benim de aksine sol dizim sıkıntılı olmasına rağmen (yani uzun süre bükülü duramam durursam şayet geri doğrulması çok zor oluyor)ağrımadı hiç çok sevindimO kadar da zor değilmişSadece dizime dikkat etmem lazım ağrıyor bazı yerlerde
Bu geniş kalçalar geniş basen için bölgesel ne yapabilirim acaba
Evet kuzum ayni anda yazmisiz ondan olmuş duzeltebilirsem hemen bakayim
Bende aynı konudan muzdaribim, çok araştırdım. Ancak bölgesel zayıflama diye birşey yok malesef vucut nerden yağ yakmak istiyorsa ordan yakıyor. Nette bir yazı okumuştum. Vucuttaki yağları havuza benzetmiş. Nasıl ki havuzun önce derin kısımları en son sığ kısımları dolar, vucutta öyle. Önce derin kısımlar yağ doluyor bizimki gibi basenler. Ve havuzu boşalttıgımızda da en son derin kısımlar boşalıyor. Buda öyle önce az yağlı kısımlar inceliyor, sonra kalın yağ dokusu olan kısımlar. Ben 7 aydır diyet+spor yapıyorum. İncelmemi leslie yani yürüyüşe borçluyum. Tabiki bölgesel zayıflama hareketleri çalışılan bölge üstünde daha etkilidir ancak yine de vucut genel yağ oranını düşürmeden tam istediğimiz incelmeyi almıyoruz. Çok konuştum di miBu geniş kalçalar geniş basen için bölgesel ne yapabilirim acaba
Düzelttimmmm
20 Temmuz Listesi
1-Asli_95+
2-ay__060+
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00+
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem +
9-Selvos88 +
10-gunes-86 +