Jillian Michaels 30DAY

Kızlar yaa bugün ben de başlayayım dedim ama şınav çekemedim, dizimin üstünde de çekemedim, çekemeyince de bıraktım :KK61: moralim çok bozuldu :KK43: sizin de yapamadığınız olmuş muydu ilk yaptığınızda?
ilk 3-4 gün zorlanirsin..ama sonra yapabilirsin ...moral bozmak yok:KK19:

28 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi

Son düzenleme:
28 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88+
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi

Ayy böyle ortalık yerde utandım birden kilomu söylemeye :oops:

Boyum 1.74 canım.Kilom da maalesef 90.İlk hedefim 70.Boyuma göre ideal kilom 65-72 arasında zaten.Hedefime ulaştıktan sonra daha zayıflar mıyım gerek olur mu bilmiyorum bi oraya inelim de :)
Ne utancan tatlım. Hepimiz aynı yollardan geçtik .Ben 113 den başlamıştım şimdi 79
Bana sorarsan şimdilik yürüyüş leslie yüzmeye ağırlık ver .Senin şu anda yağ yakmaya ihtiyacın var .Jillian hoplamalı olunca eklemlere zarar verebilirsin. 80 e düşünce
Cardio yanında sıkılaşma eğzersizleride uygulamaya başlarsın
Bilmiyorum zayıflama gruplarına katıldınmı. Katılmadıysan tavsiye ederim çok faydasını görürsün

Ne utancan tatlım. Hepimiz aynı yollardan geçtik .Ben 113 den başlamıştım şimdi 79
Bana sorarsan şimdilik yürüyüş leslie yüzmeye ağırlık ver .Senin şu anda yağ yakmaya ihtiyacın var .Jillian hoplamalı olunca eklemlere zarar verebilirsin. 80 e düşünce
Cardio yanında sıkılaşma eğzersizleride uygulamaya başlarsın
Bilmiyorum zayıflama gruplarına katıldınmı. Katılmadıysan tavsiye ederim çok faydasını görürsün

Öncelikle seni kutluyorum canım maşallahın var :KK52:

Leslie yağ yakımına yardımcı olur mu ? Bir de özellikle kol çalışmak istiyordum.Kollarımın maşallahı var hiç inceldiklerini görmedim :KK43: Şu an bazı sebeplerden dolayı yurtdışındayım ama küçük bir şehirdeyim o yüzden fitness vb. şeylere katılamıyorum.Eylül sonu gibi Türkiye'ye dönücem ve spor salonuna yazılıcam.Özellikle yazılacağım spor salonunda pilatesin olmasına özen göstericem.Okuduğum yorumlara göre çok işe yarıyormuş bölgesel zayıflamada.Hem şu an diyetimi de yapıyorum.Diyet spor ve pilates altın 3lü gibi gözüktü gözüme :) Ama eylüle kadar en azından kendi başıma yürüyüş haricinde bir şeyler yapmak istemiştim :)

İyi akşamlar kızlar..

Ben dün jillian yapamadım, çok kötüydüm, hasta gibi halsiz geçti günüm, bütün gün yattım sayılır :KK43:
Sıcaktan mı nedense artık zor nefes alıyordum bir de spor yaparsam daha kötü olurum dedim..
Bu gün de daha yapmadım ama birazdan yapıcam, haftasonu dinlenme günü yapmayıp yetişirim inşaAllah..

Öncelikle seni kutluyorum canım maşallahın var :KK52:

Leslie yağ yakımına yardımcı olur mu ? Bir de özellikle kol çalışmak istiyordum.Kollarımın maşallahı var hiç inceldiklerini görmedim :KK43: Şu an bazı sebeplerden dolayı yurtdışındayım ama küçük bir şehirdeyim o yüzden fitness vb. şeylere katılamıyorum.Eylül sonu gibi Türkiye'ye dönücem ve spor salonuna yazılıcam.Özellikle yazılacağım spor salonunda pilatesin olmasına özen göstericem.Okuduğum yorumlara göre çok işe yarıyormuş bölgesel zayıflamada.Hem şu an diyetimi de yapıyorum.Diyet spor ve pilates altın 3lü gibi gözüktü gözüme :) Ama eylüle kadar en azından kendi başıma yürüyüş haricinde bir şeyler yapmak istemiştim :)
Cardio sporlarının ilk amacı metabolizmayı hızlandırmaktır böyle olunca vücudumuz daha iyi çalışır daha fazla kalori harcar
Aslında sporla Kilo verme konusunda uzmanlar iki farklı görüşü savunuyor
Kimisi başından beri kas çalışması yapılmasını kimiside sadece Cardio yapılması gerektiğini söylüyorlar
Ben şimdiye kadar yürüyüşe ağırlık verdim bundan sonra ikisini birleştirmeyi düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar..

Ben dün jillian yapamadım, çok kötüydüm, hasta gibi halsiz geçti günüm, bütün gün yattım sayılır :KK43:
Sıcaktan mı nedense artık zor nefes alıyordum bir de spor yaparsam daha kötü olurum dedim..
Bu gün de daha yapmadım ama birazdan yapıcam, haftasonu dinlenme günü yapmayıp yetişirim inşaAllah..

Sağlık daha önemli kuzum bir gün geç bitir ne olucak :KK66:

İyi akşamlar kızlar..

Geçmiş olsun cnm
Siz sıcaktan yanıyosunuz bizde donuyoruz
Bende güneşe hasretim, evde bile hırkayla oturuyom

Geçmiş olsun cnm
Siz sıcaktan yanıyosunuz bizde donuyoruz
Bende güneşe hasretim, evde bile hırkayla oturuyom

Çok sağol canım..

Sen nerde yaşıyorsun kii ?

Akşam 10 olucak nerdeyse saat ama ben hala yanıyorum sıcaktan,. gündüz dışarı bile çıkmak istemiyor insan..

Çok sağol canım..

Sen nerde yaşıyorsun kii ?

Akşam 10 olucak nerdeyse saat ama ben hala yanıyorum sıcaktan,. gündüz dışarı bile çıkmak istemiyor insan..
Malesef almanya cnm
Burda her an 4 mevsimi yaşayabiliriz
Geçen hafta güzeldi ama bu hafta fırtına rüzgar yağmur
İnsan yazı da yaz gibi yaşamak istiyor
O yüzden almanlar hep boz boz, güneş görmüyolarki

Haline şükret bence ben evde bile fenalaşıyorum :KK43: Soğuğa çare var ama sıcağa yok :KK43:
Yok be güzelim bu havalar tam depresyonluk
Güneş olunca insanın içi açılıyor resmen enerji doluyor yada ben öyleyim
Zaten bütün kış dondum kemiklerim ısınsın istiyom artık

28 temmuz
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86