tekrar baştan mı başlayacaksın :44:2 ye..
bir de kickbox 'u yaptın mı bende 5 gün ripped 1 gün onu mu yapsam diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım
Bu arada avatarın da çok şirinsürekli gözüm kayıyor.
Bana yeterli geliyor. bir de arada stepper yapıyorum.. fazla zorlamamak lazım bünyeyi.
Ben ek birşey yapmıyorum, yoksa sıkılırım. :)
Zaten 2. ye geçince başka bi şeye gerek duymadım, fazlasıyla yetti
Yalnız bugün 2/2 nin yarısına kadar yapabildim. Sağ üst bacağıma ağrı girdi. Çoğu hareketi de engellediği için bırakmak zorun kaldım
Ne güzel de gidiyodu tıkırında
Dizlik aldım, sanki daha rahat yapılıyor. Dizim acıdığı zaman 1-2 gün dinlendirmiştim. Sonra dizlikle level 2 ye geçmiştim. Rahatça yaptım.
:26::26::26: çok mu kötü ya :18: ben 2 de bile fire veriyorum hep. ayaklarım yanıyor3/1 yaptım biraz önce çok iyi resmen
Yalnız ben hiç bi zaman zenci kız gibi yapamıcam sanırım
3/1 yaptım biraz önce çok iyi resmen
Yalnız ben hiç bi zaman zenci kız gibi yapamıcam sanırım
:26::26::26: çok mu kötü ya :18: ben 2 de bile fire veriyorum hep. ayaklarım yanıyor
Kedi de zorluyor demişti.acı yok rocky diyeceğiz sanırım.
3. level'ı hiç sevmedim zaten. Ben birkaç hareketi sarışına göre yapıyorum. Zıplamalı olanlar zorluyor beni. Jillian zorlanmanızı istiyorum, faydasını görmeniz için zorlanmanız gerekiyor diyordu.
senin maşallahın var ben daha zenci gibi yapamıyorum
senin deneyimin süper
:26::26::26: çok mu kötü ya :18: ben 2 de bile fire veriyorum hep. ayaklarım yanıyor
Kedi de zorluyor demişti.acı yok rocky diyeceğiz sanırım.
Bu akşam son, 4 defa yapmış olacağım. Yarın dinlenme, pazar günü kick box.
3 haftada kilo olarak değişim oldu mu? Benim kiloya hiç yansımadı şimdilik 1 kilo da sudur diye düşünüyorum.
Ama zayıflamışsın diyenler oldu dışardan bilemedim :)
Bu arada ben en başta ölçüleri almıştım bitirince umarım yazıcam
Ben 44.6 kg'ım onun için çok kilo verme durumu olmaz herhalde bende. Birde Karatay beslenme şeklini 5 aydır uyguluyorum, yani artık sağlık için ve göbek için bu şekilde besleneceğim.Bu hafta 100 gr gitmiş.