Jillian Michaels 30DAY

Valla bende çok zorlandım çünki spor geçmişim yok, kas yok, bel altım çok kalın ve yağlı ölçülerimden de belli olduğu gibi ama zorlansamda başardım :) inşallah gittikçe alışır vücudum nasipse bi aya kadar memlekete gidecez hem benim hem eşimin inşallah biraz sıkılaşmış giderim.bu arada Asli_95 Asli_95 canım kilo vermeyede yardımcı olur demi yoksa kas yapıp kilo verdirmiyormu jillian birde bende çok selülit ve iç bacak sarkması var bunlara etki eder mi

Hülyacım alıntı yaparken baştaki ve sondaki parantezleri silmek gerekiyor

Valla bende çok zorlandım çünki spor geçmişim yok, kas yok, bel altım çok kalın ve yağlı ölçülerimden de belli olduğu gibi ama zorlansamda başardım :) inşallah gittikçe alışır vücudum nasipse bi aya kadar memlekete gidecez hem benim hem eşimin inşallah biraz sıkılaşmış giderim.bu arada Asli_95 Asli_95 canım kilo vermeyede yardımcı olur demi yoksa kas yapıp kilo verdirmiyormu jillian birde bende çok selülit ve iç bacak sarkması var bunlara etki eder mi
Tatlım yapılan şeyin mutlaka faydası olur ama kimde ne kadar etki etmiş ay sonunda görecez
Bunu bitirince bölgesel hareketlere ağırlık verirsin

20 Temmuz Listesi

1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00+
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem +
9-Selvos88 +
10-gunes-86
11-Habinar
12-koza16
13-bahired +
14-ameliaa +
15-Merilieshinmee
16-Selinanya
17-imseval
18-edersoy +
19-firuzeew
20-Axelia
21-2KediAnnesi +
22-Masmavi_
23-Jooker +
24-fatmanurkaya
25-tetaan

Kizlar ben lesliye baslamistim bi ara...ordada cok zorlanmistim 15-20 dakika zor yapmistim..sonra 3 mil fazla zorlanmadan bitirebiliyordum..eminim bu sporada alisacagiz.

Kizlar ben lesliye baslamistim bi ara...ordada cok zorlanmistim 15-20 dakika zor yapmistim..sonra 3 mil fazla zorlanmadan bitirebiliyordum..eminim bu sporada alisacagiz.
İlk gün tabiki zor olur cnm zamanla alışırız
Baştan çok zorlama kendini yapabildiğin kadar yap. Hoplamalarda ben bikaç saniye mola verdim heralde yarın daha iyi yaparım

çalışan bir kadın olarak 6:30 da evde oluyorum yemek ye falan saat 20:00 oluyor. şu an midemdekiler yatışsın diye bekliyorum 10 gibi spora başlar 11 de duşumu almş ve uyumaya hazırlanıyor olurum. :) her akşamki standardım :)

20 Temmuz Listesi

1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00+
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem +
9-Selvos88 +
10-gunes-86
11-Habinar
12-koza16
13-bahired +
14-ameliaa +
15-Merilieshinmee
16-Selinanya
17-imseval
18-edersoy +
19-firuzeew
20-Axelia
21-2KediAnnesi +
22-Masmavi_
23-Jooker +
24-fatmanurkaya
25-tetaan +

Valla bunları hep beraber göreceğiz, ama kilo konusunda evet kas yapıp kilo alma durumumuz var ama bir yandan beslenmemize dikkat edip yağ yakacağımız için çok skıntı olmaz kilo vermeye devam ederiz. Sadece başta biraz yavaşlayabilir sonra o da düzene girer :)

Bende aynıyım ya. Hareketlere alışırız ama hiçbir zaman şınav çekememişimdir zaten.
Zaten yeni başlayanlar sağdaki arkadaş gibi yapacak ve orda da şınav dizler kırılarak oluyo o kolay diğerine nazaran yoksa bende normal şınavı 1-2 tane anca

Valla bunları hep beraber göreceğiz, ama kilo konusunda evet kas yapıp kilo alma durumumuz var ama bir yandan beslenmemize dikkat edip yağ yakacağımız için çok skıntı olmaz kilo vermeye devam ederiz. Sadece başta biraz yavaşlayabilir sonra o da düzene girer :)
Yani kas yapıp ağırlık kazanırken aynı zamanda yağ gideceği
İçin normal seyrimizde olucaz ama sıkılaşacağımız için tartıda belli olmasada incelme olacak sanırım

20 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur +
4-kollontai
5-perihan00+
6-Mor Vampir
7-AKovser +
8-mefkurem +
9-Selvos88 +
10-gunes-86 +
11-Habinar