.Birinden birine karar verip başlasam süper olacakta işte.

ben buradan indirmiştim "10 years younger in 10 hours" u, bi dene hala link çalışır görünüyor, belki indirebilirsin ordan...hareketleri zaten yapmaya başlayınca, videosuz da yapabiliyorsun, ben kenara not ettim, ordan bakarak yapıyorum.

10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar

evet bide ben ilk levelde hiç incelemedim diyet yaptığım halde onun için sinir olmuştumripped'a başladım ilk 2 günde belden 2 cm gitmişti 66 cm'i en son öyle gördüm yine 68'e çıktı anlamadım öyle kaldı yanidemek en şiş yerinden inceldi,bunu bende farkettim etkisi olucak o zamanbide ah biraz boğazımı tutabilsem,spor yapmak mutluda ediyo insanı ama bu sıcakta hiç çekilmiyo ya

cnm alıntı yapıyorum belki görmezsin diye
sana bişey sorucaktım body revolutın'ı indirdim hele şükür 12 workout,3 cardio var kaçar gün nası yapılıyo aklım ermedi,sen biliyomusun

çokkk zor yaa,jillianın ilk defa terlediğini gördüm,demekki beni mafedicek vücut devrimi diye boşuna dememişbağırarak yapıyolar resmen mafoldum

cnm alıntı yapıyorum belki görmezsin diye
sana bişey sorucaktım body revolutın'ı indirdim hele şükür 12 workout,3 cardio var kaçar gün nası yapılıyo aklım ermedi,sen biliyomusun

canımcım, bi programa göre yapıyorsun videoları. İşte o programmm

Eklentiler

• $jillian-michaels-body-revolution-schedule.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 197

Çok teşekkürler.Akşama evden deneyeceğim mutlaka inşallaha olur .

rica ederim ne demek, böle iyi bi işe vesile olduysam ne mutlu bana...

mrb kızlar bugün body revolutiona başladım :9, ilk gün çok yorucu değildi ileri ki günler ne olur tabiki bilemem

Kızlar shred yapıyorum ben de.. bugün 2/6 bitti henüz... bitince devam etmek istiyorum ama ne ile devam edeceğimi bilmiyorum... abs diyenler var ripped diyenler body revolution, sonraa 6 six pack mi ne onu diyenler var kafam karıştı. sizce ne ile devam etmeliyim? benim göbeğimle ilgili sorunum var daha çok, 6 six pack mi yapmalı? o ne kadr etkili oluyor? ben shredle henüz hiç kilo kaybı yaşamadım ve baya kalori sayarak diyet yapıyorum... kilo da verebileceğim bir şey olsun istiyorum açıkçası..

ripped çok güzel inceltiyo ama bacaklar için :) killer abs'de yaptım tavsiye ederim göbekten ve yanlardan inceltiyo.6 Pack'e ilk levelden sonra devam etmedim pek bi faydasını göremedim çünkü.Body revolutıon'da çok güzel bi program abs'den sonra onla devam edebilirsin.Kilo verirsin mutlaka diyet yapıyosan onu kafana takma,daha erken sporla devam edersen mutlaka kilo verirsin

cevabın için çok teşekkür ederim... peki killer abs kaç dakika sürüyor ve level var mı orda da? kaç gün sürüyor bilgilendirebilir msn? bir de cdsini dışarıdan bulabilir miyim ki acaba? shredi ben dr'dan almıştım...

killer abs 3 levelden oluşuyor ve ortalama 30 dakika sürüyor. her level 10 gün yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…