selam kayracığımselaam actınmı kız topiği şaka yapmıştım.. neyse diğer tarafta sohbet ederiz... burdada gelişmeleri paylaşırız... videolarla ilgili konuşuruz... ben diyet yapmıyorum... ne diyeti daaaaaa oruc tutuyorum... ramazanda kilo veriyorum zaten... tatlı yemiyorum o kadar.. ama bayramda naparım bilmiyorumm.. az önce kayınvalidem aradı 1 tepsi baklavada sana yspıyorum dedi....
dilşah peki şöyle bişey var jillian'ın çok farklı videoları var level 1-2-3 olmak üzere bi tane dha var bikaç gün onu takip ettim ben.oda 30 günde incelten cinsten:)
o mu bu mu? aradaki fark ne? benm kafam karısıyor çok fazla egzersiz videosu var ve hangisini yapacagıma karar veremiyorum.birbirne girdi resmen bi gün brazilian bi gün jillian bu ne aradaş beee
30 day shred la başlamalısın... 3 level var icinde.. 10 ar gün yapılacak...
30 day ripped la devam edebilirsin.. 4 level var icinde... 1 er hafta yapılacak..
6 week 6 pack var karın icin..2 level var icinde. 3 er hafta yapılacak...
gerisinin levellerini bilmiyorum hele sen bunları yap... sonra düşünürsün...
Cnm ne kadar spor yaparsan yap kilo vermek istiyorsan diyetide yanında yapmalısın.Sporla sıkılaşırsın ama kilo eğer fazlaysa inan fazla bi eksilme olmuyo tartıda.Ben 5 ay boyunca o kadar spor yapmama rağmen hatta 1 saatin üzerinde ağır kum torbalarını bacağıma takarak sert plates lastiğiyle çalışmama rağmen tartıda sadece 1 kilo farkettiğini gördüm.Zaten kilo vermek istemiyodum ama işte yinede sonuç istiyosun tabi.Değişimi hergün takip ettim.İncelme de çok az olmasına rağmen elbiselerde farkı gördüm.daha derli toplu oldum yanlardan fışkıran yağlar azaldı.Popo altındaki bacakla birleşen kısımdaki yığılmış yağlar gitti.Şimdi 63 kiloyum tekrar 57 lere inmem için spor+diyet yapmam lazım.Diyet değilde akşamları yemeği kestiğim anda bile fark oluyo.Yediklerime dikkat etsem aşırıya kaçmadan dikkat ettiğimde bile farkı görüyorum.Sende öyle yap benceyok olmuyor böyle bu kadar egzersiz yapıyorum,yanında bir de diyete başlıycam,diyet yapsaydım bugün belki 3-4 kilo vermiş olurdum.hazır ripped yapıyorken,bu diyetli, egzersiz programı ya,diyet yapayım,tartıdaki kilomda değişsin....incelsemde kilomda değişmeli...70 li rakamları görmek istemiyorum artık...:26:
30 day shred la başlamalısın... 3 level var icinde.. 10 ar gün yapılacak...
30 day ripped la devam edebilirsin.. 4 level var icinde... 1 er hafta yapılacak..
6 week 6 pack var karın icin..2 level var icinde. 3 er hafta yapılacak...
gerisinin levellerini bilmiyorum hele sen bunları yap... sonra düşünürsün...
30 day ripped ve 6w6p'nin linklerini bulabılırmısınız ben bulamadım...